• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    MATT
    MATT --- ---
    PAZI: 2015 jsme byli v okolí Rowy. nekonečný pískový pláže a borovicový lesíky. spaly jsme po kempech, protože jsem měl s sebou kámoše s osobákem, stanem a dětma, ale cenově vpoho. nijak přeplněno, víceméně jen lokálové. všude smažený ryby s hranolkama a wafle ;) já od toho nic moc nečekal a nakonec se mi tam líbilo, jen dětem bylo moře studený.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    HONDZIQUE: Kdybych měla napsat nějakej komplexní hejt na téma rybáři v Polabí, tak by to byla už obsáhlá brožura.
    Oni se třeba na svazu jednou dohodli, že nám nedovolí na jednom písáku cvičit jednou týdně jógu na paddleboardech. Bysme ty ryby asi děsně rušili.
    Když jedeš kole podél Labe, vidíš jen nechutný pupkatý Vogony, co se válej na lehátku obklopený tím svým hitech nádobíčkem, aby si vůbec všimli, že jim bere, protože mají tři promile pod kůží. Auta zaparkovaný VŠUDE.
    Na jezeře v Poděbradech na mě řvali, že mi uříznou hlavu, protože jsem jim za šera vjela do vlasců, o tom jak zařízli wakeboard vlečku na jezeře, kde už je stejně kemp a koupaliště, přičemž mají na rybaření další tři písáky hned vedle, ani nemluvě.
    Cháska.
    HONDZIQUE
    HONDZIQUE --- ---
    ADIK: rybari jsou uz leta v tomhle nejvetsi mor... Baraba, Konetopy, piskovna u Novych mlynu, ted Piskova lhota... je toho mraky. Oficialni duvod vetsinou ten, ze tam delaj vsichni krome rybaru bordel... prijde mi ujety, ze si jedna organizace uzme prostory vsech jen pro sebe...
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    PAZI: Ahoj:) Nevim jak v sezóně, ale Polsko-Německo jsme teď dávali na prodlouženej týden a bylo to fajn.
    První zastávka Berzdorfer see, ten freeflek co tady někdo nahazoval. Pak jsme jeli do Štětína, klidnej free parking na ostrově kousek za mostem od centra města coby kamenem. https://mapy.cz/s/jukusovela
    Následovala pláž v Czarnocirnu https://mapy.cz/s/hevohacoho. Je to tam dost bohem zapomenutá pustina, ale může se tam člověk parádně vyvalit se vším všudy přímo na písku a voda je tam osvěžující mix moře a sladkých vod. Jediný mínus byla cesta tam asi 10 km po tý nejhorší asfaltce (šílený přejezdy přes mosty, samej jump jump jump).
    Pak jsem jel do Ústí na Svinou, kde už to bylo trochu víc komerční, ale městečko celkem hezký, čistý (musí si tam udržovat Němčoury :)) Všechno je tam o dost levnější než u nás někde na Mácháči :D Jako bonus nejlepší pizza, kterou jsem letos měl tak 50m od pláže asi za 170 korun. Parking obytňáka za 50 ZLOtých na noc pár metrů od moře.
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/jafavunute
    Pak ještě kratší přesun na německou stranu do Bansina https://mapy.cz/s/hugokorovo , parking za 10 éček na noc, kde jsme vtipně zjistili, že si tam asi 30 metrů od káry dali mezi garážema sraz náckové z širokýho okolí. Takže se tam moc zajímavě prolínal zenový noční klid v autě za občasného sborového doprovodu "Sieg hail" :D
    Pak už jen návštěva a free přespání v bezemisní zóně v Berlíně https://mapy.cz/s/kehoradoko a šupy dupy do Prahy.
    Jinak mě Balt příjemně překvapil, teplota a kvalita vody před začátkem sezóny naprosto super. Příště dám Rujánu, ale chce to alespoň 14 dní, těch 8 dní je trochu moc expres.
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Ti rybáři jsou prostě fašouni. Ten písák koupili loni nebo předloni za dvacet mega a sice se tam dá jakoze dojet vykoupat, ale jinak nejspíš nic. Je fakt smutný, že tady v našem okolí už není žádný místo, kam by to mohl člověk na noc zapíchnout.
    N_I
    N_I --- ---
    ADIK: dříve šlo zajet blíž k sokolči také k písákům...kdysi tam byla i nějaka party acid alliance a spol...hned u jezera....pak se jedno jezero oplotilo..a u druhyho jsme tady nasli spani...udelali i ohen...rybaru mraky....ale kdyz sem nahodil pytlacku tak dost cumeli..pak jeden prisel a zacal hned fizlem a starostou a pokutou za 50k...ale to sem asi posral dost nahazovat pytlacku pred nima...to rikal esli sem se fakt uplne neposral v kine...:)))

    myslim ze uz to ted taky nejde...ani u jednoho....felit...
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    no jo no, taky znam par mist, kde se dalo pekne popit a uzit si letni noc, nicmene jakmile se misto rozkriklo mezi priznivci parkovani zdarma, domorodci omezili pristup. protoze sice vsichni rikaj, ze po sobe uklizej, ale nekdo tam ten bordel stejne musel nechat.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    BODY: tak to je fakt smutný..
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Takze další misto v pr..
    ADIK
    ADIK --- ---
    Nepochopil jsem proc jsou tam takovyhle pravidla. Asi je majitel vasnivej rybar a nechce aby mu to tam obsadili koupaci
    ADIK
    ADIK --- ---
    RSZ: zrovna vcera jsme se tam na to ptali...musis mit rybarsky listek na ten revir. Chodi to tam pry vecer kontrolovat.
    RSZ
    RSZ --- ---
    BODY: tak příště do auta tohle

    BODY
    BODY --- ---
    Tak PISKOVA LHOTA - prez noc do 10:00 do rana jen rybari, kdo nechyta, musi pryc
    PAZI
    PAZI --- ---
    MAJKL09: Díky moc, Majkle.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    SOJKA: třeba to naše :))
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    SOJKA: No prave😂😂
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    BIGHEAD: nene nemoc, neznam dite co by nechtelo k vose 😀
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    SOJKA: Jako nemoc nebo se jin nechce, zrovna tendle vikend by sevto fakt vyplatilo vedro jak prase, taky bych nejradsi jel k vode ale delam to vyprcany vario, v tejdnu nemam cas taj jedu vikendx
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    BIGHEAD: chteli jsme jet tenhle vikend ale bohuzel nam do toho hodily deti vidle
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    SOJKA: A letos ste byly??? By me zajimalo jak to tam je, protoze jak rikala Verca tak uz loni rikal ze ty paddly snad letos uz budou v pohode
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam