• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Procenta baterie se mi dost líbí.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: mám 12mini a na šířku to neodemkne
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017:
    i 12 mini a někdo říkal i 13 mini
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: fakt netuším.. ja tomu taky rozuměl tak, ze to ma být pro všechny telefony, co umožňují faceid a mají ios16.. snad to přijde v nějakým dalším updatu
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SUBTITLES017: Zkurvenej život! Na tuhle funkci jsem se fakt těšil. Má to v budoucnu byt i pro starší?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    DUCATIMONSTER: je to (zatím?) funkční jen na 13 a novější
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    DUCATIMONSTER: Nope, 12 pro nejde
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRUSINKA:
    To urcite nekdy vyuziju.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    BRUSINKA: tak uz to mam, ale je to teda mega neintuitivni. Tapeta –> prizpusobit -> pridat widget a teprve kdyz je pridany na obrazovku, tak na nej kliknout a otevrou se moznosti
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    SUBTITLES017: Nn, na zamceny obrazovce jsou mista, ktery v seznamu v appce hodiny vubec nemam. Jako kdyz na to na zamceny obrazovce klepnu, tak mi to ten seznam v appce otevre komplet, ale to uz je krok navic, o kterej nestojim
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    BRUSINKA:nehraje roli pořadí přímo v aplikaci hodiny / světový čas?
    PULKA
    PULKA --- ---
    Da se Fitness,o se ki nove nainstaloval propojit s Garminem? V Apple Health vsechny mozny a nemozny veci vidim, ve Fittness mam jen zeleny puntiky ohledne aktivit, ale zadny “kolecka” kalroii, aktivit atp. Sdilim do Apple Health vsechno
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    DUCATIMONSTER: 12 Pro Max a když ho mám otočeny naležato, tak se neodemkne...
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    DUCATIMONSTER: taky bez problemu, 13 mini
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    KOC256: Jj, ja to prave pracovne dost vyuziju. Akorat je mi teda zrovna uplne burt, kolik je v Cupertinu a Sydney, ktery mi to tam cpe defaultne :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    BRUSINKA:
    Jako dva časy pod sebou? TO je fajn, pokud jsi X casovych pasem mimo a potrebujes obcas call s kolegy :-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DUCATIMONSTER:
    jo, bezezměny.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    DUCATIMONSTER: Fakt se Vám to odemmkne , když mate telefon horizontálně? Mám tu 11 pro a 12 pro a ani na jednom to nejde.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    A druha vec - zkousim, jestli vyuzivat appku Zdravi, kdyz jsou ted na iphonu ty pekny kolecka Kondice. Propojila jsem ji se Sportstrackerem, da se nejak zaridit, aby si z nej vzala data zpetne? A daji se v te appce obnovit data z icloudu? Omylem jsem smazala jeji vlastni data o krocich atp.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Mne bavi ta moznost mit na zamceny obrazovce svetovej cas, ale neprisla jsem zatim na to, jak vybrat, ktera mesta mi ma ukazovat. Tusite, jak na to?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam