• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    DEIKSAC: jj double kliknes na side button
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Je nejaka cesta, jak mit u kontaktu, kterej mam v oblibenejch, pri prichozim hovoru i moznost hovor odmitnout?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Hmm, jestli se tohle povede, tak very vau

Kuo: iPhone 13 to Feature LEO Satellite Communications to Make Calls and Texts Without Cellular Coverage - MacRumors
    https://www.macrumors.com/2021/08/29/iphone-13-to-feature-leo-to-make-calls-and-text/
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    THRASHER: O jakejch dopice ostatnich apps mluvis? Hodis sem clanek o tom, ze Google plati Applu za to, ze je to vychozi search engine a oznacis to za problem a ted meles o nejakejch appkach.

Jestli nerozumis rozdilu mezi vyhledavacem a appkou, tak vys sem radsi nemel psat vubec. Apple (narozdil od vsech ostatnich) nikdy zadny 3rd party appky do sveho systemu neinstaloval a velmi pochybuju, ze s tim bude zacinat.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    THRASHER: Jakoze budou zdrceni tim, ze si budou muset vlizt do nastaveni a prekliknout si to zpatky na google?
    As stejne jako jsou uzivatele Ubuntu zdrceny tim, ze je tam predinstalovana Mozilla a ve Windows, ze je Edge.
    Tvl…

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    THRASHER: A tohle je jako jakej problem?
    Mne kdyby rocne nekdo platil 15-20 mld. dolaru a kdyby nechtel, tak to zaplati nekdo jinej, tak bych to fakt jako problem nevidel :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELECTRICKOTA:
    anonymní režim v prohlížeči bez doplňků. EDGE na Windows s tím u mě nemá problém...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    MUXX: Díky. Zkusím
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Používáte někdo nejaky jednoduchý tracker cesty? Jezdim na motorce a chci si nahravat kudy jedu. Stopar od seznam map mi posledni dobou začal vynechavat. Potrebuji mit zaple waze i ten tracker. Díky
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BINARY_PARANOIC: problém je ten, že to potřebuju protože iP mám v opravě :( Tuhle vyfikundaci mi dělaj jen zamčený poznámky, ostatní jsou OK
    LBW
    LBW --- ---
    KOC256: to jo, ale kdekoliv jinde (desktop, laptop) je v google kalendari vidim...tedy jsem usoudil, ze to je dotaz sem. Ale mozna je do google aps vlakna :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LBW:
    ukoly jsou jina evidence ne?
    LBW
    LBW --- ---
    Ma kalendar na iphone nejake omezeni, co se Google kalendare tyce? Udalosti v nem vidim, ale ukoly a pripomenuti ne.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    ELECTRICKOTA: a v Poznámkách na iPhonu se to zobrazuje normálně? Samozřejmě můžeš zkusit ještě jiný prohlížeč, ale novější Edge má tuším Chromium jádro, takže tam by problém být neměl…
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Mám problém, nemůžu se dostat k zamčené poznámce na iCloudu, místo tabulky s textem se mi zobrazuje tohle :
    Nevíce to s tím? Prohlížeč jsem zkoušel Operu a Edge.

PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    KOC256: tak jasne, ale kdyz vidim kolik lidi ma jeste Mojave nebo na updaty cehokoli proste sere, tak neskodi se zeptat.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PSYCHO: taky poslední, ukazuje mi to že je to aktuální
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PSYCHO:
    Tak to je snad od 14 a není třeba mít úplně poslední setinku ne?
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    HONCKA: a WatchOS?
    protoze posledni verze by si mely devicy predavat automaticky (byt to ma obcas malej delay, aspon u mne na iP12 a iPadu Pro, s hodinkama sem to nezkousel jeste)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam