• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUERGAKua mám zas KOCOVINU...i tu morální...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    hehe
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JUASINHA: hehe. a co myslíš, že z mlíka váže ten alkohol? :) yessssssssssssssssssss, je to TUK! :)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    T_MAX: smažák je nejlepší!!!!!!
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    s mcdonaldem mi sem nechoďte!!!!!!please:))fakt....no na mastném jídle valim furt a ty jogurtový pití jsou fakt účinný,takže ono je to fakt o tom,o co si řekne tělo...tuk nasákne alkohol, mléko zcelý rozleptaný žaludeční stěny....hroznový cukr neb med dodá cukr atd
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKARIE: to je ovšem hodně sebezákeřný :D .. hlavně ten smažák :D:D:D
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja mam za ty leta uz primo propracovany seznam vyprostovaku, posledni dobou vede jogurtovy napoj jahoda :D
    jedno obdobi jsem zas ujizdela na poradne mastnem jidle, typu smazak hranolky tatarka nejlepe z menzy nebo cheesburger nejlepe od mcdonalda..
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    T_MAX: tak já ho někdy zkusim...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    MINERWA: hele mně poslední dobou někdy dvě piva a nehnu se druhý den z domova
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JUASINHA: je to chemie .. pomoct ti může zase jenom chemie :))

třeba ten antiethanol fakt pomáhá (jak to někdo řikal o tom cukru, s čimž souhlasim) - dal jsem ho, pak jsem pil celej den a celou noc Cuba Libre a ráno jsem byl sice maličko ospalej, ale jinak uplně v cajku .. a že jsem toho vypil hektolitry ..
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    JUASINHA: mi stačí i 3 sleničky červenýho a krabička lucky-strike :) to byl blbej humor, já vim
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    MINERWA: ti poradim...dej si pár bráníků lahváčů,kup si k tomu flašku Tesco vodky,nebo možná bys mohla ochutnat nějaký ten krabičák (třeba jestli ještě dělají Zlatou svíci-moc dobré ovocné víno a bylo levné!!!)vykuř pár krabiček startek bez filtru a pak nás tu navštiv:)))))
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    totiž si myslim,že nepomáhá skoro nic....na žaludek a hlavu sice asi jo,ale k tomu,aby člověk nebyl druhý den úplně jetej,mimo,strašně unavenej nebo v depresi je potřeba vyspat s do druhýho dne ( a někdy ani to nestačí....) a nerozaklit to!!!!pže to je pak furt ten začarovaný kruh....si myslim
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    konec srandy, přišla minerwa ..

:)))
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    kocovina? co to je...?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    ad antiethanol .. sice pomáhá, ale večer toho vykalíš dvakrát tolik ..

ad dobrej chlast .. je pravda, že poslední dobou piju jenom havanu (3 letou a vejš) a nebo tullení mor .. a ráno jsem uplně v pohodě i po lahvi ..

kocku nemam ani po dobrým vínu ..

ale jinak fígle tipu mokrej hadr na hlavu atp. no tak to je pěkná blbost .. potřebuješ dostat z těla jed,k terej ti dělá kocovinu, to znamená, že ho musíš něčim navázat a dostat ven .. mlíko je ideál :) (popř. kefír a podobný dobroty)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    FREAZ: :D
    FREAZ
    FREAZ --- ---
    RAINBOF: ja se sobe vzdycky smeju kdyz si rano reknu ze pristesi dam jen 4 a vic ani nahodou. to mne vzdycky a zarucene rozesmeje.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    zajimave je jak clovek meni nazor, rano pri pomysleni na pivo se mi rolovaly ponozky. ted bych klidne zasel...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    RAINBOF: asi máš ještě hladinku,tak jsi byl na ní milý...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam