• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ja mam od istyle potvrzeno, ze zítra bude.. akorat jsem ráda přepravu dpd, kde je dodání cca 3-5 pracovních dní no.. ale mam o predobjednano ještě i jinde, tak uvidíme, jestli se někdo nepochlapi přímo s osobním odběrem
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak co? budou zitra?
    na apple store je ted objednane "k odeslani za 4-5 tydnu"..
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    Hele a já mám lama dotaz - jak tyhle mody vypnu? Vyhovoval mi vždycky noční režim spánku, ale přes den prostě chci mít všechny notifikace a tak puštěné a nějak se mi to nedaří nastavit.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    MATESISKO: Ano. To mám nastaveno na 1 hodinu. Ale v 15 to byl kód nerušit. Ne už spánek. A teď je to rovnou spánek
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    HERKULES: mam to tak i v iOS 15. Jde nastavit takzvany wind down, u me konkretne 45min, kdy se ti telefon prepne do sleep modu pred spanim.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Všiml jsem si, že v ios 16 je nějaká změna v rámci spánku. Mám nastaveno, že spánek je od 23h, ale ještě předtím je hodina nočního klidu. V předchozím ios jsem tu hodinu měl automaticky zaplej mód nerušit a až ve 23 se zapl spánek. Teď se zapne spánek už rovnou v těch 22.

Neřešil jste to někdo? Jde o to, že nerušit a spánek mám nastaveno jinak a i hodinky se chovaj jinak
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Uz jsem na to asi prisel... mel jsem prehozenou tu vrchni volbu.

KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256: Teda jedine s cim jsem si kdysi hral je jen nastaveni Vecerky a Budicku. Ostatni veci jsem neresil.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TRIPLT: Soustredeni -> Spanek. Mam to nastavene takto a funguje to. Po 23 se mi dovolaji jen opakovanym volanim. A do 7,00 mi funguje jen SleepCycle.

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    TRIPLT: zapni klasicky nerušit, ne..?
    TRIPLT
    TRIPLT --- ---
    Ahoj, muze mi nekdo prosim poradit jak nastavit rezim soustredeni / spanek?
    Potreboval bych aby iphone v noci nehlasil zadna upozorneni z app... Nevim zda se mi neco preplo po updatu, ale dneska v noci to teda byla vibrovaci party :D
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONCKA: zatím tahle funkce zobrazí asi tolik informací jako watch
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: já taky ne (mě stačí mini), mě by stačilo, kdyby to zobrazovalo jako ten největší standardní widget kalendáře nebo outlooku, tj seznam 5-6 následujících událostí ze všech kalendářů
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    nebudu si kvůli tomu kupovat PRO MAX :)

Ale chápu. Každý to máme jinak a požadavky se různí...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KOC256: prostě, aby to ukazovalo agendu celého dne ze všech kalendářů
    DUKED
    DUKED --- ---
    KOLCON: Aha, dobre
    KOC256
    KOC256 --- ---
    HONCKA:
    Nevim co presne myslis agendou, ale mam tam co aktualne bezi a to mi prijde fajn…
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    DUKED: To se mi tam objevilo cca před měsícem
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ONDRA_99: ok chápu, ale třeba zrovna udělat widget na lockscreen s agendou v kalendáři mohli
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DSTEPZ: Asi fakt OCD pokud ruzne formy widgetu rves vsude. Ja mam jen dva pro me dulezite na plose (kalendar a pocasi) a vlastne stejne dva na locku+indikator baterky hodinek. A myslim ze bohate staci. Na ostatni mam notifikace. Nebo jen pro dalsi nemam UC.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam