• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    INSEQUI: Figuroval v transferu itunes?
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Ahoj, netušíte v čem je problem? Není to nic on-line koupenyho, nebo z on-line poslouchárny, je to mp3 která je nahrána z ntb do telefonu, tudíž je realne přítomna. V jiných zařízeních jde přehrát normálně.

PRHD
    PRHD --- ---
    DSTEPZ: Airalo používám a musim doporučit, za pár šušní docela fajn připojení
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    FLLIP: Mrknu na to, moc diky!
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    DSTEPZ: Jj, právě na to je to určené. Koupíš si virtuální SIM s daty dle tvého uvážení. Můj ref: Už jste zkusili eSIM? Získejte slevu USD $3.00 na první datový balíček eSIM od společnosti Airalo. Stačí při registraci nebo při placení použít kód FILIP0192. https://ref.airalo.com/jezf
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    FLLIP: Covece o tyhle moznosti vubec nevim, funguje napric zemema ktery nejsou v EU? (Bosna, Kosovo, Cerna Hora, Srbsko)?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    DSTEPZ: Nevyplatí se ti místo balíčku od operátora koupit virtuální sim např od Airalo, nebo Revolut?
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    ALESH: Nene, ten jsem prave vypnul, iOS mam aktual :/
    ALESH
    ALESH --- ---
    DSTEPZ: mrkni jestli nemas zaplej wifi assist. Ten pouziva data, kdyz neni dost silanej signal wifi. Settings > mobile service > wi-fi assist.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    Cus, nevim zda to ma nejaky reseni, ale jsem ted v cizine (balkan), kde kupuju kurevsky drahy roamingovy datovy balicky a stava se mi, ze kdyz jsem mimo wifi, tak mi zustane zobrazenej symbol wifi i presto, ze nejsem connected cimz samozrejme jedu prave placeny data. Nevim, zda je to pochopitelny, ale je to dost nasiraci. Neznate nakej workaround?
    KULHY
    KULHY --- ---
    JIRRA: Taky!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JIRRA: jo vypadá to že funguje 👍
    JIRRA
    JIRRA --- ---
    KULHY:
    VITECH:
    SUBTITLES017: Jede vám v pohodě ta bilinguální klávesnice (jestli používáte)? Jestli jste měli už předtím českou a anglickou tak by se měly po updatu sloučit do tý bi- automaticky.
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    ROBBIMAN
    ROBBIMAN --- ---
    KULHY
    KULHY --- ---
    Zatím taky spokojenost s iOS 18. Hlavně klávesnice funguje skvěle! Jediné co měla ta od Google lepší jsou čísla na tap and hold v horním řádku písmen, ale Apple to dožene čistotou rozhraní a fluiditou interakcí. Taky mi víc vyhovuje možnost volně hýbat kurzorem, Google pohyboval jen horizontálně a nezvykl jsem si.
    VITECH
    VITECH --- ---
    SUBTITLES017: Zatím jsem nenarazil na nic extra špatného. Vše šlape. Mám teda jen světlé widgety na ploše přesto, že mám tmavý motiv.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SUBTITLES017: tak to vypadá, že vsechno v pohodě 🙂
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ios18 public beta je venku.. máte někdo? funguje vše pohodě?
    NATURALPLAST
    NATURALPLAST --- ---
    EZOUN: Jako zvukové jsou určitě lepší špunty, ale ja sem teda dost spokojenej a zrovna pro gen2. Jsou fakt super a mam je v uších kolikrát 4-5 hodin v uchu. Po dle mě to nějak vyřešíš a bude to jenom nějaká volovina v tom postupu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam