• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    W_NOICE78:
    rodicovskej pristup, schvalovani APP.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    W_NOICE78: kde se to dělá, já ten čas omezoval přes "čas u obrazovky" -> "limity pro aplikace" ale konkrétně tyhle 2 na to nereagují
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    HONCKA: Na ios by meli jit restrikce na app, takze pokud nezna heslo i kdyz jsou aplikace nainstalovany, tak je nespusti.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Synátor (10) chce pod stromek novej telefon, teď má nějaký huahej po dědovi (kterej už dostal s prdlým lcd), chtěl jsem do toho dát okolo 6k, droidy jsou ale v tomhle strašný plácačky a bojím se, jak je to velký, že by to hned rozflákal (strkat to do nějakýho odolnějšího futrálu, to by se mu už kort nikam nevešlo), viděl jsem, ale že za podobnou cenu se prodávají certifikovaný repasy iphone 8. Syn navíc používá ipad, tak bych ho mohl checkovat, jestli na tom nevisí moc přes jeden systém. Máte někdo s těma repasama zkušenost?
    Druhá otázka je o Času u obrazovky, syn má přes to nastavenou 1hod denně na hry, ale některé hry (brawl stars, roblox) to nedodržují, tak jsem mu je odinstaloval, aby si je tam nemohl nacpat znova (a já to nemusel řešit přes různý zarachy) vypnul jsem mu možnost instalovat aplikace, to ale bohužel úplně vypne appstore, tak mě prudí s každou aktualizací. Nejde nějak aplikace vyhodit s appstoru (tj aby se jevila tak, že jsem jí vůbec neinstaloval) pak bych mohl nechat appstore zapnutý, ale u těhle by musel, když by to chtěl nainstalovat znovu žádat o povolení.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ONDRA_PATA: taky mě to celkem často prudí
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Apple Car: Fanoušci sestavili jeho možnou podobu na základě patentových snímků | E15.cz
    https://www.e15.cz/clanek/1385274
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    neresil jste nekdo problem s exchange uctem po prechodu na 13? nastaveni ze 7 se mi prevedli a od ty doby to chce posta furt heslo.kdyz ho zadam (spravne),za 5 minut treba znovu.ucet jsem odebral a dle navidu informatiku (sluzebni posta) nastavil znovu.a stale to hlasi,ze ucet nelze overit…
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    KOC256: jo tak iCloud koukam beru, stejne jsem chtel nejaky cloud disk na fotky, diky
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    128GB uplne staci. Jen zde neni moznost tocit 4k video do proresu, ale pouze 1080p 30fps. 4k lze tocit jen do h265.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    REFLEX:
    - pokud se nebojis platit par korun za iCloud, tak na mobilu muzes mit jen nahledy... Mi to dela z cca 60 GB fotek asi 3 GB.
    60 GB fotek mam od roku cca 2011 a fotek mam asi 20 000
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Co jsem to teda jeste zkoumal tak ten tele co je v 13 pro a neni v 13, dela fakt krasny portrety.

Ted otazka jestli 128gb bude stacit :/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    W_NOICE78: 12 PRO MAX mela lepsi stabilizaci nez 12 PRO. U 13 si to asi pletu no… 13 PRO a MAX jsou stejne.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    KOC256: 13 pro ma novou optiku a je stejna jak v pro tak v max. Zadna optika z 12 pro max v 13 pro neni https://www.apple.com/cz/iphone/compare/?modelList=iphone13promax,iphone12promax
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    JYRKA: To je blbost. 12pro jsem mel mesic, ted mam 13 pro a foti to stejne. 😉
    KOC256
    KOC256 --- ---
    REFLEX:
    to je aktuálně to kde je největší tok vývoje.

loňské 12 PRO jsou v aktuálních 13 (nePRO)
    loňské 12 PRO MAX jsou v aktuálních 13 PRO

Takže otázkou zda chceš nutně to best off za best off cenu a nebo kousíček třeba couvneš... i fotky z 12 PRO jsou super, kde je jak tu bylo zmíněno i lidar.

A vlastně jsou super i fotky z 12 mini. Tam jsou pak spíše drobné nuance než nějaké skoky.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    W_NOICE78: 12 pro pry foti jako 13 ne-pro.
    Jsem nekde cetl a jako majitele 12 pro me to nastvalo :)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    REFLEX: Pro ma Lidar, ktery vyuziva pri foceni. Nevim jak je to cenove, ale mozna by ji stacila 12 pro.
    CROSS
    CROSS --- ---
    REFLEX: Ano, má. (Pro má navíc objektiv s delším ohniskem, třeba na dětský portréty dobrej.)

(Samo zrcadlovka je zrcadlovka, ale to je jiná věc.)
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Chci manzelce koupit Iphone jako nahradu zrcadlovky ktera je opruz furt tahat, hlavne na focenk rodiny

Byl jsem rozhodlej pro 13ku, ale videl jsem video kde rikaji ze 13 pro ma o dost lepsi fotak, ma to cenu?
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    TRIPLT: Nesmíš to dělat kobercovkou :)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TRIPLT: nezůstanou
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    HONCKA: Jj, ale myslel bych, ze zustanou fleky z izolepy na cocce.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam