• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    GEGI: Ja ma to nove SE a dnes ho mam presne rok. U predchoziho statreho SE se to nestavalo.
    a update: pred chvili to udelal znova:(
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEGI: ja mam nové SE, tak cca 1 - 2 roky zpět jsem měl staré SE a tam se mi to nestávalo
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    JYRKA: Mrkni na tohle, laserový šidítko na mikrofon https://www.youtube.com/watch?v=ozIKwGt38LQ
    GEGI
    GEGI --- ---
    Posledni dotaz na typ telefonu? ADAMIRA: DARKINA: ?
    Ja mam to stary SE, tak jsem si rskala jestli takhle nezacina nejaka nekompatibilita.
    Jinak diky za uklidneni ze to neni vylozene chyba myho hardwaru.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEGI: uf kdy to přesně začlo si nepamatuju, ale opravdu se mi to nestávalo často, teď od posledního update nic

jako tak fakt jednou týdně to bylo, možná někdy od srpna?
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    GEGI: Mam to uplne stejne jako ty. Teda pozoruju to cca od pulky zari, ted tam mam verzi 14.8. a behem dneska se mi to jeste nestalo.
    GEGI
    GEGI --- ---
    ADAMIRA: DARKINA: a stava se vam to v poslwdni dobe nebo vzdycky? Pro me je to prcni zkusenost a dost me to prekvapuje, iphone mam treba 6 let (tenhle je druhy, ale i ten mam uz 2 roky a nikdy jsem nic takoveho nevidela)
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    KOLCON: To by me zajimalo :)
    Ale nezijeme na sidlisti a tady na vsi se tyto experimenty nevyplati delat.
    DARKINA
    DARKINA --- ---
    GEGI: Taky.(
    MUXX
    MUXX --- ---
    IKEA - SJÖMÄRKE draadloze lader gebruiken en installeren
    https://youtu.be/K0IvUXG-8wQ
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEGI: Stávalo se mi to tak jednou tydne
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    GEGI: Jj to samy u mě, od posledního update nic ale ještě krátká doba na posouzení :)
    GEGI
    GEGI --- ---
    Posledni dva dny se mi stava, ze se sam od sebe snizi jas na displeji a pak prestane displej reagovat, trva to od 5s klidne do pul minuty. Pak se jas zase zvysi a displej odmrzne.
    SE, ios 14.6. Zalohu mam, novy ios zkusim taky, nicmene nemate nekdo podobnou zkusenost, mam se hrozit? Dekuju
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    JYRKA: Četl jsem zábavnou studii o pouštění asistentky na větší vzdálenost (na sídlišti) pomocí velmi hlasitých pokynů v neslysitelnem spektru 😂
    CROSS
    CROSS --- ---
    DSTEPZ: Skvělý! To by mě nenapadlo, s automatizací jsem se doposud míjel. Dík.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    CROSS: Nejde, můžeš si ale určitě vytvořit automatizaci přes zkratky
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Dnes v noci, o půl druhé, můj telefon začal hrát techno. Už jsem zažil příjemnější probuzení. 🙂
    Ranním výzkumem bylo zjištěno, ze jsem buď mluvil ze spaní nebo artikulovaně chrápal a tím probudil k životu hlasovou asistentku Siri. Ta pochopila chrápání jako touhu po elektronické hudbě a pustila Spotify.
    Technika nás jednou vyhladí. Omylem.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Je nějaký způsob přinutit mapy, aby v dark mode zobrazovaly mapu „normálně“, tj. v denních barvách? Nemůžu na to přijít.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam