• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    SROLUJTO: Nakonec perfektní místo, díky moc! Dali jsme tam tři noci a kromě pár místních sme tam byli sami, ani jeden kempr.. podle mě to tam bude mrtvý i v sezóně, snad to nikdo nedá na p4n :) a gyros top!!

    Pro vyšší auta jsou jen dvě místa hned u vily, ale s dodávkou projedete pod stromama dál, kde je desítka dalších fleků a dlouhá krásná prázdná pláž..
    HANZO
    HANZO --- ---
    METAK: je tam dobrý kemp, hned na zastávce autobusu, asi 5 minut busem od metra. s free parkingem to tam není tak slavný
    METAK
    METAK --- ---
    Nemate nekdo tip na parkovani ve Vidni s velkym autem,tak na jednu,dve noci???
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    SROLUJTO: Tak dneska to jedem omrknout.. neni to ani na p4n, což je zázrak.. pošli ten gyros prosím :)
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Tak jsme u nás narazili na první free stellplatz, kde je i elektrika zdarma. Divím se ,ze i při dnešních cenách :))) dobít baterky přišlo vhod.
    Parkoviště Svitavy - stadion
    Svitavy - Lány, Česko https://mapy.cz/s/hopugupeju

    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    PANPOSPA: Umístěný špendlík
    Mapy Google
    https://maps.app.goo.gl/5rMqyCErEENwF83T8
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    PANPOSPA: 40,4876672, 23,8201015 celkem pěkně flek, hodně místa v lese pod borovicemi, idelani pro stan, a 3km opuštěná pláž. Jako bonus smečka šakalů co obývá tuhle pláž. Opuštěná víla na urbex, z malou kapličkou u pláže. Sice ne úplně ne Kavala ale poblíž. Dám i tip na skvělý gyros ruční výroby, grilovan na dřevěném uhlí. Vjezd je nenápadný u opuštěné víly. Na určitých místech lze z karavanem stát i z výhledem na moře.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PANPOSPA: Nevím jestli je to přesně to co chceš, ale spali jsme za kousek Kavalou u Apollonie je tam pár pěknejch útesů kousek od silnice, jen bacha na ježky je jich tam fakt dost :-)
    Pak tady 40.8724072N, 25.5138158E to nebylo špatný (z druhý strany je taky možnost přijet a kempovat ale nemám vlastní zkušenost. A nakonec těsně před hranicema, ale oxidovali tam vojáci. Do Turecka mě nepustili :-(
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    Někdo tip na hezký místo u moře od Izmiru po Kavalu?
    KOUDELNIK213
    KOUDELNIK213 --- ---
    Na tenhle flek jsme narazili nahodou Rumunsko směr Trnasfagaras cca 40km od Sibiu, a uplny nadšeni, štvalo nás že nemame čas tam zůstat aspon o den víc.. Super výhled na hory, klid,ohniště, potok s čistou vodou a jako bonus tam rostly všude bylinky. U přijezdu byla jen cedule zákaz znečištování přírody a skládky pod pokutou 3000 lei..

    GPS: 45.7046344N, 24.5683200Ei..

    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    Když se dají šílení Poláci do akce, odvodňování pláže azapiko, docela ničení přírody. Naštěstí jsme zůstali jen za 2 brodem 3 vzala řeka po bouřce. A rychlý útěk, jako na Václaváku sám Čech.

    CUKI
    CUKI --- ---
    MRKEVREDKEV: Na poslední fotce pod tím kopcem to bylo i bez lidí. Dalo se tam docela dobře zajet skoro až v vodě.


    Je to ale cca 20let tak to berte s rezervou. cca tady: 43.6780683N, 16.9772833E

    #Bosna #Balkan #freeflek
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    super free flek v Bosne. velikanska plaz s jemnejma kaminkama. melky jezero s hezkou vodou. vyhled pres hory na zapadajici slunce. relativne malo lidi. jen bych tam nejezdil na vikend, pokud chcete klidek. to tam bude asi i dost mistnaku a vohne a mejdany.

    43°37.98351'N, 17°2.06808'E

    #Bosna #Balkan #freeflek

    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    Pěkný udržitelný flek u Segedínu u dálnice z P4N, hinduistický chrám parkoviště z kašičkou.

    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    ADIK:
    PPNEKK: přesně na západě mas alespoň alternativu…u nás to bude zas “paráda” jako když se město chce zbavit bezdomovců tak dá pric lavičky zejo…;)
    CUKI
    CUKI --- ---
    RSZ: Jo mám to velice podobně. Letos jsme tedy přes prázdniny nikde moc nebyli, protože máme čerstvej přírůstek, ale jinak se synem jsme projezdili takto ČR křížem krážem. Bez něj v zimě většinu Evropy. Ale taky vidím že těch značek přibývá. A popravdě se tomu ani moc nedivím. Tedy to "zatím" doufám vydrží co nejdéle.
    RSZ
    RSZ --- ---
    CUKI: hele mám děti kolem 10 let, takže se jim snažím "vlastivedně" ukázat všechny možný města a místa v ČR a zatím s vjezdem a parkováním není žádný problém, vždycky to v nejhorším zachrání naplavka, sportovní hala nebo zimak vedle centra. Rozhodně to není tak jak tu popisuješ.
    RSZ
    RSZ --- ---
    Zrovna zevlim v Tabore u Jordánu a tady mě teda vypekli zakazovou značkou pro auta nad 2.5t, to jsem teda viděl prvně. Btw nejakej tip na poblíž vody v Tabore (i u řeky)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam