• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

    Sezóna začíná!!!!

    Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

    Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

    Usnadní to ostatním filtraci



    Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    GREGI: to si pis ze bude, s Chorvatskem jen spatne zkusenosti, vyperou te odevsud. Maj to nastaveny tak, aby vsichni jezdili do kempu.
    GREGI
    GREGI --- ---
    mate tady nekdo zkusenosti s freeflekigem v chorvatsku ve vanu? mam 807 coz neni tak velky jako obytna dodavka, tak jestli se s tim da lip uniknout placeni... kdyz to nekde zaparkuju na normalnim parkovisti a prespim tam bude nekdo buzerovat?
    MIK23
    MIK23 --- ---
    UNDERMEDIA: takhle uz si to nevybavim,ale taky bych rekl ze vratnice do toho objektu te nemine. tam kde jsou cesty vylozene okolo nadrzi tak ty jsou se zavorama.
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    MIK23: rozumim... diky, ja na mape koukal sem 48°51'20.999"N, 16°42'36.279"E ale to vypada na prujezd vratnici.)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    UNDERMEDIA: loni jsem pres ty svatky na zacatku prazdnin hledal flek okolo novomlynskejch nadrzi.prakticky zadnej freeflek tam neni,tam kde se dalo zajet byly placene kempy.nakonec jsme zastavili tady: 48.889644, 16.643590
    vyhodna poloha jak na vykopavky,tak divci hrady (stoji za to)
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    MUKL: dik, dobre vedet, v pondeli tam jedu ... zkusime tam neco najit ...
    MUKL
    MUKL --- ---
    LESH: add ten Mikulov, u vjezdu do lomu je závora, byl jsem tam loni a nedá se tam zajet... a nakonec jsme to zapíchli doprostřed vinice )
    JAMES23
    JAMES23 --- ---

    BERLIN:

    freeflek "schleuse"

    Dobrej krátkodobější freeflek v centru. Spousta obyťnáků, fajn lidi. Hnedka vedle je park (Hasenheide) kde si od černoušků koupíš dobrou trávu. Docela dobrá dostupnost metrem..

    Jinak je to teda ulice Lilienthalstraße. Je rozdělená patníkama a připadala mi lepší ta "severní" část tady: 52.485036, 13.406660

    Fotku nemám, ale stačí použít streetview :)
    MIK23
    MIK23 --- ---
    ibiza freeflek. je to vedle placeneho kempu,ale nikdo neprudi. v placenym kempu vetsinou surfari a zbytek "hipiku" z ibizi. 38.991154,1.57451
    stanovat se da prakticky okolo celeho kempu,ale nejvic lidi v borovicovem lese na utesu

    KATCHENQA
    KATCHENQA --- ---
    Ahoj, mohla bych poprosit o nejaky tipy na mista v jizni italii, rekneme cokoliv pod rimem :) Jedeme osobakem a bud na spani v aute nebo i na spani jen tak pod sirakem na plazi...a jak je to tam s grilovani a ohnem, vim ze na korsice hrozili obrovskyma pokutama a docela to kontrolovali..
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    SIEMENZ: to je dobrá zpráva:) a nemáš nějaký tipy na dobrý fleky?
    SIEMENZ
    SIEMENZ --- ---
    SKAMANIK: chorvatsko dole se da, dyz je clovek dobre zasitej.. dve tri noci bez problemu.. negrilovat.)

    poloostrov PELJEŠAC
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    VODOMERKA: díky, nakonec to budeme směřovat asi do tý bosny, ale sever taky někdy přijde na řadu...
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    SKAMANIK: v jezerech urcite jo, Balt je pro otuzilce (ale da se) :)
    LESH
    LESH --- ---
    přidal jsem fotky k severním místům na mapě freefleků...
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    Letos přemejšlime nad 3 variantama:
    1. Bosna + chorvatsko - pro mě ideální dovča. Není to moc daleko, hory a pak se zchladit a zablbnout u moře. Trošku mě děsí vaše zkušensoti s chorvatskejma fízlama. To nezní, že by tam člověk kempující na divoko měl zrova na růžích ustláno. Nemáte zkušenosti s jihem Chorvatska? Daj se tam najít dobrý fleky, nebo je to beznadějný?

    2. Jih Itálie- Gargone, Kalábrie, Sicílie - nerad bych tam jel v srpnu, ale asi bych se mu nevyhnul. Nemáte zkušenosti jak je to na jihu s lidma? Je to stejně marný jako na severu v Toskánsku? ( třeba pláže pod Benátkama -LIDO DI SPINA, byly v červenci poměrně čistý a bez lidí, na cestě zpátky v půli srpna to ale už byl hnus, kde jsme se jen otočili a jeli pryč)

    3. Kašlat na jih plnej lidí a vydat se taky pobaltskejma republikama. Nevíte jak je to tam s koupáním? Dá se tam v srpnu koupat v Baltu, nebo v nějakejch jezerech?
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    mám pár tipů na freefleky na Sardinii kdyby měl někdo zájem (možná si vzpomenu i na nějaký na Korsice)
    SKAMANIK
    SKAMANIK --- ---
    Co se týče Sardinie co se tu řešila, byly jsem tam loni na přelomu července a srpna a začátek Italskejch dovolenejch je tedy zatraceně vidět. Byla to invaze. Pláž na kterou jsme přijeli někdy kolem 25.7. byla 10.8 narvaná takovym stylem, že z původních 10 aut co parkovali v borovym háječku hned u moře se vyklubalo aut snad 300. Z původní idylky se vyklubala pěkná masovka. To stejný na pláži. Z jedný řídký řady najednou řady 4-5 na těsno. Navíc tam dali i cedule zákaz kemperům, který tam před tím nebyli. Před sezonou to byla pohodička, našli jsme fakt krásný místa na kemping 10 m od moře ve stínu pod stromy, ale se začátkem sezony se najednou začalo všude za stání u moře platit. Takže se leda vykoupat a pak jet někam od moře se vyspat. Nebylo vyjímkou že jsme strávili třeba i celej den hledáním místa u moře, který by nebylo placený. Osobně jsem ze Sardinie byl poměrně otrávenej. Moc nešlo někde zůstat dýl než 1 den. Druhej den tě už začali vyhazovat. Měli jsme pár konfliktů jak se samozvanejma majitelama přímořskejch parkingů i s karabinérama, ale vždycky se to nějak ukecalo, když člověk hned odjel. Vzhledem k tomu, že jsem byl jeden řidič tak jsem byl neustále za volantem. Mimo sezonu to tam musí bejt na divoko skvělý ale v sezoně bych tam už nejel.

    Když to porovnám s Korsikou na které jsme byli rok před tím, tak Korsika na mě působila mnohem přívětivěji i když to bylo v sezoně (srpen). Dalo se kempovat skoro všude, nikdo nás nikdy neprudil, žádný placený stání u moře, nebyly tam tak častý cedule se zákazem kempování. Jediná pruda byly jejich závory na některý místa do vejšky 2,2 m (mám 2,6, měl jsem párkrát sto chutí použít moji čerstvě nabroušenou sekeru:) Korsika mě opět naprosto dostala. Byl jsem tam už 4x sice pokaždý jinak (plachetnice, obytňák, osobák, měsíc workkemp), ale vždycky jsem byl totálně nadšenej. Ze Sardinie jsem se vracel spíš zpruzenej neustálou nutností být pořád v pohybu a složitým hledáním.
    MIHAAL
    MIHAAL --- ---
    SIEMENZ: no treba v litve jsou pruzracny jezera a dost casto mas u nich freekemp (stoly, lavice, kadiboudy pod borovicema). jezero je kolem dokola rakos, ale u tech freekempu bejvaj plazicky zbaveny rakosi.

    baziny tam samozrejme taky jsou (napr. v estonsku nadherny), ale tak kdyz se chci koupat, tak nejedu do baziny neasi :)

    na konkretni fleky si uz nevzpomenu.
    GUBKA
    GUBKA --- ---
    KUBIS_IN: italie by som sa nebala. 2 tyzdne sme freeflekovali s dodavkou a 3 coklami a nevyhnali nas ani raz :) nemali sme jediny problem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam