Synátor (10) chce pod stromek novej telefon, teď má nějaký huahej po dědovi (kterej už dostal s prdlým lcd), chtěl jsem do toho dát okolo 6k, droidy jsou ale v tomhle strašný plácačky a bojím se, jak je to velký, že by to hned rozflákal (strkat to do nějakýho odolnějšího futrálu, to by se mu už kort nikam nevešlo), viděl jsem, ale že za podobnou cenu se prodávají certifikovaný repasy iphone 8. Syn navíc používá ipad, tak bych ho mohl checkovat, jestli na tom nevisí moc přes jeden systém. Máte někdo s těma repasama zkušenost?
Druhá otázka je o Času u obrazovky, syn má přes to nastavenou 1hod denně na hry, ale některé hry (brawl stars, roblox) to nedodržují, tak jsem mu je odinstaloval, aby si je tam nemohl nacpat znova (a já to nemusel řešit přes různý zarachy) vypnul jsem mu možnost instalovat aplikace, to ale bohužel úplně vypne appstore, tak mě prudí s každou aktualizací. Nejde nějak aplikace vyhodit s appstoru (tj aby se jevila tak, že jsem jí vůbec neinstaloval) pak bych mohl nechat appstore zapnutý, ale u těhle by musel, když by to chtěl nainstalovat znovu žádat o povolení.