• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOCTOR23Kemping a Freefleking
    CUKI
    CUKI --- ---
    S letištěm je to horší a horší. Nejdřív padly zahrádky, pak Letecká, Pilotů, Nová Šárka,...

ZRIZENEC: Tady na spaní asi ok, ale od auta bych se dál moc nevzdaloval, často se tu vykrádaj. Jeden rušnější flek je u celní zprávy, ale tam už taky posunuly značku skoro ke kruháči.
    Nouzovka tady: https://mapy.com/cs/letecka?source=coor&id=14.296685181557194,50.1156917908826&pid=96238068&newest=1&yaw=2.478&fov=1.257&pitch=0.091&;x=14.2968247&y=50.1155886&z=17&ovl=8 Dřív se dalo i u toho dětského hřiště. Poslední roky jsem to ale nepotřeboval a řešil jsem na víc spíš kde to auto nechat. Spal jsem tam jen párkrát.
    ZRIZENEC
    ZRIZENEC --- ---
    VELADA: Já řešil podobnou situaci a přespal sem tady. Jediná nevýhoda je hluk přilétajících ledadel večer. Ale to v nějakou hodinu ustane.
    Position on the map
    50°7.38215'N, 14°18.94317'E
    Mapy.com
    https://mapy.com/s/lononapafa
    VELADA
    VELADA --- ---
    BENDER: díky za reakci. Dodávka, do 6 m, do 3 na výšku..
    BENDER
    BENDER --- ---
    VELADA: Jak veliký auto? Můžu doporučit hned u Vltavy kolem Roztok několik míst. Od letiště 15 minut
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    Ale myslim ze na kopaninu je to zavřeny od letiště, pokud uz to neopravili, vylo to cele leto zavreny..
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    VELADA: Ahoj, heled přední kopanina tam se da zaject dolu pod rotundu. Nebo Levý Hradec hřbitov, velkej plac...dobra kavárna.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    VELADA: prosím jen bez v potaz ten dojezd, provoz je tam fakt děsnej, nevím dne za posledních pět let, kdy by tam nebyla zácpa....kdyžtak zkus směr Přední Kopanina, je to jen přes hlavní naproti letišti, je tam les a tak, když to pichnes někde v poli, nikdo tě dle mýho vyhánět nebude
    MBL409
    MBL409 --- ---
    VELADA: tak nějak jsem myslel to “proti srsti”
    A ano, je to asi lepší v týdnu, než o víkendu s muzikou..
    VELADA
    VELADA --- ---
    MBL409: díkes za tip. Jsem našla rybník v Drahelčice kousek od tama. Tak to asi prubnu.

Jinak mám jeden hezkej flek ve Francii u hřbitova, to jo, ale z pravidla se jim vyhýbám. Pro vodu tam jezdim. Ale to spaní mi tam moc nejde. Mě mrtví lezou do snů. A je mi ráno trapně, když tam je smuteční průvod a já v pyžamu, víšjak.. :-))
    MBL409
    MBL409 --- ---
    KULA: a často i s vodou, lavičkou, odpadkáčem a stínem pod stromy… a i v noci jedeš vždycky na jistotu!
    KULA
    KULA --- ---
    MBL409: to je můj italský travelhack. Znám tak mnoho hřbitovů a nikdy sebemenší problém. Je tam klid, je to bokem od lidí.
    MBL409
    MBL409 --- ---
    VELADA: jestli Ti to není tzv. proti srsti, zadej si do map “hřbitov” Často je bokem za vsí, je u něj parkoviště a božskej klid :-)
    Hned za letištěm máš např. Kněževes, Nebušice, Hřebeč, Lidice..
    Ten flek u rybníka bych nedoporučil, je to za zákazem vjezdu a bývalý Peterkům mlýn, dnes Borovkův je s ostrahou, tak aby Tě uprostred noci pak nebudili benga..
    MAJKL09
    MAJKL09 --- ---
    VELADA: co třeba tady u rybníka v Hostivici na letiště kousek, jezdím občas na okolo a měli by to jít ale nespal jsem tu..
    Mapy Google
    https://maps.app.goo.gl/fxQ6uyJDTTgVhMNM6?g_st=ac
    BIG_SCHADE
    BIG_SCHADE --- ---
    VELADA: To vim taky, ze oproti zapadni evrope tam toho je malo…
    Alespon neco tam je, jinak neporadim
    VELADA
    VELADA --- ---
    BIG_SCHADE: Dík za tip, ale.. mno, koukala jsem a teda oproti západní Evropě mi přijde, že tam je fakt prd. A navíc tam lidi dávaj takový uplně debilní fleky, jakože někomu před barákem podélně zaparkovat a jakože "super flek". Nebo parkoviště obchoďáku a tak. To jsou fakt uplně debilní místa. Na který by teda člověk klouzáním po mapě fááákt nepřišel.
    BIG_SCHADE
    BIG_SCHADE --- ---
    VELADA: Na P4Night je spousta mist, koukni tam 👍
    VELADA
    VELADA --- ---
    Nazdra vespolek!
    Mám takovej specifickej dotaz. Měl byste někdo, prosím, flek v dojezdový vzdálenosti zhruba 15 minut od Letiště Václava Havla, Praha?

Potřebuju vyzvedávat obytkou a jednak bych před příletem ráda vyčkávala na nějakým hezkým místě, jednak je možný že přílet bude dost pozdě a pak bysme rádi spali nedaleko a na cestu se dali ráno.

Moje představa hezkýho fleku je - ne moc blízko obytných domů, s možností procházky někam do "přírody" (nebo aspoň diskrétní kus křáku, kam se dá jít čůrat - a venčit psa), bez velkýho provozu, nějakej kousek parkálu, kde se dá "stát stranou" (ne jen podélný parkování u silnice či ulice).
    CUKI
    CUKI --- ---
    HANZO: ...jsem si představil ten pitomiuv plakát na "doktory z dovozu" :-D
    HANZO
    HANZO --- ---
    twe, samý mínuska od kokotů, co si myslí, že po parkovištích chodí doktoři-anesteziologové, co dokážou uspat a nezabít najednou i pět lidí, kteří každý spí úplně na jiném místě v autě... A ještě navíc cenově efektivně...
    ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    STEMBUS: ja bych rad ale rukama.
    STEMBUS
    STEMBUS --- ---
    nemoh by toho cur*aka uz nekdo pridusit rajčákem? Nebo pro jistotu spíš keťákem 🙏
    CUKI
    CUKI --- ---
    ATARKA: A jak zjistil, že to byl rajčák? Něco si o tom nejdřív zjisti.
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    Vole vanlegend...je mu 60, dovolenou v plastu z pujcovny trávili poprvý v živote, takze rozhodně nemám důvod si myslet, že si to vymyslel, aby byl zajimavej..
    CUKI
    CUKI --- ---
    HANZO: Taková vanlegend :-D
    HANZO
    HANZO --- ---
    ATARKA: to je strašná blbost
    CUKI
    CUKI --- ---
    ATARKA:
    Dost by mě to zajímalo, mám v okolí 2 lidí, kteří nezávisle na sobě tvrdí, že se jim to stalo. Plus dost dalších jsem potkal na cestě. Dokonce se dají i konkretizovat místa, kde se to děje častěji než jinde. Ale nikde jsem nenašel žádnou policejní/toxi/... zprávu o tom, že by tam byla jen zmínka o rajčáku nebo etéru. Nikdy jsem neslyšel o tom, že by to někdo přehnal.

Trochu jsem po tom pátral a počítal a nedokážu si ani jeden z těchto plynů představit v tomto použití.

Jako jediný plyn, který mě připadá reálný je CO2 přímo z výfuku/bufíku. Ale i to je dost náročné.

Když jsem počítal za jak dlouho by tam mohla být dostatečná koncentrace CO2, tak v malé dodávce/ kabině kamionu by to trvalo asi hodinu na to aby člověk byl alespoň tak omámený aby si to nepamatoval.

Podle mě to má smysl (pokud se tak děje) pouze na snížení rizika reakce/protiakce oběti. Ale v tomto případě bude ta oběť při vědomí.

I tak to má dost ALE v podobě rozdílného zdravotního a fyzického stavu více osob (dospělí muž vs. malé dítě, kuřák, zdravotní indispozice,...), lokace kde spí (alkovna vyžaduje plyn lehčí než vzduch),...

Že jsou laxní policisti ve E případně F bych možná ještě věřil, ale DE?
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    CUKI: hele nevim, předpokládám, že lékař si příznaky umí dejme tomu vyhodnotit, když tam byl taky....tady jde spíš o to, že to bylo v kempu, oplocenym, s 24 recepcí u vjezdu, s bránou
    CUKI
    CUKI --- ---
    ATARKA: "rajčák" to určitě nebude. To množství by netrefil ani zkušenej anesteziolog :-)
    ATARKA
    ATARKA --- ---
    tak mi právě kolega navrátivší se z Itálie líčil, jak jim v Itálii v kempu foukli do auta rajčák, všechno měli v trezoru, tak jim sebrali jen jídlo, boty a bundy co visely hned u dveří
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam