• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    FRDK
    FRDK --- ---
    ADIK:
    SGNLR:
    Nj, teď se dívám a podle fotek z 2021 jsou na obou flecích zákazové značky :-/
    To bych přísahal, že tam před deseti lety nebylo.
    Tak to nevím, jak na spaní, ale aspoň koupačka je tam fajn. Teda byla ;)
    Přinejhorším kemp Zvůle vůbec nebyl špatný, no.
    Mapy.cz
    https://mapy.cz/s/nujudaseju

    ADIK
    ADIK --- ---
    FRDK: to je bohuzel dneska uz velka vyjimka aby se neco za poslednich par let nezmenilo. Kazdy prd pudy najednou nekdo vlastni, obezene ho plotem a zakazama parkovani. Je mi z toho smutno kam se ta ceska svobodna krajina vytraci. Musel jsem si ulevit, sorry.
    FRDK
    FRDK --- ---
    SGNLR: V Kanadě buď tady 49.0101865N, 15.2572809E pod Landštejnem nebo u Hladového rybníku 49.0659505N, 15.2582580E.
    Už je to pár let, co jsem tam byl, ale tak snad se nic nezměnilo...
    CUKI
    CUKI --- ---
    SGNLR: Tak ještě, aby jsi na tom superfleku jménem Finsko byl sám a ne s miliardou létajících kamarádek kolem :-D

    Ale mohu doporučit třebas :48.8593442N, 15.9866733E
    SGNLR
    SGNLR --- ---
    Ahoj. Budeme par dni v NP Podyji a Cesky Kanade. Kdybyste vedeli o miste nekde v okoli koupacky a dobrej vychozi bod na jednodenni vylety do prirody,tak jsem jedno velky ucho

    Jinak jsme v lete “objevili” dobrej freeflek na super kempovani s pitnou vodou a jmenuje se Finsko:)
    _AHMED
    _AHMED --- ---
    Onehda nám tu někdo poradil Punta Sabiony.. akorát tam jedeme, tak mě napadlo jestli se tam s někým nepotkáme.

    (Né, nepotřebujeme nic. A pokračovat budeme podél pobřeží směr Terst:)
    XBAHNO
    XBAHNO --- ---
    Mapy.cz
    https://en.mapy.cz/dopravni?source=osm&id=1042655246&x=18.9313227&y=52.6568593&z=18
    Parkoviště v severním Polsku s free výlevkou na WC, vodou a prackou.
    GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    VELADA: jezis, to je strasny:( , ja to nikdy nepochopim..nekolikrat se mi takove lidi podarilo poslat jinam ( tamhle to budete mit lepsi) ale pokud takhle debilne zaparkuji, kdyz jsi pryc, tak uz je to tezky.
    VELADA
    VELADA --- ---
    KCE: jo no.. mám tu uklizeno.. občas venku prádlo, ale žádnej extra bordel. Tuhle byly hicy, tak jsem si vyrobila shade structure za pomocí roxorových tyčí. Ale než jsem přišla z jobu, začal vichr a přetrhal provazy. Mno a týpek pak do tej první nacouval za tmy.. žejo. A to jsem tam i dala ty reflex pásky ať je to vidět. Nic neříkal.. možná se zastyděl..
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    TOMASS: vim o dost mistech v praze, na chodnicich, prechodech pro chodce a na travnicich je mista k levnymu parkovani dost. v frantiskovejch to urcite bude podobny.
    CUKI
    CUKI --- ---
    KCE: Mnohdy stačí jen tak trochu vytrolit.
    Jednou co nás měli nevím proč za poláky a Němec se tam kousek od nás vyvalil a začal poslouchat něco, co mi připomínalo spíše nějaký projev Hitlera a poměrně na hlas a rušilo to můj klid, tak jsem začal chodit kolem jeho auta, kde měl ženu a začal zoufale hledat Agněžku. Chvíli trvalo než se jeho paní zeptala, koho to vlastně hledám. Ale po chvíli se jí dostalo vysvětlení, že je to moje milá tarantule. Jestli ji někde neviděla, že mi pořád utíká. Neřekla nic, ale asi do pěti minut vše pomalu ale jistě pracně prohlédli a naložili a už jsem o nich neslyšel :-)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ADIK: taky bych rekl
    ADIK
    ADIK --- ---
    Ja myslim, ze je to zvyk z kempu a stellplatzu kde se musi stat na tesno aby se veslo co nejvic aut. A kdyz vidi nekoho zaparkovaneho, postavi se vzorne vedle, aby se neplytvalo mistem. Proste in ordnung.:)
    KCE
    KCE --- ---
    VELADA: asi mas kolem auta moc uklizeno - par zidli, stolek s prazdnejma lahvacema/plechovkama, nejaky kytky a dalsi bordel z decheterky by meli jasne vymezovat tvuj lebensraum. trocha hlasity muziky po prichodu z prace neuskodi. a prinejhorsim kdyztak muzes zaklepat a zeptat se novejch sousedu, jestli nemaj na brcko nebo aspon nejakej ten drobasek ;)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    VELADA: :D jo tak z tohodle taky nemuzu.. experti jsou na to nemci.. teda alespon tak jsem to nejak odpozoroval z mejch zkusenosti.

    a pak treba jeste muze nasledovat at si ztlumis hudbu nebo tak neco ))

    no hele jeste bych to obcas chapal tak ze traveler potka travelera a tak nejak se chce na tech cestach druzit ale moje zazitky byly spis nemci v pokrocilem veku a presne jak pises.. tam neslo o nejakou potrebu sblizovanio ale spis nejaka demence zafixovana z parkovist a kempu nebo taky me to hlava nebere
    TOMASS
    TOMASS --- ---
    Víte někdo o místě na free parkování na dvě noci legálně ve Františkových lázních?
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    VELADA: Ja myslim, ze se tohle tady uz nejak resilo… i kdyz to nikdo nechapal stejne jako ty a ja bych takovejm lidem asi naznacil at si odparkujou jinam, tak tusim, ze zaver byl, ze se asi ti lidi cejtej vic v bezpeci nebo tak neco. Navic to podle me je sorta lidi, co vetsinou parkujou nekde na noc dve a jsou zvykly na plny fleky, kde se parkuje natesno a nemaj zkusenost s tim, ze treba nekdo v aute zije a tak ma rad kolem sebe svuj urcitej prostor atd… no pevny nervy preju :)
    VELADA
    VELADA --- ---
    Já nevim kde si mám postěžovat.. tak třeba tady..

    Simvás co to teď s lidma je, že mi zaparkujou před barákem? Jsem od dubna na place na kraji vesnice v jižní Bretani.. asi 50 na 30 metrů. A za tu dobu to jsou už skoro desítky obytek co mi zastaví buď za prdelí nebo před šoupačkama. Loni to tu bylo punk platz pro sezonní pracovníky, ale letos sezona slabá, tak tu jsem sama s turistama. Místa je tu hafo. Cywe je to normální, že tu je místa jak nasráno a ty to postavíš někomu před dveře? Jsem dnes přišla z práce dřív a slyšim jak ta ženská kašle a jak jim jede televize. A když chodim z práce před pulnocí, čuba mě vítá se štěkotem a pak jebu ještě tak dvakrát se šoupačkama bo jdu čurat nebo venčit, tak pak na P4N napíšou že tu je v noci hluk a pankáči se psama.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    SAKJA_PANDITA: no o tom sem psal.. tam uz to cca pred 2-3 rokama zabanovali zákazem vjezdu + na tech loukach kde se parkovalo jsou dřevěný kůli zamezující parkovaní / vjezdu na louku
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    My ted kempili v Usteku u jezera Chmelar a nechali nas tam na parkovisti (hezky rovny travnik) zadarmo primo u vody.
    Vyhled na horu Sedlo a par set metru sprcha a stanek s ipou,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam