• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    ADIK
    ADIK --- ---
    WERT: a je to tady...za chvíli to u nás bude jak na západě :(((
    WERT
    WERT --- ---
    Noc v karavanu u jeskyní zakážou cedule, pak budou v krasu padat pokuty - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/brno/zpravy/chko-moravsky-kras-karavany-kempovani-obytne-vozy-palava.A220823_679470_brno-zpravy_azu
    WERT
    WERT --- ---
    WERT: tak jsem to tam parkrat nekde okempil a jde to, klasicky jsem vzdy provedl satelitni pruzkum pres Google maps. A celkem vzdy to misto bylo pak pouzitelny.

    BTW: dosly me data, tak jsem musel koupit neomezeny data SIMku do modemu, neexistuje neco takovyho treba pro Francii??? Chteli za to 80KN na 10 dni = 260 Kč
    CUKI
    CUKI --- ---
    FAEKAL: Dá se taky jsme tak byli, ale musíš se fakt zašít a nebo být někde kde nikdo nestojí o to dělat turistickej byznys. Chorvatsko je fakt jeden velkej vopruz. Oni totiž nic jinýho neuměj. A jsou v tohle udávání tak daleko, že udávaj i sami sebe.
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    SROLUJTO: Tak léta se to traduje, nicméně před pár dny mě kamarádka přesvědčovala o opaku. Minulej rok několik týdnů v Chorvatsku, prý vždycky free a nikdy žádnej problém. A s dlouhým obytným Variem. :)
    Já tam byl naposled cca 6 let zpět... týden privát a týden nadivoko v T4 a taky bez problémů.
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    VELADA: interaktivní mapa moc nedává smysl, pokud to nebude někdo 3x ročně aktualizovat. Jinak se z toho brzo stane mapa zákazů vjezdu a mrtvejch fleků.

    Ale tagy se dají přidat k filtru zpráv, takže pak si nově příchozí vybere ze seznamu třeba #flek nebo #chorvatsko a dofiltruje si to podstatný. Tady to funguje celkem pěkně: [3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Winter War 2.0]
    WERT
    WERT --- ---
    SROLUJTO: Uz me jeden organ vyhmatnul ale nejak jsem to okecal :)
    VELADA
    VELADA --- ---
    TEAPACK: o to už tady snaha byla.. dávala jsem před lety fleky s názvem země a s heslama jako voda, pláž, oheň..
    v 1. pádu aby se to dobře hledalo.. ale teď už na to v podstatě seru. Když se mi líbí jak se někdo zeptá, píšu jim osobní zprávu.

    Byla tu i snaha vytvořit nějakou interaktivní mapu. Ale to taky vem čert. Hrozně se to mění. Teď jsem byla na zapomenutý pláži ve Francii kam si jezdim odpočinout už roky.. a hle.. zákaz parkování mezi 22 a 6. A kluci rybáři mi říkali že se tu v létě fakt vyžívá A. S. V. P. v pokutování.
    LOJZAK
    LOJZAK --- ---
    WERT: stali jsme pred par lety tady 44.98443312016447, 13.762234498510177 , mozna vic jak tyden , 10m od vody na parkingu v lesiku . Jedinej kdo nas otravoval byl mistank co prodaval chlast :)
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    WERT: free Kemp je v Chorvatsku nemožný. Je tam zákaz a Chorvati vás z radosti údaji místním orgánům.
    WERT
    WERT --- ---
    WERT: Mekdo tipy na kempeni Pula, Rieka, Krk? :)
    Dik
    TEAPACK
    TEAPACK --- ---
    Co sem přidat nějaký tagy? třeba #flek, #Polsko, #Balkán atp... aby šly ty fleky lépe filtrovat? spousta lidí sem hází jména vesnic nebo GPS souřadnice, ale když to člověk nezná, tak to skoro nemá šanci najít.... =/
    WRNQ
    WRNQ --- ---
    Lidi, filtrujte...
    2ND
    2ND --- ---
    Máte někdo zkušenost s kempováním v Polsku ? Mám v záři ješte 10 dní volno tak si říkám, že bych vzal děti jeětě jednou k moři. Znám to kolem Kolobrzegu a tam si jistý nejsem, vždy bylo moře, pás lesa pak silnice.. tzn k moři se asi nedostanu.. ?
    Hel mi připadne moc daleko na těch pár dní...
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    PANPOSPA: proste voser.. :)) nakonec menim plan cesty :D ale i tak diky.. do rakouska radsi osobakem nekdy jindy ;)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    ROBOOTEK: https://www.go-maut.at/en/our-go-toll-syst

    Tady je seznam míst, kde by to mělo jít koupit / vrátit .. já sem loni koupil v Garmischi, myslim že sem musel dobít 100€ a v Itálii už se mi to vrátit nepovedlo, pak sem to zkoušel v Maďarsku před rakouskejma hranicema a taky nic.. až za tři měsíce v Rakousku a dali mi zpátky asi 80€..
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TOMASS: diky! ;)
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    ROBOOTEK: Chtěl jsem to propojit s kartou ale to jí nešlo zprovoznit.
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    ROBOOTEK: Ta krabička ( 5€ záloha) myslim že se jmenuje Go. Taková malá oranžovo bílá velká jak krabička od sirek. A nabiješ to za cash na některejch benzínkách, ve vídni to šlo až asi na 4 pokus. Já to koupil na poslední český benzínce vč. Nabití. Na netu je stránka kde si můžeš spočítat kolik tě ta cesta s tvym autem bude stát.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    TOMASS: to mam.. :)) a s tou krabickou a vracenim? prip. online platba za usek?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam