• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HONCKA: Já právě vytáhl ze šuplíku Samsung S5 a normálně si pak myl ruce od toho slizkýho sajrajtu solvinou 😮 úplně nechutný.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HELVETE: Ono zase tolik ten telefon nevydrží, nedávno jsem dělal debordelizaci šuplíku a Z30 i passporta jsem měl v ruce a na omak působili stejně a nepřipadalo mi že lepí, jako polykarbonát taky v pohodě
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HONCKA: Ty soft touch plasty ale často věkem hodně degradují, drolí se a lepí. To mi přijde fajn nějaký polykarbonát, měli to MS Lumie a na záda by mi to přišlo taky nejpraktičtější (při zachování wireless nabíjení atd.). Jinak hliník byl nejlepší.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KOC256: na pohled je to hezký, ale záda bych bral z praktictejsiho kovu, ale díky bezdrátovýmu nabíjení už to ani nejde takže lepší sklo než plast.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: Na první pohled je to pěkný, dokud na to člověk nesáhne, s otisky to pěkný není, jako nejpraktičtější s telefonů, co jsem měl se mi líbilo blackberry z30 a passport, tj ocelový rám a záda z takovýho měkčenýho plastu (soft touch)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    Mě se to líbí. A přeci jen je to i o designu...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ELECTRICKOTA: Já obecně vnímám použití skla jinde než na display za debilitu, bohužel tomu není úniku
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ELECTRICKOTA:
    Vidíš a zrovna ten hodně lidí kvituje, protože není (nevnímá ho jako) kluzký. Pro mě je naopak ultrakluzký ten matný na pročkách...
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KOC256: Mě zejména vadí skleněný povrch který je kluzký, proto mám rád tenký silikonový obal co se proste v ruce drží lepe.
    ASAFA
    ASAFA --- ---
    HOWKING: Ale nosis ho v brasne u pasu, což je za prvý hrozny - ale kazdyho věc a za druhy silné neprakticky, nosím spoustu kalhot, kratas a pokaždé to sundavat a nadávat by mne jeblo.
    A jak psal koc, kinklani na stole nesnáším.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HOWKING:
    Nabídkaa odpovědi je OK, ale proč hned to jednostranné zdůvodnění?

Mě třeba vadí, že se mobil na stole kinklá. Což jasně ukazuje na to, že je určen k tomu, aby dostal obal...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    a nedělají ten samá na 13 mini co máš na 12 mini?
    TUILE
    TUILE --- ---
    HOWKING: pro takovy tam mam vysledky :*
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    TUILE: Chybí mi volba nekupuji. Nevyrábím si z tenkého elegantního modelu baculatou kládu, jen proto, že se k věcem neumím chovat. Mám iPhone 8 od okamžiku jeho uvedení na český trh bez jediného škrábanečku a nikdy neměl ani zadní obal, ani ochranu displeje.
    TUILE
    TUILE --- ---

Obaly na iPhone kupuji

55 hlasy od 43 respondentů

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    W_NOICE78: na ten jsem koukal taky.na druhou stranu od spatnyho alzaguard nema zvyseni kolem fotaku,to by chtelo asi vyzkouset vylozene,aby ten fotak nebyl dost venku.

snad bych mohl ukecat prodejce na stanku s kryty k vyzkouseni par kusu
    CESKI
    CESKI --- ---
    Ja tedy už roky kupuji na iphone Ringke Fusion.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    W_NOICE78: né no, koženej mi nikdy nevoněl a od applu už vůbec :D
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    ONDRA_PATA: ja si zasadne kupuju kozenej kryt od apple, ale to asi neni to co chces 😉
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam