• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    no ale taky mi to chybi ze kdyz to nenajde ze by to mohlo zkusit www.

nevi nekdo ?
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: jo tak to funguje ... mno zvyknu si :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    jo to mi taky nefunguje.

zadej jen chachar a doplni to www.*.cz
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: eeee jako predponu to mam samosebou :) proste dam napr chachar.cz a nic www.chachar.cz jede
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    tak si to nastav jako predponu ;-)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TADEAS: no tam prave mam priponu www ale stejne to nefunguje
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    TOM_HOST: tools>preferences>advanced>network>server name completion
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    jo este proc to neumi samo davat pred adresu www jako ve ff ... nebo umi asi ze ale jak na to? :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    je to mozne. nejsem psycholog. ale proste ma schopnost se pro neco nadchnout a prezentovat to takovym zpusobem ze to vyzni ze to je nejlepsi. ja se jim neridim. jen casto pouziva neco co treba i drive nadchlo me. jen to nedokazu tak radikalne prezentovat.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    existuje. je to spoluzak od matky meho spoluzaka :) pry i na skole byl strasny kokot :D
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Prostě na to, abych posoudil, že opera je browser který mi vyhovuje, nemusím být kokot a buran..

mimochodem, myslím že Hulán neexistuje, že to je jen něčí sranda \ uměle Vytvořený it bulvár za účelem vyšší návštěvnosti s přidanou postavičkou Hulána.. :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    KOC256: Ale vůbec ne.. To je jen psychologický efekt - máš pocit, že když má radikální názory, že tomu asi hodně rozumí.. A máš podvědommu potřebu omlouvat jeho neomalenost a buranství tím, že asi na nějaké znalosti, které ho tomu opravňují. Ve skutečnosti tomu nerozumí jako každej
    TADEAS
    TADEAS --- ---
    E2E4: ctrl+b, aha supr :) predtim to meli ctrl+d ale zmenili to a nechtelo se mi stravit minutu tim abych si to vyrobil :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    myslim ze po odborne strance je bedna. jen musis vypustit nektere zminky o jeho the best computeru a o podobanejch pubertacich :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    E2E4: to doufam tedy :) a moc hack no ... jede to :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TOM_HOST: Ja ti nevim.. Prijde mi to jako moc hack. Myslim ze v dalsi verzi budou formulare ukladane a to i v pripade crashe..
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    E2E4: jo to curak je ale jine info sem nenasel :) a funguje to i kdyz muj "prob" to neresi

MUXX: nevim ... me se automaticky nic neudelalo :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    TOM_HOST: Hele sorry tomu bych neveril, pise to Radek Hulan, coz je zjevne curak kteremu bych neveril ani nos mezi ocima..
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NIXIMOR: Hele to mas jako s autama, znas to, vsechny jezdej, ale jen nektery maj hvezdu na kapote.. :-)

Trochu dalsi adorace soudruhu z Oslo - vychytavka je Ctrl+B = paste & go. Propste kdyz pastujete URL do URL baru nahore, Ctrl+B je jako Ctrl+V a enter. To je opravdu mile..

Fit to width + zvetseni + fullscreen = luxury kiosk mode..
    MUXX
    MUXX --- ---
    DEFILER: nekde ve faq jsem nasel ze se musi nejaky soubory zkopirovat odnekud nekam do slozek v opere. v xp se to udela automaticky ale ve vistach se to musi rucne...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam