PPNEKK: Dánsko jsem jel před pár lety, když jsem si k tomu hledal nějaké informace tak jestli pamatuju dobře tak free camping zakázán, navíc většina pozemků má soukromého vlastníka a údajně nemají moc pochopení..všude oplocení a ohradník každý má doma ovce nebo koně. Já jel tedy po kempech, ceny trošku vyšší než v Čechách ale srovnatelné s německem nebo rakouském, služby vždy perfektní . Když už jsem narazil na nějaké zajímavé místo tak zákaz, vjezdu nebo zákaz parkování obytek přes noc, jako v nějakém plecháčku se asi někde u nakupáku zašiješ, ale to není můj případ.. Na druhou stranu, kempů všude dost a viděl jsem i parkovacích místa s automatem kde se dalo stát přes noc, někdy i s WC a tekoucí pitnou vodou, vetšinou okolo různých památek a marín. Klasické obytky jsem ale nike přes noc moc zašité neviděl.. Pokud bych se chtěl o fee camping pokoušet tak asi ideální ostrov fyn, je méně obydlený a takový víc přírodní.. Jutsko bylo plné Němců a ubytovacích apartmánů, parkováním někde u vody nic moc, věřil bych tomu že vzhledem k tomu kolik tam jezdí turistů tak si to budou hlídat, ale přes den můžeš autem v některých místech až na pláž, část pláže je uválcovaná, parkování bylo zdarma, ideální pro kajery a windsurfaře, ale i na procházkou se psem.