JDAG: hezky řečeno....
Já si myslim že lidská rasa má strašnou nevýhodu a to je to čím se liší od zvířat...to myšlení..tak např. zvíře se nají protože má hlad a protože má v sobě pudy přežít a třeba neumřít hlady kvůli tomu, že se zapomněl najíst......kdežto člověk se jde najíst i když hlad nemá, nebo naopak když zase ten hlad má, tak se nenají......To je podle mě to prokletí, ta svévole. Nebo takovej jelen třeba....se nají a když cejtí že je najezenej tak, tak už nejí, ale člověk se klidně přežere......a v tom je ta podstata....v tom jak krásně řekl
JDAG že lidi se prostě
vědomě ničí . . .ničí sami sebe, ostatní, ničí se mezi sebou.....až se jednou zničí......ale jeleni se budou dál pást a žrát... Ale ještě se mi nestalo, abych viděl v lese nějaký zvíře se válet na zádech a vzdychat že se přežrali.......Lidi jsou hustý no, ALE zase si myslim, že kdyby se lidi ve svých životech zaměřili hlavně na lásku a brali city jako prvotní věc, tak by se to zase změnilo....ale to už je taková utopie....každopádně něco na tom bude....třeba naše spása leží v citech a lásce......a třeba taky ne no :D Ještě jednu věc si myslim.....je to dost předpotopní a nelidský ale kdyby se počet lidí na Zemi snížil, tak by šlo vše ukočírovat líp...ale je to fakt sračka myšlenka....já vim ale proběhlo mi to hlavou.......