• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALIJENiPhone - Apple reinvented the phone ....
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Jo, tak ono je to asi spíš lepší řešit položkou povoleno vždy. Tzn tady vše zahrnout do limitu a do povoleno vždy přidat Spotify.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    JYRKA: Jo, ale to mas limit na par konkrétních app. Já bych to chtěl na vse (i budoucí instalace), ale s výjimkou (zatím) jedné app
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    HERKULES: Funguje to normalne…

HERKULES
    HERKULES --- ---
    zdar, řeším takovej trabl s dětským omezením na Iphone.

Mám nastaveno, že děti mají limit na všechny aplikace. Chtěl jsem nastavit, aby měly app Spotify na víc času, tak kromě limitu všechny app (1 hodina) jsem přidal ještě jedno pravidlo a to Spotify 2h. Ale nefunguje to.

Zkusil jsem tedy pravidlo spotify vymazat a upravit pravidlo pro všechny, kde jsem explicitně zaškrtl všechny, ale vynechal spotify a taky to nefunguje.

Poradíte pls jak nějak nejlépe udělat, aby všechny aplikace byly na limit, ale Spotify bylo na větší limit(nebo bez něj)?

Ta eplí dětská pravidla a správce jejich účtu je uplně debilní, řikám to pořád
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    FRENNET: Ještě je zajímavý yesim, mají kromě balíčků na týden/měsíc atp. i pay-as-you-go (strává se ti spotřeba z kreditu), to často používám např. při mezipřistání, kde by se mi kupovat GB nevyplatilo. Ceny mají taky často zajímavé, třeba i tady doma, když přestřelím na konci měsíce limit u T-Mobile na tarifu, tak je na yesim GB levnější než v příplatkových balíčcích.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRENNET: Jediný co jsem koukal, tak u airalo si to člověk koupi a aktivuje kdykoliv, u Revolut se to aktivuje v době nákupu. Chce to s tím počítat. Ale když jsem to kupoval, byl Revolut levnější.

A chce to mít na nakup/aktivaci data. Takže třeba doma před cestou.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    HERKULES: diky, tak to skusim.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Ale naposledy jsem to použil v Kazachstánu a Revolut byl super, easy na instalaci, fakt minuta a fungovalo to skvěle
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRENNET: můžeš i to airalo ...
    PEJR
    PEJR --- ---
    FRENNET: Saily, na youtube najdes spoustu affiliate linku se slevou
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    HERKULES: ja se prave chtela vyhnout Revolutu. Bez toho to do ciziny nejde?
    JIMX
    JIMX --- ---
    HERKULES: případně ještě Saily
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FRENNET: Airalo, Revolut do ciziny
    JIMX
    JIMX --- ---
    FRENNET: Za jakýmkoliv operátorem, kterej to bude umět.
    FRENNET
    FRENNET --- ---
    Ahoj,
    nevim jestli jsem tu spravne, kdyz tak mne prosim presmerujte.
    Chci si na tyden poridit datovou esimku, musim za svym operatorem, nebo jak to je. Diky
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    TRAGIKOMIX: 1) nevím o tom. Zkus googlit.
    2) na obrazovce nezůstanou, musíš si z levého horního rohu vytáhnout (stáhnout) Notification center. Tam jsou všechny a můžeš selektivně rušit.
    3) ano. Podrž prst na prázdném místě obrazovky, dokud se nerozklepou ikony. Pak v levém horním rohu tlačítko Edit a Add widget. Jinak jsou nějaké defaultní widgety vlevo od první obrazovky s ikonami.
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Ahoj,
    přešel jsem na iPhone cestou „čisté“ migrace bez použití Move to iOS. Zatím se s prostředím iOS seznamuji – je to přece jen trochu jiné než Android. Měl bych pár dotazů na začátek:
    1. Opravdu nejde změnit gesto „Zpět“ tak, aby fungovalo stejně jako na Androidu (tj. i zprava doleva), a ne jen zleva doprava?
    2. Dá se nějak nastavit, aby notifikace nezmizely z horní lišty po odemknutí telefonu? Jsem zvyklý je odstranit ručně až po splnění úkolu – týká se to hlavně notifikací z Google Kalendáře.
    3. Existuje možnost mít na domovské obrazovce (widgety) něco jako Google News / přehled zpráv z Chrome, podobně jako na Androidu?
    Díky za každou radu či tip
    STEVIE
    STEVIE --- ---
    No mám dost oblíbený Google photos a vim ze icloud tak dobrej v tomhle nebyl . Drive by mi menší asi stačit mohl no
    ALI
    ALI --- ---
    STEVIE: za me 2tb icloud nejlepsi investice. mam tam i backup maca, fotky, hudbu, plus rodice a holku. a porad mi zbejva 500 gb. vsechno se dela samo.
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    STEVIE: Pokud to chces konsolidovat, pretahni si fotky do Photos v iPhonu, data z Drive do iCloud Drive, a potom se ti bude vse zalohovat do iCloudu. Za 2TB budes platit 249Kc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam