• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ANTONIN: vim ne :)

    hele díky moc všem, nakonec sme "pod hradem" a v kombinaci s Radiem 1 je to tu ráj a chtel by tu žít kazdej :)

    CUKI
    CUKI --- ---
    FAEKAL: To já si to pamatuju ještě jako dítě. Jezdívali jsme na Hracholuskou přehradu. A tam jak je ta silnice vedoucí po dně přehrady přijel jednou za rok týpek, právě z té vesnice přímo pod hradem, co se snažil přestavit své auto na obojživelníka a pokoušel se to přejet na druhou stranu. Nikdy se mu to nepovedlo, ale rok co rok se zlepšoval až s s toho stala poměrně velká událost na kterou se chodili dívat místní :-)

    A pak se do rána oslavoval u ohniště před tím sklepem jeho výsledek.
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    ANTONIN: Jéé hrad Buben, tam jsme kdysi jezdil kempit ještě se stodvácou. Zaparkovalo se dole u hospody a spát se chodilo do sklepa na hradě. Si pamatuji, že byla tenkrát velká povodeň a stodvácu jsme tak trochu utopili v místním potoce. To bylo srandy. Tam musím někdy zajet :)
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    ANTONIN: v tej novej vsi "pohoda u vody" mužete jít s dětma na motokáry, je to na bejvalej ranveji, je tam bar..pohoda, ale nevim jak mají sezonu..
    A na tom platcu "hrad buben" mužete dojít k přehradě hracholusky, tam je to taky nice. V plešnicích kousek od toho parkoviště(pěšky 10min) je větnamec..
    STEMBUS:
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    ANTONIN: a znáš to, parkování není kempivani, značka obytnaku tam není.
    CUKI
    CUKI --- ---
    STEMBUS: U Bolevce je to hodně frekventovaný, ale líbilo se mi vždy více na té druhé straně u Krkavce, je tam několik lomů a je tam větší klid. Ale byl jsem tam v době kdy jsem studoval v Plzni, to už je dost dávno :-(
    MBL409
    MBL409 --- ---
    STEMBUS: zkus se kouknout po produ Berounky. Okolí Dolanského mostu. Je tam i kemp a kus proti proudu v Druztové je odlehlé parkoviště u hřbitova - ať to máte dobrodružný..
    hned vedle je zřícenina hradu Věžka.
    MBL409
    MBL409 --- ---
    STEMBUS: ano, očekává se od návštěvníků, že se v uctivém vzdálenosti budou kochat jeho ojedinělou sbírkou..
    hlavně na nic nesahat a ideálně mluvit šeptem.
    Pro děti to opravdu moc není…
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ATARKA: to by asi mohly, ale pana majitele bych řekl že nezajímají děti podle toho popisu na webu co všechno se nesmí, takže by to bylo spíš utrpění :D :D
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    STEMBUS: kluky by mohly zajímat letadla co ? :) http://airpark.wz.cz/?page_id=30&lang=cs

    já myslim, že tam to někde píchnout u toho rybníka třeba by nebyl problém, tohle je teda tak nějak blbě areál u silnice na konci vesnice...jinak kolem tý plzně asi někde u boleváku nebo jinej rybník, ale konkrétně nevim https://mapy.cz/zakladni?source=base&id=1704129&x=13.3550439&y=49.7655890&z=13
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    ATARKA: :D :D jo no :) ma bejt hezky, tak to chci spojit s nejakym vejletem v sobotu :) takže hledám místo pro 2 dodávky? :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    STEMBUS: jedete na turnaj ? :)))
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    nemáte někdo tip na nějaký pěkný místo u plzně? potřebuju na jednu noc s rodinkou? dik viď
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    PANPOSPA: Na začátku září, cca 10 lidí tam bylo. Šlo vidět že to využívají hlavně Řekové pár pěkných fleků měli trvalé obsazené stany víz foto. Kéž by takových domácích gyrosu na uhlí bylo v Řecku více:)

    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    Řecko - sever, poblíž Komotini, Imeros beach, GPS: 40.937725, 25.355827
    Opuštěnej kemp, tekoucí voda, sprchy, slunečníky, spousta místa, koncem září nikde nikdo, policajti přijeli odjeli, akorát voda není tak průzračná jak jinde v Řecku a mělký moře cca 50m.. na malou párty ideální!:)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    SROLUJTO: Nakonec perfektní místo, díky moc! Dali jsme tam tři noci a kromě pár místních sme tam byli sami, ani jeden kempr.. podle mě to tam bude mrtvý i v sezóně, snad to nikdo nedá na p4n :) a gyros top!!

    Pro vyšší auta jsou jen dvě místa hned u vily, ale s dodávkou projedete pod stromama dál, kde je desítka dalších fleků a dlouhá krásná prázdná pláž..
    HANZO
    HANZO --- ---
    METAK: je tam dobrý kemp, hned na zastávce autobusu, asi 5 minut busem od metra. s free parkingem to tam není tak slavný
    METAK
    METAK --- ---
    Nemate nekdo tip na parkovani ve Vidni s velkym autem,tak na jednu,dve noci???
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam