• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    DIDA
    DIDA --- ---
    BOXY: Ta aplikace vypadá super, to bude přesně to co potřebuji. Díky moc.
    CAMELLA
    CAMELLA --- ---
    BOXY: i já používám tento, jsem s ním moc spokojená
    BOXY
    BOXY --- ---
    DIDA: Já používám na audio knihy MP3 Audio Books Player (https://apps.apple.com/cz/app/mp3-audiobook-player/id891797540?l=cs%29, ten umí taky hromadu formátů a zdrojů, já to tam tuším nahrával přes wifi (web interface), ale umí i různé cloudy. Plus to má fajn rozhraní a hodně dalších features...
    DIDA
    DIDA --- ---
    PEJR: Přehrává se to v tom co je na screenshotu. Sdílení do další aplikace tam je, ale aplikace Knihy tam vybrat nejde.

    DIDA
    DIDA --- ---
    MUXX: Díky, vyzkouším.
    PEJR
    PEJR --- ---
    DIDA: V cem se mu to otevre kdyz to otevre z tech souboru? Mela by tam u toho bejt ta "Share" ikona, kde se da pak vybrat applilace ve ktery to chces otevrit
    MUXX
    MUXX --- ---
    DIDA: Resil jsem to pres aplikaci BookPlayer ktera to umi z icloudu.
    DIDA
    DIDA --- ---
    Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaká možnost jak přidat audio knihu ve formátu .m4b přes iCloud Drive? Jde mi o to, že bych potřeboval tátovi občas na dálku do jeho iPhone přidat nějakou knihu. Do jeho iCloud ji sice nahraju, on si jí přes soubory v iPhone i může pustit, ale nedá se nainportovat do aplikace Knihy. A když to pouští přes soubory, tak si to samozřejmě nepamatuje kde skončil, nejde přeskakovat po kapitolách, atd.
    U sebe to řeším tak, že si ji na MACu přidám do aplikace Knihy a ona se pak sama sesynchronizuje s mým iPhone. Ale nevím jak to řešit s jeho.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MOTEONE: Ja nepoznal rozdil. Takze v poho.
    MOTEONE
    MOTEONE --- ---
    KOC256: Jak to jede? Vše v pohodě?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: nene.. resp v tom to zhasne prakticky hned a je to tak správně.. takhle mi ten displej zhasne třeba za pár minut
    KOC256
    KOC256 --- ---
    SUBTITLES017: A nedela to pri rezimu spanku?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOC256: jsem myslel, že to nová aktualizace vyřeší, ale mně se ten always on pořád zhasíná, já to nechápu :-D iphone 14 pro max.. dělá to teda opravdu asi jen večer, takže nevím, jestli to není featura, ale nezdá se mi.. prostě mám zapnutý always on a displej mám zhasnutý.. někdo s 14 pro max komu se to taky děje? na 14 pro se mi to myslím nestávalo..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    16.3
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    PEJR: Super, pristup k apple id mam, vyzkousim! Diky
    PEJR
    PEJR --- ---
    BRUSINKA: Jako nouzovku muzes zkusit recovery mode, jestli mas pristup k danu apple id, tak by to melo fungovat

    If you can't update or restore your iPhone or iPod touch - Apple Support
    https://support.apple.com/en-us/HT201263
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    FLLIP: jj, to me napadlo, ze ho vezmu na prochazku, ale bojim se, ze neuspeju, pouzivala jsem ho dost kratce a predevsim jako druhej tlf v zahranici :-/
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    BRUSINKA: Co se zkusit přiblížit k nějaké wifi sítí, kterou "zná" z doby kdy byl používaný?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    CROSS: To vypada nadejne, jeden iphone navic mi tam prebyva (jsem trochu trubka a vsechny moje iphony se jmenujou stejne, coz v tyhle chvili neni prakticky), blby je, ze se ten tlf smaze teprve tehdy, kdyz se pripoji k internetu - aktualni heslo k domaci wifi ocividne v pameti nema. Takze nasledujici otazka zni, jak pripojit zablokovany iphone k internetu? Hotspot na nem nepustim, heslo k wifi nezadam, pripojeni kabelem k macu nedela nic... mam zacit preparovat simku, nebo to je zbytecny krok?
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: když se přihlásíš do iCloudu, nevidíš ho v seznamu svých zařízení? Mám třeba starej 4S bez SIMky, co nechávám dětem na face time (jako domácí telefon), a koukám ve find devices, že bych ho mohl na dálku smazat. Asi musí být přihlášenej k netu, aby ho Find My našlo, ale k tomu ho asi nemusíš odemykat.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Jde nějak smazat iphone, k němuž jsem zapomněla přístupový kód?
    O co jde: probírám starou elektroniku a mám tu tři staré, nepoužívané iphony (pro úplnost dodávám, že všechny jsou a byly moje, ale účty už fakt nedohledám). Chtěla bych se jich zbavit, ať už je dát někomu, kdo je ještě dokáže nějak využít, nebo zrecyklovat. U dvou je to v pohodě, přihlásila jsem se do nich a všechno smazala. Ten třetí má ale šestimístnej kód, což normálně nepoužívám, a já si zaboha nemůžu vzpomenout, jak ten kód zněl. Problém je, že z různejch latentních bezpečnostních obav nechci vyhodit telefon, na kterym jsou moje data (byť za heslem) a tak řeším, jestli existuje nějaká možnost ho prostě smazat, udělat z něj prázdnou nepoužitelnou cihlu a teprve pak ho vyhodit. Budu ráda za tipy (jo, a pokud byste někdo měl využití pro starou pětku a starý SE, podle všeho funkční, ale s mrzutou baterkou, tak klidně do pošty :-) )
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOWKING: možná to bude případ autora původního dotazu; kabel byl moje první hypotéza, takže jsem jich zkusil několik se stejným výsledkem (proto jsem usoudil, že tam možná nějaká vlhkost opravdu bude, byť okem nepostřehnutelná).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam