• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    Jezdíte kempovat?Znáte pěkný místo?Máte oblíbený kemp?Nebo FREE flek?Líbilo se vám někde?

    Sezóna začíná!!!!

    Jestli chcete profláknout kemp,použijte kouzelné slůvko "Kemp"

    Jestli chcete profláknout Freeflek,použijte kouzelné slůvko "Freeflek"

    Usnadní to ostatním filtraci



    Mapa FreeFleků
    rozbalit záhlaví
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TOMASS: diky! ;)
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    ROBOOTEK: Ta krabička ( 5€ záloha) myslim že se jmenuje Go. Taková malá oranžovo bílá velká jak krabička od sirek. A nabiješ to za cash na některejch benzínkách, ve vídni to šlo až asi na 4 pokus. Já to koupil na poslední český benzínce vč. Nabití. Na netu je stránka kde si můžeš spočítat kolik tě ta cesta s tvym autem bude stát.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TOMASS: to mam.. :)) a s tou krabickou a vracenim? prip. online platba za usek?
    WERT
    WERT --- ---
    Nekdo tipy na nejaky mista v okoli Rovinj, Rieky, krku? Kdyztak diky
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    ROBOOTEK: Ideální jet mimo dálnici, jestli máš auto jako 90% nyxáků euro1. Platil jsem za něj cca stejný peníze jako za naftu na km.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    jak je to ted s mytem nad 3,5t v rakousku? jakej je nejlepsi zpusob kdyz bych jel jen jednosmerne tzn prujezd rakouskem ale nazpatek uz bych rakousko minul takze co a jak s krabickou? nebo da se zaplatit nejak online prujezd po zvoleny trase?

    dik
    VALDIK
    VALDIK --- ---
    VERCA_ZABA: to me pripomelo ... cestou do Karpat s id Bleshak na Ukr. hranici k nam privedli uplne vyliteho pohranicnika, ze je pry neco jako veterinar a poresi s nama psy ... oba pasy vporadku, vsechna razitka ofiko ok ... on listuje pasem semtam a pry problem ... tak mu nalistujem misto s razitkem a on otoci stranku a zase problem ... tuhle hru opakujem chvili a nakonec se zapotaci, zase otoci stranku v pase a rika, tak daj sefik na kaficko, daj ... nemame zadnou kloudnou kes ... vysypem smesne drobne z kapes, pohranicnik uz v skoro zapnute kosili je schrabne ze stolu a cesta je volna ... cca 20 m, kde stoji nizsi sarze s vetsi zbrani a zase, tak daj ... prichazi veterinar s hrstkou nasich drobnych da je kamosovi se samopalem a jede se ... na Ukr. hranicich byla vzdycky sranda ... v dobe viza a polskeho tranzitu pro ukrajince to jistilo 20 dolaru v pase ... tentokrat jsme zapomeli a modra brana jeste nebyla
    PAZI
    PAZI --- ---
    FAEKAL: Ahoj, díky moc za typy. Nakonec jsme strávili v Polsku 16 dní a jsme z něj nadšení. Krásná města s cykloopatřeními na západní úrovni, krásné pláže na Baltu, levné a dobré jídlo jak v obchodech, tak restauracích. Navíc snesitelné podnebí.
    Jeli jsme z Adršpachu do Wroclavy, Poznaně a pak kolem pobřeží ke Gdaňsku, Krynica morská, Varšava. Žádný problém s free přespáváním ve městě ani v přírodě nebyl. U moře jsme si platili kempy, ty byli nejblíž k vodě (free fleky byly vždy třeba 400 metrů). Nejdražší, nutno říct fakt pěkný, kemp v Leba stál 350Kč/noc za dodávku a 2 dospělé. Nejlevnější kemp na v Krynici stál 150 Kč/noc.
    Jasný, Polsko je placka a ve vnitrozemí moc přírodních krás není. Ale pobřeží a města stojí za to.
    RSZ
    RSZ --- ---
    PYKIX19: dobrý vědět, když sem tam parkoval já, nic takového tam nebylo. Co jsi teda našel?
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    PYKIX19: nicméně to dobrý není, protože je to pro long time parking only. Takže P4N opet zachránila.
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    RSZ:To vypadá dobře. Dikes!
    RSZ
    RSZ --- ---
    Btw skvělý místo jen na přespání cestou (a na vykoupani před/po spaní) je tohle, přímo u dálnice berlin-drazdany https://mapy.cz/s/nuvamoceda
    RSZ
    RSZ --- ---
    PYKIX19: hlídané netuším, ale nepřijde mi to v Berlíně jako nezbytný, u templhofu kdyztak si kilak od dálnice https://mapy.cz/s/fejunefore
    PYKIX19
    PYKIX19 --- ---
    Čau, prosím, pořadí někdo kemp, nebo hlidaný parkoviště v blízkosti Berlína? Vracíme se od Baltu a chtěli bychom se tam zastavit na den dva. Nechat auto někde bokem a dojet do centra vlakem. Kdysi to tady proběhlo, ale nejde mi to dohledat.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    RSZ: tak super. Ještě jsme byli na dvou místech, kde bylo podobne pobrezi. Muzu zítra najit na mapach.
    RSZ
    RSZ --- ---
    PPNEKK: hele ale nenapsal si, že je tam národní park a opravdu krasnej kousek pobřeží, stavili jsme se tam a mám za tenhle flek od dětí pochvalu

    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    KCE: řekl bych, že jsem název neměnil už několik let :)
    CUKI
    CUKI --- ---
    VERCA_ZABA: No nevím jestli pomůže velkej pes. I malého ti nechají odvést daleko od auta aby nerušil. Jednou nás kontrolovali když naše fenka hárala a i když byla asi 200m od nich tak jejich psi měli najednou úplně jiné starosti :-)

    Ale ty doby kdy jsem stál v třeskutých mrazech v polootevřené kukani na D/CZ hranicích a oni mi chtěli rozřezávat batoh, a prohledávat moje špinavé ponožky, kterých bych se nedotkl ani já, to už je dávno pryč... Dneska jde o výjimečné případy.

    Dokonce nebylo neobvyklé ani když ti strkali prst tak kam slunce nesvítí. To mě naštěstí vždy minulo...
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    CUKI: nemůžeš říct, že je to naprosto v pohodě, dycky můžeš narazit na někoho, kdo fakt v pohodě nebude:) určitě je dobrý se zařídit (třeba cestou do Maroka bylo fajn mít velkého psa a v koupelně rozvěšeny tangáče a podprsenky, takže celník si dal hodně rychle odchod).. na cestě zpět nám zase toho psa hodně zevrubně lustrovali a byla jsem ráda, že jsme neměli jen zfalšovany papír o serologii, ale měli ji poctivě udělanou a zapsanou v pase. A i tak se španělský celník tvářil, že by nám toho psa nejradši hodil do karantény..
    Radši na každých hranicích očekávám to nejhorší než pak čumět:)
    CUKI
    CUKI --- ---
    ROBOOTEK: Tohle bejvalo spíše na Bulharských hranicích, pokud člověk neměl vízum a nedodržel 3 denní tranzit. Hlavně Kulata a Bacevo.

    Jednou chtěli rozřezávat i palivovou nádrž, to nás trochu přešel humor. Ale to už je dobrech 20 let zpátky. Dneska se to evidentně přesunulo jinam.

    Naopak dneska hranice kde bych to čekal, jsou v tomhle naprosto v pohodě. Např Maroko -Španělsko Ukrajina-Slovensko (před únorem),...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam