• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    FDM_NACELNIK
    FDM_NACELNIK --- ---
    MATT: já to zažil myslím 2017 pohodová cesta v červnu do Řecka prázdné silnice žena mě donutila zastavit mám pocit velká jagodina u McDonalda zastavil jsem na fleku u autobusu kam byla namířena kamera.zaznam samozřejmě neexistoval.okolo půlnoci dal 3-4 pivka a šel spát hádka se ženou vypnul jsem palubní kameru a šel do alkovny uraženej víš jak ráno sem mohl být u more začlo chcat jak sviňa.rano brzo vstvacka a auto nic takže rozebiracka a z listy netekla nafta česká asistence že mě nepomůže max odtah po několika hodinách přijde týpek a že mě pomuze a nějak ve zkratce zničili jednotku motoru a bylo to za 700e.a pak se zjistilo že to byli tyhle svině a udělali ročně desítky stovky aut.predemnou tam měli obytnak ze severní makedonie.znam jejich adresu ,je na ně trestné oznámení,hlášeno na fin.policii nedostal jsem eet a stejně i dnes bych jim tam hodil nejradši Molotov.
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    MATT: Jo to jsem taky slyšel. Po opravě za 2k euro ti tam nasaděj mechanika, který s tebou ujede asi 60km, aby se ujistili, že je nenapráskáš. Naštěstí mám ten motor v kabině:D
    MATT
    MATT --- ---
    FAEKAL: Ja slyšel, že ti přes noc něco vyndaj z motoru a pak se ti ráno nabízej, že ti to opravěj.
    Osobně jsem zažil jen, že nám policajt chtěl dát pokutu za to, že nejedem po dálnici. A pruda na hranicích je už taková klasika.
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    FAEKAL: Kousek od dálnice, přípojka na elektřinu na pozemků. Využitelné jak pro cestu do Rumunska, tak pro cestu do Řecka tam i zpět. Kasička na příspěvek. Nandafalva Hindu Templom
    Mapy Google
    https://maps.app.goo.gl/1CEHy3W5vaA9Ffed8
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    KCE: samozrejme na dovolenou bych tam nejel,ale za me je to na jeden den Ok. Po celodenní jízdě přes Srbsko je fajn dat si bazén,druhej den udělat servis a po obědě jet dal. 25e jsem tam neplatil. Asi inflace😀
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    ADIK: Beztak ho sere, že se tam neotočí s vozejčkem na kterym vozí smarta
    ADIK
    ADIK --- ---
    KCE: sousedy muzes zdravit z okynka, casto i vicero sousedu najednou kdyz maji okna z obou stran, nemas rano mokry nohy od ty zasrany travy, mas to par metru na lehatko u bazenu a do restosky s postavenyma ubrouskama a pripravenyma sklenickama na sekt, zena muze jit bez obav v lodickach protoze je vsechno krasne vybetonovany a hlavne te neotravujou ty mistni bezdaci co te chteji stejnak jenom okrast jelikoz jsi za dvou metrovou zdi a vsechno je pod kamerama...co se ti na tom nelibi?
    KCE
    KCE --- ---
    PPNEKK: takhle nejak si predstavuju peklo :D
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    SROLUJTO: Tak to jsem v souvislosti se Srbsem zatim nečetl, ale pro jistotu mám letos přikoupeno Trigas detektor KO plynů.
    Kdeže je ten Hindu chrám, to zní zajímavě.

    PPNEKK: Fleky vypadají pěkně, ale oba jsou za 25 éček jen za vychrápání a ráno pryč a to je dost.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    FAEKAL: na severu Coffeecamp-Kovilj
    Branka Baǰića 60, Novi Sad - Kovil̂, Srbsko
    https://mapy.cz/s/gapodelale Bohužel fotky mám ve starém mobilu:)
    A na jihu fajn stellplatz s bazénem👍
    Enigma Vranje - Donje Trebesinje, Srbsko
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/dopufavuge

    CUKI
    CUKI --- ---
    2ND: Z transalpiny je teď nechutná hladká dvouproudová asflatová silnice. Já tam byl cirka 2003? a to jsi tam nepotkal auto, protože málokteré by to dalo. Na několika místech se museli použít prostředky na překonání trhlin. Někde se celé úseky objížděli. Transfagaras byl v pohodě sjízdný, ale taky tam jezdili auta. Dneska je tam vytrvalej provoz. :-(

    Doby kdy tahle místa byla naprosto opuštěná jsou už dávno pryč. A z opuštěných zarostlých ruin hradů jsou dnes turistické atrakce.
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    2ND: za Fagarasem u přehrady Vidraru byl docela fajn flek tady https://mapy.cz/s/doderelezu u nedostaveneho hotelu. Koupacka,prolejzani hotelu a u večerního ohne schíza z mega lišek,které slidej kolem auta😁no ale zase lepší než kdyby slídil medvěd což je v tomhle místě taky dost možný😅

    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    2ND: Jojo Rumuni a Bulhaři jsou kempovaci národ. Dokonce můžou legálně kempit. Ještě jsi zapomněl na ochranu před medvědy hlasitá hudba u každého rumunského grilů v horách.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    2ND: no dyt, kde si usteleš, tam přespíš .)
    2ND
    2ND --- ---
    ATARKA: ale transalpina a transfagaras nemaji kokurenci :)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak zrovna v rumunsku můžeš zastavit prakticky kdekoli .)
    2ND
    2ND --- ---
    SROLUJTO: jeste drobna poznamka k Rumunsku, na freeflek nutno doject nejpozdeji ve ctvrtek, v patek uz se na kazdym pouzitelnym miste povalujou Rumuni a grilujou maso :)
    2ND
    2ND --- ---
    SROLUJTO: v tom Madarsku jsme taky chteli spat tusim predloni a nenasli jsme to:)
    A hlavne si vem elektricky odpuzovac komaru do auta a repelent, komari jsou tam prehusti...
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    2ND: Plánují to vzít přes Srbsko a Makedonie nocování vidím na Maďarsko u hinduistického chrámu flek z P4N elektrika na pozemků a kasička na příspěvek. Ale hledám i flek v Srbsku za Hranicemi,ale vzhledem že cestují autem ze stanem na střeše hledám něco nejlépe v přírodě dále od cesty rybářské fleky atd.Loni jsem jel přes Bulharsko, spálí jsme někde v Rumunsku u Dunaje u rybářské kolonie a až na neskutečný nepořádek v pohodě. Rumunské hory plánují na konci prázdnin zrovna termín kdy se koná Gum Balkán:( ale mají konečně jinou trasu než se flákat celou dobu v Rumunsku tak snad to nebude jako loni štrůdl českých vran z AT pneumatikami na střeše;)
    2ND
    2ND --- ---
    2ND: takhle to tam vypada

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam