• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JUERGAKua mám zas KOCOVINU...i tu morální...
    GREFY
    GREFY --- ---
    JUASINHA: My dávali týden na silvestra jelikož nebyl sníh a mi celej týden na horách na silvestra tak jsme pořád lily... tejden a půl mi bylo špatně z toho... to už nemělo z chlastem nic společnýho...
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    RAINBOF: to mi spíš zavání něčím jiným než alkoholem:))

jinak včera jsem poprvé zkusila ředit kalbu nealko a fakt to pomáhá!!!!!!vždycky mi to přišlo trapný a málo punkový dát si nealko,ale asi to k něčemu bude:)ale stejně sem ráda,že vůbec jsem

GREFY: joo,ne nadarmo se říká,že třetí den je kritický...ale jako je to hnus...já byla půl roku na erasmu v zahraničí(zasvěcenci vědí,jak tyhle pobyty fungují)a to jsem se už pak nedávala,to už bylo na antidepresiva:)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    No naposled co jsem se zhulakal (nekde je tu i to moje skuhrani) jsem dokonce volal nejakymu kamosovi a tvrdil mu ze ho sledujou...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Tak ja patek prezil. Muze za to word, seknul jsem se u nej do 3 do rana. No a vstaval jsem v chvili pred 11tou...
    BULHI
    BULHI --- ---
    joo spatnej chlast a navic jeste michani je vazne nejhorsi.. minulou nedeli jsem zazil nejvetsi peklo pote, co jsem nejdriv chlastal pivo, borovicku, pak po presunu na vesnickou zabavu zase pivo a boro, pak boro doslo tak vodku, pak doslo i pivo a nakej kreten se rozhodl ze mi udela radost aspon vinem a nalil do me postupne asi pul litru bilyho.. bolest byla rano tak pekelna, ze jsem chvilema prestaval dejchat.. ale pomohlo sprchovani v horskym vodopadu :-))

z vyprostovaku - hodne vody, to vi snad kazdej.. mensi brko pomaha na bolehlav.. jidlo vetsinou nedokazu pozrit.. a uplne nejlip mi pomuze vybehat to na fotbalku..
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    RAINBOF: na sracky, na sracky to je vule ma...
    GREFY
    GREFY --- ---
    JUASINHA: Pro mě je teda nejhorší 3. - 4. den když jedu někam na dýl...
    AJZNBONAK
    AJZNBONAK --- ---
    RAINBOF: zitra tu nikdo prispivat nebude, vseci budou na sracky :-D
    WA_CWEK
    WA_CWEK --- ---
    ráno....brufen...brko...a znova spát....
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    :D tak zejtra jsem zvedav na diskusi po "patku"
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    AJZNBONAK: jj,první den je to nejhorší,přesně jak píšeš...pak už to i hůř opíjí,nebo spíš divně a kocovina už není typická...ale na mě zas přichází po několikadenních kalbách hrozný deprese...jak jsou ty nervy podrážděný z alkoholu a cigaret,tak to moje psychika přestává zvládat...
    AJZNBONAK
    AJZNBONAK --- ---
    me prijde ze proste v kocovine mi nepomuze nic ... ja to proste vzdycky nak pretrpim .. ale je fakt, ze ja osobne mam vzdycky nejhorsi stavy kdyz se zkalim po dlouhe dobe. Na tahu treba treti den uz je mi podstatne lip, i kdyz sem treba druhy vecer toho vypil podstatne vic nez ten prvni:) asi si telo zvyka :)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    hehe
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JUASINHA: hehe. a co myslíš, že z mlíka váže ten alkohol? :) yessssssssssssssssssss, je to TUK! :)
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    T_MAX: smažák je nejlepší!!!!!!
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    s mcdonaldem mi sem nechoďte!!!!!!please:))fakt....no na mastném jídle valim furt a ty jogurtový pití jsou fakt účinný,takže ono je to fakt o tom,o co si řekne tělo...tuk nasákne alkohol, mléko zcelý rozleptaný žaludeční stěny....hroznový cukr neb med dodá cukr atd
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    IKARIE: to je ovšem hodně sebezákeřný :D .. hlavně ten smažák :D:D:D
    IKARIE
    IKARIE --- ---
    ja mam za ty leta uz primo propracovany seznam vyprostovaku, posledni dobou vede jogurtovy napoj jahoda :D
    jedno obdobi jsem zas ujizdela na poradne mastnem jidle, typu smazak hranolky tatarka nejlepe z menzy nebo cheesburger nejlepe od mcdonalda..
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    T_MAX: tak já ho někdy zkusim...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam