• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    KULHY:
    VITECH:
    SUBTITLES017: Jede vám v pohodě ta bilinguální klávesnice (jestli používáte)? Jestli jste měli už předtím českou a anglickou tak by se měly po updatu sloučit do tý bi- automaticky.
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    KULHY
    KULHY --- ---
    Zatím taky spokojenost s iOS 18. Hlavně klávesnice funguje skvěle! Jediné co měla ta od Google lepší jsou čísla na tap and hold v horním řádku písmen, ale Apple to dožene čistotou rozhraní a fluiditou interakcí. Taky mi víc vyhovuje možnost volně hýbat kurzorem, Google pohyboval jen horizontálně a nezvykl jsem si.
    VITECH
    VITECH --- ---
    SUBTITLES017: Zatím jsem nenarazil na nic extra špatného. Vše šlape. Mám teda jen světlé widgety na ploše přesto, že mám tmavý motiv.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: tak to vypadá, že vsechno v pohodě 🙂
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ios18 public beta je venku.. máte někdo? funguje vše pohodě?
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    EZOUN: Jako zvukové jsou určitě lepší špunty, ale ja sem teda dost spokojenej a zrovna pro gen2. Jsou fakt super a mam je v uších kolikrát 4-5 hodin v uchu. Po dle mě to nějak vyřešíš a bude to jenom nějaká volovina v tom postupu.
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    NATURALPLAST: Ikdyz mě třeba v iOS beta 18 zas nejdou přidat do najít a tváří se jako ze má nějakou součást cizí majitel. Přitom sem je kupoval na Apple.com
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    EZOUN: Ještě mě napadlo jestli to nemůže být tím co si asi ztratil předpokládám. Jestli ho někdo nemá spárovaný a nedělá to bordel. Jinak nevím
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    NATURALPLAST: A pak ten proces od začátku
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    EZOUN: Dal si je ignorovat v Bluetooth? Ještě mě napadlo
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    EZOUN: Máš ty starý odebrány v najit? A to nový si koupil jak? Není někde stále přihlášeny jestli není nový.
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    SATOO:

No a přesně proto je nejlepší na Arabáše vlastnit iPhone i Xixao 25 Super Advanced nejlépe z Indie či Srí Lanky bez otravných limitů :) Přiznám se ovšem že třeba vlastnictví MacBooku za cenu brutálního děla od Alienware je zcela mimo moje chápáni ovšem proti gustu....
    NIXX
    NIXX --- ---
    SM3: Na karty (a hesla) používám 1Password
    SM3
    SM3 --- ---
    Máte někdo tip na aplikace:

Pro správu zablokovaných čísel:
    Představuji si něco, co mi ukáže sms a hovory, pokud se mě zablokované číslo pokusí kontaktovat.

Správa platebních karet:
    Kde si budu moci jednotlivé karty pojmenovat, jelikož v peněžence v telefonu vidím jen barvy a čísla karet a už se v tom ztrácím, tak bych rád něco přehledného.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    R4BB1T: To je dobrej napad!!
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    KASUMI: Skvele mi tohle funguje na emoji. Nabinduju zkratky a pri psani nemusim menit klavesnici.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SUBTITLES017: Haha. To jsem uz zapomnela, ze existuje. Ale ocividne jsem to kdysi vedela :))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam