no ja tomu nechtel verit, odtrh jsem se z vetsi skupiny abych byl vic vklidu, ale musim potvrdit ze cele maroko a pristup policie se dost od lonska zmenilo, vsude dost policejnich cmuchalu ktery hned prijedou a vyhazujou do kempu.. zatim funguje rikat ze kemp je plnej a ze jiny cajti z nejblizsiho mesta me poslali presne sem ze to tu bude vklidu, ze nemam naftu na neustaly prejizdeni jak oni piskaj a ze dokud nejsou znacky o zakazu parkovani tak nikam nejedu, nakonec se to nejak ukeca, ale je to hnusny jet pres mesto a videt jak hned kazdej fizl vysilacku u ucha.. jak v matersky skolce pod neustalym dohledem. obcas se zeptam na policejni prukaz, ze jako kozenou bundu mam taky.. je videt ze se snazej bejt drsny a tvrdy z rozkazu ale uvnitr jsou to taknejak normalni kluci, da se s nima pustit i na hladinu "se ti divim ze to vubec delas" ale nevzdy se mi chce.. maroko je pro me na 3 mesice, jezdim presne mista kde jsem byl loni a problem nebyl a presne na tech mistech me pro mou vlastni bezpecnost vyhazujou.. cejtim tam strach z techna, psu atd.. ale kdyz jedu sam tak tohle neni relevantni strach a stejne ten tlak vytvarej, baksis ani nechtej..