• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    INSEQUI: Já svoje kupoval na Amazonu, jednak kvůli případné bezproblémové vratce, druhak byla sleva v řádu 10-15 eur oproti ceníku a do třetice jsem si říkal, že když píšou přímo "prodejce: Amazon", že by si snad fake nedovolili.

Jinak "repliku", jak se vznešeně říká, poznáš podle několika věcí (a řady dalších):

- Apple ty sluchátka netaví do průhledný fólie. Pokud jsou zatavený, je to fake
    - pokud je krabička otevřená, pohraj si s pouzdrem. Otevírat a zavírat to "víčko" pouzdra by mělo být tak nějak příjemné v ruce, podobně jako když otevíráš a zavíráš zippo zapalovač a když to pouzdro otevřené postavíš na stůl pantem dolů (jako do áčka), tak by nemělo jít jednoduše zavřít tak, že na něj lehce zatlačíš shora. Je potřeba vyvinout trošku větší sílu. Pokud to jde skoro samo, tak fake.
    - když po otevření pouzdra strčíš nehet mezi vnější plast a vnitřní vložku, do který se strkají sluchátka, tak u fake ten vnější plast jednoduše odchlípíš, že vznikne mezírka. U origo to nejde. Tohle můžu potvrdit i u těch, co maj děcka.

Medle, cokoliv co tvrdí, že je Airpods Pro 2 a zároveň se to nabízí nový za cenu pod 5 tisíc, tak je fake :/.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    W_NOICE78: tak to by melo byt v cajku. Mys a klavesnici mam BT a dozadu hodim jen SSD. Díky.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    NAGASAWA:
    Jěstě upřesním, že je to problém jen predních portů, což potvrzuji.
    Reddit - The heart of the internet
    https://www.reddit.com/r/macmini/comments/1i1x7p1/usbc_issues_on_m4/
    USB problem/Thunderbolt on Mac mini M4 - Apple Community
    https://discussions.apple.com/thread/255857058?sortBy=rank&page=5
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ERVIN: díky, mě šlo čistě o to spárování na úrovní firmwaru, dělal jsem bga reworky, tak výměnu baterky snad zvládnu :)
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    NAGASAWA: Kdybys na to neupozornil, ani by mě to nenapadlo. Doufám, že je to jen softwarová chyba. Mám ho už šest měsíců a až minulý týden jsem poprvé nemohl připojit externí SSD. Jinak je ok.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    W_NOICE78: chm chm tak teď jsem rozpolcenej, ale jestli to není nic dramatickýho, tak se s tím poperu.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    NAGASAWA: mam zakladni Mini M4 pro a ten problem mam. Ne ze by vypadavaly, ale nejdou pripojit. Obcas musis restartovat.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    INSEQUI: Nejsou to treba ruzne generace? To by mohlo vysvetlit rozdil v cene.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DUCATIMONSTER: Já ani nevím :) Začal jsem řešit potřebu nových až když ty staré nefungují.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    NAGASAWA: Kromě zapínacího tlačítka. Ale o tom bylo napsáno už mraky :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HERKULES: super, díky moc.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    NAGASAWA: Mám. Žádný problém.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    nevíte, jestli je baterie k IP SE2020 nějak spárovaná s telefonem, resp jí jde bez problémů DIY vyměnit?
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Mac Mini M4 tu nekdo nevlastnite? Mam ho v dohledne dobe v planu poridit, tak bych se chtel jenom zeptat, jestli se nekdo z vas pripadne nepotkal s nejakym neresitelnym fuckupem. Na Redditu jsem natrefil na řadu komentářů ohledně problémů s konektivitou usb-c portů, kdy připojená zařízení občas vypadávají. Případně díky za feedback.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    INSEQUI: Nemají být v brzké době AirPods pro 3 ? Tak nějak na ne asi čekám.
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Ještě k Airpodum, stávajících mi odešlo jedno sluchátko, chtěl bych si koupit Airpody pro a co tak koukám po internetu po eshopech tak jsou dost rozdíly v cenách, trochu se obávám že část z toho bude fake a jak tak čtu SUCZKER, tak mě napadá, dá se nějak stoprocentně ověřit že jsou sluchátka originál, v té záplavě eshopů a nabídek s cenama od 2tis. do 6tis. se toho docela bojím. Na cenovém stropu jsou iWant, iStyle, Alza a na nejnižší různý mobileněco a podobný firmy, rozum samozřejmě velí ber iWant ať máš jistotu, ale zase je tam určitá myšlenka že bych trochu ušetřil (čecháček stajl).
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NOPOLICE: Jo, souhlas
    Ja to managuju pres google disk
    NOPOLICE
    NOPOLICE --- ---
    KASUMI: taky se mi to líbí, ale ta konektivita a propojení je nic moc. koukal jsem na integraci například s onenote a to je prostě nedotažený (u supernote, remarkable má tu konektivitu snad ještě horší). být to lépe propojený, tak do toho jdu.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    HONCKA: Zatím jsem na to nepřišel. Za rodičovská kontrola je sice super, jak je součástí systému. Ale ovládání je někdy maličko píčou ke zdi. To ne že ne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam