• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUERGAKua mám zas KOCOVINU...i tu morální...
    HROSE
    HROSE --- ---
    ANIQUE: ja to mam obracene, uz par let nebleju, neni mi spatne, ale moralni kocovina me pokazde rozseka, to bych radsi blila... :-(
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    ANIQUE: To teda moc nevydrzis...trenuj! :o))
    ANIQUE
    ANIQUE --- ---
    Uf:) páteční kalba mi zničila sobotu. Skóre pět piv plus mínus, tři panáky (citrus, vodka), dvě brčka a dneska blití na pokračování:))) Jediný mý štěstí je, že jsem morálku potratila asi před pěti lety.....
    EVZENA
    EVZENA --- ---
    Sakra, já bych chtěla koc.. bez mor..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    :D
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    uvidime rano... jak mi bude... ykuste tzpovat jestl dam obed.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    taky dobrý řešení :D
    XFEDP01
    XFEDP01 --- ---
    No ja som mal v sobotu tiež náročný večer...Dal som asi 7 pív a pár brčiek na žalúdok, v ktorom bol až jeden Megatwix a jedna Mila...Hmm, čipsy by mi žalúdok aspoň namastili, ale čokoláda ho ešte, hmm, rozdráždila a keď som okolo 23.00 blil medzi autami žlč moc do smiechu mi nebolo...Potom som sa ale dostal do pohodovo, vyblito, pripitého stavu, takže nakoniec som to zmákol za výdatnej pomoci ďalších bŕk a čistej vody až do cca 4.00...Ráno mi nič nebolo, všetok etanol som vylúčil. :-P
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    já se ve čtvrtek zlil jak debil na promítání ski videí a pak asi ve tři ráno smlouval s taxikářem, za kolik mě kam hodí :D .. ráno mi bylo děsně zle, ale né z chlastu, ale spíš jak tam bylo zahuleno .. no a večer měl na horách kámoš oslavu narozek, řikal jsem si, že nebudu pít .. a asi ve dvě ráno jsem si uvědomil, že jsem právě dopil flašku tullamorky .. paklo .. ráno jsem se třásl jak drahej pes .. zpravila to hruškovice :D

ale ledviny mě bolej ještě dneska ..
    GREFY
    GREFY --- ---
    JUASINHA: My dávali týden na silvestra jelikož nebyl sníh a mi celej týden na horách na silvestra tak jsme pořád lily... tejden a půl mi bylo špatně z toho... to už nemělo z chlastem nic společnýho...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    RAINBOF: to mi spíš zavání něčím jiným než alkoholem:))

jinak včera jsem poprvé zkusila ředit kalbu nealko a fakt to pomáhá!!!!!!vždycky mi to přišlo trapný a málo punkový dát si nealko,ale asi to k něčemu bude:)ale stejně sem ráda,že vůbec jsem

GREFY: joo,ne nadarmo se říká,že třetí den je kritický...ale jako je to hnus...já byla půl roku na erasmu v zahraničí(zasvěcenci vědí,jak tyhle pobyty fungují)a to jsem se už pak nedávala,to už bylo na antidepresiva:)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    No naposled co jsem se zhulakal (nekde je tu i to moje skuhrani) jsem dokonce volal nejakymu kamosovi a tvrdil mu ze ho sledujou...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Tak ja patek prezil. Muze za to word, seknul jsem se u nej do 3 do rana. No a vstaval jsem v chvili pred 11tou...
    BULHI
    BULHI --- ---
    joo spatnej chlast a navic jeste michani je vazne nejhorsi.. minulou nedeli jsem zazil nejvetsi peklo pote, co jsem nejdriv chlastal pivo, borovicku, pak po presunu na vesnickou zabavu zase pivo a boro, pak boro doslo tak vodku, pak doslo i pivo a nakej kreten se rozhodl ze mi udela radost aspon vinem a nalil do me postupne asi pul litru bilyho.. bolest byla rano tak pekelna, ze jsem chvilema prestaval dejchat.. ale pomohlo sprchovani v horskym vodopadu :-))

z vyprostovaku - hodne vody, to vi snad kazdej.. mensi brko pomaha na bolehlav.. jidlo vetsinou nedokazu pozrit.. a uplne nejlip mi pomuze vybehat to na fotbalku..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF: na sracky, na sracky to je vule ma...
    GREFY
    GREFY --- ---
    JUASINHA: Pro mě je teda nejhorší 3. - 4. den když jedu někam na dýl...
    AJZNBONAK
    AJZNBONAK --- ---
    RAINBOF: zitra tu nikdo prispivat nebude, vseci budou na sracky :-D
    WA_CWEK
    WA_CWEK --- ---
    ráno....brufen...brko...a znova spát....
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    :D tak zejtra jsem zvedav na diskusi po "patku"
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    AJZNBONAK: jj,první den je to nejhorší,přesně jak píšeš...pak už to i hůř opíjí,nebo spíš divně a kocovina už není typická...ale na mě zas přichází po několikadenních kalbách hrozný deprese...jak jsou ty nervy podrážděný z alkoholu a cigaret,tak to moje psychika přestává zvládat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam