• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOLCON: To by me zajimalo :)
    Ale nezijeme na sidlisti a tady na vsi se tyto experimenty nevyplati delat.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    GEGI: Taky.(
    MUXX
    MUXX --- ---
    IKEA - SJÖMÄRKE draadloze lader gebruiken en installeren
    https://youtu.be/K0IvUXG-8wQ
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEGI: Stávalo se mi to tak jednou tydne
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEGI: Jj to samy u mě, od posledního update nic ale ještě krátká doba na posouzení :)
    GEGI
    GEGI --- ---
    Posledni dva dny se mi stava, ze se sam od sebe snizi jas na displeji a pak prestane displej reagovat, trva to od 5s klidne do pul minuty. Pak se jas zase zvysi a displej odmrzne.
    SE, ios 14.6. Zalohu mam, novy ios zkusim taky, nicmene nemate nekdo podobnou zkusenost, mam se hrozit? Dekuju
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    JYRKA: Četl jsem zábavnou studii o pouštění asistentky na větší vzdálenost (na sídlišti) pomocí velmi hlasitých pokynů v neslysitelnem spektru 😂
    CROSS
    CROSS --- ---
    DSTEPZ: Skvělý! To by mě nenapadlo, s automatizací jsem se doposud míjel. Dík.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    CROSS: Nejde, můžeš si ale určitě vytvořit automatizaci přes zkratky
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Dnes v noci, o půl druhé, můj telefon začal hrát techno. Už jsem zažil příjemnější probuzení. 🙂
    Ranním výzkumem bylo zjištěno, ze jsem buď mluvil ze spaní nebo artikulovaně chrápal a tím probudil k životu hlasovou asistentku Siri. Ta pochopila chrápání jako touhu po elektronické hudbě a pustila Spotify.
    Technika nás jednou vyhladí. Omylem.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Je nějaký způsob přinutit mapy, aby v dark mode zobrazovaly mapu „normálně“, tj. v denních barvách? Nemůžu na to přijít.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    SUBTITLES017:
    BINARY_PARANOIC:

dekuji mnohokrat
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CHEWBACCA: Miluju ten tab bar ale pořád chodím nahoru zadávat adresu. Ještě si budu chvilku zvykat, ale vracet na starý design se nechci.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    BOD1E: SE je absolutně nejlepší poměr cena výkon. Má stejný procesor jako iPhone 11, podporuje většinu nových Machine Learning vychytávek. Je o 4 roky napřed před iPhone 7 a o tolik déle ti nejspíš i vydrží.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    CHEWBACCA: A pokud se ti nechce lézt do Nastavení, je přímo v Safari při kliknutí na „Aa“ v adresním řádku volba „Zobrazit horní řádek panelů“.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    CHEWBACCA:
    Prvně je nutné, abyste na iPhonu s iOS 15 otevřeli nativní aplikaci Nastavení.
    Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o kus níže, kde lokalizujte a rozklikněte sekci Safari.
    Následně se ocitnete v předvolbách nativního prohlížeče Safari, kde opět sjeďte níže, a to ke kategorii Panely.
    Zde už najdete grafické znázornění dvou rozhraní. Pro navrácení adresního řádku zpět nahoru zvolte Jeden panel.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    da se nejak po iOS15 aktualizaci vratit v prohlizeci lista na zadani adresy zpet nahoru?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    CROSS: U apple bídě určitě jeden z důvodů certifikace kabelů a příslušenství
    DREEK
    DREEK --- ---
    BOD1E: V rodině máme pár iPhonů i historicky/obměny, kdy většina z nich byla kupována v mobilní pohotovosti, levnější a bez problému. Jen u nákupu nejde odečíst DPH.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam