GANESHA:
GANESHA: Aktualizace:
Minulý týden jsem tam ve středu zajel, oproti původnímu plánu pobejt tam den/dva jsem to díky škaredému počasí změnil na pouhé jedno přespání. Dojel jsem navečer kolem osmé, ve vjezdu byl řetěz ze zákazem, který šel sundat, takže jsem vjel. Nechal jsem auto nahoře u hlavní budovy. Všechny chatky okolo byly vypáčené, vytrhané dráty, některé lehce zdemolované. Rozhod jsem se, že ani nebudu stavět stan a v jedné ze zachovalejších přespím. I jal jsem se připravovati večeři, když tu náhle zespoda od vody přijelo auto, vylezl týpek a prý co tam dělám. Povídám, že chci přespat, on blá blá zákaz vjezdu a tak a pak povídá, že ať teda přespím (ještě se ptal, kolik dní tam budu), že on to tam jezdí hlídat právě kvůli tomu, že během posledních dvou let se to tam hodně vykrádá, a ještě mi radil, ať si sjedu s autem s kopce k vodě (kam on jezdí na ryby), protože to tam jezdí obhlížet i cajti, ale dolů nepůjdou. Takže jsem přespal a ráno brzo vypadl. Ale na nějaké nerušené dovolenkování už to asi nebude...