• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KOLCON: Protože tmavá čára je rozmezí nejnižší a nejvyšší teploty pro celý zobrazený týden. Barevná čára zobrazuje předpovídané rozmezí pro daný den.

Z toho vidíš, že se ranní teploty začnou během týdne zvyšovat a odpolední snižovat, například.

Barvy se mění podle těch teplot. V létě jsou spíš žluto-červené. V zimě budou naopak prakticky jen modré.
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    FARFELOO: Chápal bych teda že ta barevná čára bude přes celý den, a bude měnit barvu, jak se mění teploty. Ale proč je některý den ta barva přes celou tu čáru a jiný den třeba jen přes polovinu?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    FARFELOO: Min max rozmezí je dáno míň max celého týdne. A ta barevná čára má min max podle daného dne.

Jinak řečeno: ty barevné proužky jsou položené na osu, která je shodná pro všechny dny v týdnu
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    KOLCON: Protože jednoduše vidíš který den jak bude ne jen skrz maximální teplotu, ale skrz rozmezí teplot celý den. Třeba když bych viděl na pondělí 15 stupňů, tak taky vím, že ráno bude skoro mrznout a nemám si zapomenout vzít třeba šálu nebo jak chodíš oblečenej
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KOLCON: Z toho si nic nedělej. Mě taky ne. Tečku chápu, ale to posunutí ne :)
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    DUCATIMONSTER: Mně to teda smysl nedává, proč ty čáry jsou teda někde poloviční?
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    CROSS: Asi ho mate, že mají stejnou mírku za celý týden, ale pak jsou vybarvené podle teplot pro daný den (čáry jsou pak posunuté). To je UX převzatý z appky Dark Sky, kterou Apple koupil. Celá ta nová Weather appka je udělaná podle toho. Za mě je to super. Musím tomu dát větší šanci(i když jsem si navykl už na Windy)
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    CROSS: Jasně , to dává smysl. :) Dík všem

CROSS
    CROSS --- ---
    DUCATIMONSTER: v poledne? Nezačíná spíš na nějaký konkrétní hodnotě teploty?
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    BARTOLOMEJ: Omfg, omlouvam se, ze se ptam. Nekdy ta čára začíná az v poledne treba.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    DUCATIMONSTER: omfg - rozmezi teploty neasi?

Dnes bude nejnizsi teplota 3 a nejvyssi 14, aktualne je nejakejch 6 (to je ta tecka)

v Nedeli ocekavame teploty od 1 do 13 stupnu, zadna aktualni teplota neni, neb je sobota
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DUCATIMONSTER: Rozmezi teplot v tom dni. Nejvetsi zima 3 stupne, otepli se na 14 max. Barva se meni podle teploty
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JYRKA: Tomu nerozumim. Rozmezi čeho? Ta čára ma různou barvu.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    DUCATIMONSTER: Rozmezi a okamzita teplota
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Co jsou tyhle čárky? Kvalita ovzdusi?

DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    ONDRA_PATA: Messenger , iphone 12 pro, po aktualizaci na ios15 to mam také.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Teda neni to problem iOS, ale spis tech konkretnich aplikaci
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    DSTEPZ: mezitim jsem zkusil ve WA a vpoho.
    diky,pockam na auktualizaci,nebudu resit
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ONDRA_PATA: Jj taky, ale je to problem iOS15 viz. https://www.iphonetricks.org/fix-videos-flickering-stuttering-in-ios-15/
    Zkousel jsem aplikovat, ale nepomohlo
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    po prechodu na iPhone 13 mi zacaly problikavat videa,co mi nekdo posle.zatim jsem objevil jen v messengeru. nekdo stejny problem?
    TAURUS
    TAURUS --- ---
    EX_ESKADR: Pokud to chápu dobře, tak Apple Care+ můžeš platit měsíčně a to i déle než 2 roky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam