• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    SROLUJTO: Tak dneska to jedem omrknout.. neni to ani na p4n, což je zázrak.. pošli ten gyros prosím :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Tak jsme u nás narazili na první free stellplatz, kde je i elektrika zdarma. Divím se ,ze i při dnešních cenách :))) dobít baterky přišlo vhod.
    Parkoviště Svitavy - stadion
    Svitavy - Lány, Česko https://mapy.cz/s/hopugupeju

    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    PANPOSPA: Umístěný špendlík
    Mapy Google
    https://maps.app.goo.gl/5rMqyCErEENwF83T8
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    PANPOSPA: 40,4876672, 23,8201015 celkem pěkně flek, hodně místa v lese pod borovicemi, idelani pro stan, a 3km opuštěná pláž. Jako bonus smečka šakalů co obývá tuhle pláž. Opuštěná víla na urbex, z malou kapličkou u pláže. Sice ne úplně ne Kavala ale poblíž. Dám i tip na skvělý gyros ruční výroby, grilovan na dřevěném uhlí. Vjezd je nenápadný u opuštěné víly. Na určitých místech lze z karavanem stát i z výhledem na moře.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PANPOSPA: Nevím jestli je to přesně to co chceš, ale spali jsme za kousek Kavalou u Apollonie je tam pár pěknejch útesů kousek od silnice, jen bacha na ježky je jich tam fakt dost :-)
    Pak tady 40.8724072N, 25.5138158E to nebylo špatný (z druhý strany je taky možnost přijet a kempovat ale nemám vlastní zkušenost. A nakonec těsně před hranicema, ale oxidovali tam vojáci. Do Turecka mě nepustili :-(
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    Někdo tip na hezký místo u moře od Izmiru po Kavalu?
    KOUDELNIK213
    KOUDELNIK213 --- ---
    Na tenhle flek jsme narazili nahodou Rumunsko směr Trnasfagaras cca 40km od Sibiu, a uplny nadšeni, štvalo nás že nemame čas tam zůstat aspon o den víc.. Super výhled na hory, klid,ohniště, potok s čistou vodou a jako bonus tam rostly všude bylinky. U přijezdu byla jen cedule zákaz znečištování přírody a skládky pod pokutou 3000 lei..

    GPS: 45.7046344N, 24.5683200Ei..

    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    Když se dají šílení Poláci do akce, odvodňování pláže azapiko, docela ničení přírody. Naštěstí jsme zůstali jen za 2 brodem 3 vzala řeka po bouřce. A rychlý útěk, jako na Václaváku sám Čech.

    CUKI
    CUKI --- ---
    MRKEVREDKEV: Na poslední fotce pod tím kopcem to bylo i bez lidí. Dalo se tam docela dobře zajet skoro až v vodě.


    Je to ale cca 20let tak to berte s rezervou. cca tady: 43.6780683N, 16.9772833E

    #Bosna #Balkan #freeflek
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    super free flek v Bosne. velikanska plaz s jemnejma kaminkama. melky jezero s hezkou vodou. vyhled pres hory na zapadajici slunce. relativne malo lidi. jen bych tam nejezdil na vikend, pokud chcete klidek. to tam bude asi i dost mistnaku a vohne a mejdany.

    43°37.98351'N, 17°2.06808'E

    #Bosna #Balkan #freeflek

    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    Pěkný udržitelný flek u Segedínu u dálnice z P4N, hinduistický chrám parkoviště z kašičkou.

    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    ADIK:
    PPNEKK: přesně na západě mas alespoň alternativu…u nás to bude zas “paráda” jako když se město chce zbavit bezdomovců tak dá pric lavičky zejo…;)
    CUKI
    CUKI --- ---
    RSZ: Jo mám to velice podobně. Letos jsme tedy přes prázdniny nikde moc nebyli, protože máme čerstvej přírůstek, ale jinak se synem jsme projezdili takto ČR křížem krážem. Bez něj v zimě většinu Evropy. Ale taky vidím že těch značek přibývá. A popravdě se tomu ani moc nedivím. Tedy to "zatím" doufám vydrží co nejdéle.
    RSZ
    RSZ --- ---
    CUKI: hele mám děti kolem 10 let, takže se jim snažím "vlastivedně" ukázat všechny možný města a místa v ČR a zatím s vjezdem a parkováním není žádný problém, vždycky to v nejhorším zachrání naplavka, sportovní hala nebo zimak vedle centra. Rozhodně to není tak jak tu popisuješ.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Zrovna zevlim v Tabore u Jordánu a tady mě teda vypekli zakazovou značkou pro auta nad 2.5t, to jsem teda viděl prvně. Btw nejakej tip na poblíž vody v Tabore (i u řeky)?
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    ADIK: jasne placenych je tam jeste mnohem vic, ale ja myslim freestealplatzech.Specialne ve fr jich bylo dost. Pripadne ne stani, ale alespon servisní mista. Ty jsou na tom západě snad vsude. Nekde chteli poplatek za vodu ,ale vyliti zachodu nebo spinave vody bylo vsude zdarma. U nas vim snad jenom o jednom takovem free servisnim miste. Je to ale jenom moje letošní zkušenost, proto pisu ze jsem byl mile překvapen :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    PPNEKK: jo a za kazdej takovej stelplatz zaplatis alespon 10e za noc(napr. Nemecko), takze ne dekuju to tady fakt nechci
    CUKI
    CUKI --- ---
    To je teď velké dilema. Buď nechat auto na jako N1, jenže pak to omezuje značka B4 (a to i do 3,5t) a nebo stále se více rozmáhající značka zamezující parkování obytných aut přes noc. Těch měst už je třeba jen v ČR mnoho desítek. Možná stovky.

    Změna z n1 na m1 stojí navíc jednu technickou, někdy i 2 pokud to nestihneš přepsat do měsíce, což dle diskusních fór není vůbec ojedinělí případ. A navíc nemalý bakšiš nějakému pučmeloudovi. pokud automobilka sama nevydá papír...

    Na N1 je přeci jen o dost dražší ručení 1/3-1/2 a pokud je auto pěkně vybaveno i složitější vopruz na technické...

    No a pak nikdo neví, kdy se nerozmůže obecný zákaz spaní v autě. Jak to mají v Chorvatsku.
    On tedy prý platí v D ale, ale nikdy jsem s tím problém neměl a neslyšel o nikom kdo by měl.
    HANZO
    HANZO --- ---
    PPNEKK: to abych si rozsvítil trvale grilovaný kuře :D
    ještěže na parkovištích běžně nespíme.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam