• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    XMEDA: No to nevím jestli neumí, ale nedělají to, nabídnou ti jen swap.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    XMEDA: Tak určitě
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    ELECTRICKOTA: jakoze ani origo servis neumi vymenit jen tak displej aby vsechno behalo?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    XMEDA: V tomhle jsou to kurvy, neuměj to opravovat, musíš zaplatit za swap, s tím že jim necháš funkční komponenty a oni to pak prodaj znova za jiný swap - jako bussiness je to super, ale eko a customer friendly ani náhodou.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    FLLIP: mě to na iOS15 nastavit jde, ale teď záleží jestli to nastavení udrží - četl jsem že po resetu se to hodí do defaultu.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ELECTRICKOTA: Bohužel to od iOS15 nefunguje :(
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ELECTRICKOTA: Tak jsem to našel, je to
    čas u obrazovky > Zobrazit veškerou aktivitu > a úplně dole Oznámení >
    Najděte si zkratky a můžete si upravit oznámení. Jo a důležité je být přepnutý na týden, nikoliv na den.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Kdo ví jak vypnout oznámení o zahájené automatizaci? V předchozích verzí OS to šlo ochcávkou vypnout, ale teď to vypadá že to už nejde.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    iPhone 13 A Repair Nightmare - Teardown and Repair Assessment
    https://www.youtube.com/watch?v=8s7NmMl_-yg
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Obaly od ITskins jsou dobré, za sebe určitě doporučuji.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ONDRA_PATA:
    Myslel jsem to tak, ze bezne se dela stejny typ obalu pro spousty modelovych rad. Tak zda nedelaji stejny typ i pro jine verze iPhonu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    TUILE: ja jsem si vzdycky koupila nejakej 3rd party model v krame, ale po nejaky dobe byl nechutnej.. pruhlednej zmenil barvu, neco se orvalo apod

ted mam uz asi pul roku odsud
    BURGA | Stylish iPhone & Samsung Galaxy Cases & Covers
    https://www.burga.com/

a ok, dela to z toho telefonu trochu cihlu, ale je vlastne naprosto bozi (po pul roce pouzivani) a za celou dobu nezmenil stav
    navic to fakt ten mobil chrani - telefon mi lita v kabelce, tze nejakou ochranu potrebuje :)

ovsem to jejich sklo nekupovat, nedrzi to dobre
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    HONCKA: Ja to teda trapne schovavam v silikonu, tak to neposoudim, ale jestli to umoznuje nabijeni/zlepuje konektivitu a soucasne to je odolne, tak bych to hodnotil spis jako dobrou volbu
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    KOC256: koukal jsem na rozmery a hloubka je jina.co to udela v realu nevim
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Zrovna mi dnes přišlo originální acessories.
    CZK 60.27 20% Off | Shockproof Hybrid Armor Phone Case For iPhone 13 12 Pro 11 XR XS Max 8 7 Plus For iPhone 11 Pro Max Hard PC+TPU 2 in1 Back Cover
    Shockproof Hybrid Armor Phone Case For iPhone 13 12 Pro 11 XR XS Max 8 7 Plus For iPhone 11 Pro Max Hard PC+TPU 2 in1 Back Cover|Phone Case & Covers| - AliExpress
    https://a.aliexpress.com/_mL9Mx3y

HELVETE
    HELVETE --- ---
    HONCKA: Já právě vytáhl ze šuplíku Samsung S5 a normálně si pak myl ruce od toho slizkýho sajrajtu solvinou 😮 úplně nechutný.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HELVETE: Ono zase tolik ten telefon nevydrží, nedávno jsem dělal debordelizaci šuplíku a Z30 i passporta jsem měl v ruce a na omak působili stejně a nepřipadalo mi že lepí, jako polykarbonát taky v pohodě
    HELVETE
    HELVETE --- ---
    HONCKA: Ty soft touch plasty ale často věkem hodně degradují, drolí se a lepí. To mi přijde fajn nějaký polykarbonát, měli to MS Lumie a na záda by mi to přišlo taky nejpraktičtější (při zachování wireless nabíjení atd.). Jinak hliník byl nejlepší.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    KOC256: na pohled je to hezký, ale záda bych bral z praktictejsiho kovu, ale díky bezdrátovýmu nabíjení už to ani nejde takže lepší sklo než plast.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: Na první pohled je to pěkný, dokud na to člověk nesáhne, s otisky to pěkný není, jako nejpraktičtější s telefonů, co jsem měl se mi líbilo blackberry z30 a passport, tj ocelový rám a záda z takovýho měkčenýho plastu (soft touch)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam