• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MADBANANA: a jak tam to apple id dostanes? Tam se da pri parovani z telefonu to co v nem je a pak se to drzi propojeny. Proste to technicky fungovat nebude (nebo bude chvili a pak se to zblazni)
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ZVIRATKO: Tak data, aplikace atd. jsou vyřešený tím, že tam je jiný Apple ID, ne? To by mělo řešit to nastavení přes Apple Family.
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MADBANANA: kdyz ji vypnes v telefonu tak ji to temer jiste deaktivuje v tech hodinkach. Jak pisu, k tomu to neni, navic by na tech hodinkach vyskakovaly notifikace, instalovaly se tvoje aplikace, objevovaly tvoje data, proste je to od zakladu blbost.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ZVIRATKO: Nemůžu mít jednu simku v telefonu vypnutou? Starej telefon doma na stole je taky řešení. Takže už jen zvolit tarif…
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MADBANANA: To chces aby kdyz jim budes volat ty tak ti zvonila druha linka v telefonu nebo aby ti chodily SMSky? A temer jiste to stejne nepujde pokud ty hodinky nenastavis jako svoje. To uz si vic umim predstavit starej iPhone co bude lezet nekde doma (pokud nechces detem dat telefon) se kterym to sparujes, ale stejne si nejsem jisty co ty hodinky udelaj v totalne ostrovnim rezimu - na to to neni.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ZVIRATKO: IMHO to OneNumber je právě to, co potřebuju podle toho, co píše Vodafone.

Jaktože nechci eSIM do svýho mobilu? Vždyť to je přesně to, co to má dělat, ne? Mám SIM v telefonu a k tomu hodinky, do kterých se sdílí SIM v telefonu. Takže bych tam měl jednu SIM pro dítě s hodinkama a jednu pro sebe bez hodinek.

Co myslíš tím, že tolik jich tam mít nemůžu? Jedna fyzická a jedna eSIM, ne? Liší se to podle modelu?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    Mea culpa maxima, blbe jsem si ten Apple dokument precetl, v CR to fakt nikdo nepodporuje, takze smolik. Poridil bych k tomu detem holt z bazaru telefon... asi...

MADBANANA: Onenumber je neco jinyho. Pro Apple Watch to je "Apple Watch Connect", pro dalsi hodinky to je podobne jako se delala druha SIM do auta, ktera kdyz byla online tak tam sly hovory (nebo neco na ten zpusob).
    Kazdopadne NECHCES eSIM do svyho telefonu a parovat to s tema Apple Watch, tak to nefunguje a tolik SIM ani mit nemuzes.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    T-Mobile má službu za 100kč měsíčně, kdy dostaneš další esim pro hodiny a je to specialni tarif. Nevim jestli cena sedi pro vsechny, ja to mam skrz ramcovku.
    MUXX
    MUXX --- ---
    Takze nejmensi rozmer iphonu je ted 6.1”?
    DUKED
    DUKED --- ---
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    MADBANANA: Nějaký alternativy k tomuhle u TMobilu nebo O2?
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    FLLIP: ještě k tomu.. no ze me to nepřekvapuje:))
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    SUBTITLES017: Dle stránek Applu není funkce Apple Watch pro dítě v Čechách dostupná.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MADBANANA: hm tak ze by to bylo podmíněné tarifem s neomezenými daty si nepamatuju (my jsme to nakonec zrušili v těch hodinkách..). a možná jsme zrušili právě proto, protože to předtím měla u o2, ale pak jsme přešli k vodafone kde s tím bylo nějaký sraní, nebo to tehdy vůbec nepodporovali.. jako jinde ve světě normální věc a tady se z toho zase dělá megaproblem a je to drahý
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    SUBTITLES017: Jono, takže na to asi ještě potřebuju do telefonu druhej neomezenej tarif s eSIM, kterej bude mít One Number.

OneNumber: Jak nastavit volání z hodinek? - Vodafone.cz
    https://www.vodafone.cz/onenumber/nastaveni/
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    MADBANANA: opravdu to musi podporovat operátor.. s dětmi bez vlastni sim jsem neřešil, ale jen když jsem zarizoval cellular pro manželku, tak jsme museli platit navíc 100,- měsíčně za zprovoznění sim v hodinkách a musel to nastavit / umožnit operátor. samo od sebe to podle mě fungovat nebude
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    ZVIRATKO: Nedozvěděl jsem se nic, operátor o tom slyšel poprvé :D

Ale napadlo mě, že by mohlo fungovat, že bych si v iPhone aktivoval druhou eSIM a tu bych pak sdílel do hodinek skrz Watch aplikaci? To by jít mělo, ne? Dokážete mi to někdo s Cellular Watch potvrdit?
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    MADBANANA: pardon, ⬇️
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ZVIRATKO: Já nebyl ten kdo to sháněl :). Ale zaujalo mě to
    ZVIRATKO
    ZVIRATKO --- ---
    HERKULES: schvalne pak napis co ses dozvedel, pro me je prekvapeni ze to ty nasi operatori maj umet...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam