• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    R4BB1T
    R4BB1T --- ---
    JINX: Uz leta pouzivam windy
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    JINX: Já používám widget od Ventusky s radarem a předpovědí na pár hodin, k tomu na předpověď ČHMÚ, který mi přijde, že se dost zhoršilo, takže radar už hlavně taky Ventusky a pro předpověď v zahraničí Yr.no
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JINX: Yahoo weather pouzivam uz roky a funguje
    GREVE
    GREVE --- ---
    JINX: Bohužel v poslední době nefunguje (hlavně na déšť) žádná aplikace. Je potřeba se koukat přímo na radar. Mám tak trochu pocit, že meteorologie jako věda svůj boj už dávno vzdala...
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    ČHMÚ a windy. Když někam jedu koukám na obojí
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    JINX: Jo, taky špatný zkušenosti. Zkus tohle:
    ‎Počasí ČHMÚ v App Storu
    https://apps.apple.com/cz/app/po%C4%8Das%C3%AD-%C4%8Dhm%C3%BA/id6737592469?l=cs
    HOLAKAC
    HOLAKAC --- ---
    JINX: já jí vůbec nepoužívám, jedu na meteoradar a in-počasí. Nevím jak přesně to funguje, ale mě počasí ukazuje jiný hodnoty než manželce na telefonu (přitom máme oba druhý SE poslední aktualizace), a ona má ještě iwatch a tam to ukazuje zase něco jinýho. Nechápu.
    JINX
    JINX --- ---
    Mate někdo taky špatné zkušenosti s aplikací Počasí? Říkám si že by bylo fajn kdyby se tam daly nastavit jiné zdroje dat nebo něco takového. Protože to že ráno checknu mobil, podívám se na % srážek vidím že nebude celý den pršet a po té co vyjdu ven hned zmoknu to se mi stává až moc často.
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    WERT: The iphone, jecna
    WERT
    WERT --- ---
    OT: Dotaz z podobneho soudku, mame doma iPhone 12 a 13 mini, s baterii pod 80% kde vymeni baterii rychle levne, kvalitne?

Praha
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    CROSS: I kdyby jo, zjevně mám důvod, proč se s tím patlat nechci (například že můj předchozí pokus na Pixelu mě stál 500+, a pak jsem si to za 500+ stejně musel nechat nalepit v servisu) ... Čekal jsem na otázku A odpověď A, ne B. Ach jo.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    CROSS: To se cení. V dnešní době :))
    CROSS
    CROSS --- ---
    HERKULES: podle mě má to sklo na objektivu škráblý nebo prasklý, ale samo vim prd. Jen jsem chtěl předejít eskalaci. :-]
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    CROSS: Cajk. Fotak jsem přehlédl. Ale měl jsem doplňuji dotaz co myslí tím sklem. Pokud kryt, odpověď je stejná.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HERKULES: on se ptá na 1) sklo, a 2) na foťák.

Ne na folii a na displej.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    OCTOPUSS: Vlastně mám. Pokud já můžu doporučit, kup si si sám a nalep si ho sám. Neni to žádná věda, trvá to pět minut a ušetříš aspoň 500
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRK_R23: Ale taky mě to dost překvapilo a asi se mi to nelíbí. :))
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    HERKULES: Takže nemáš odpověď na moji otázku?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    HERKULES: Muj ksicht to neuzná, tak aspoň že tak :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam