• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    jj to je ono dik :)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    F3 resp. Shift+F3
    KOC256
    KOC256 --- ---
    kdyz pouzivam rychle vyhledavani na strance (aktivace pres ".") muzu se nejak pohybovat mezi nalezenymi ?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOM_HOST:
    stejne tak...
    MUXX
    MUXX --- ---
    jj, totalne naprd. hlavne nejsou videt vubec komentare (9.24)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    taky mate tuhle stranku "rozbitou"?
    http://news.auto.cz/suv-terenni/adac-testy-zimnich-pneumatik-pro-suv-rozmer-215-65-r16-t-h.html

ta tabulka dole treba ... v IE to vypada uplne jinak
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    KAERO: mne sa disk nezaplnil, len asi nezvladalo otvorit tych par tisic mailov a preto hodilo chybu... inak si to neviem vysvetlit.. ked som v index.ini upravil hodnoty, kde su pocty mailov a rss na 0, tak to vsetko funguje...
    KAERO
    KAERO --- ---
    TOMAS3333: jo, mi opera padne skoro okamzite kdyz se mi zaplni disk.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    HA! nasiel som to! Predsa len som nevymazal vsetko... zostala zlozka s mailami... a prave kvoli tej to padalo. zrejme som uz mal preplnenu schranku... skombinoval som "prazdne" subory s tymi starymi a tramtadada! funguje t!
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMAS3333:
    to nevim ale v 9,50 je velky skok. leda ze bys na nejaky operacky soubor zapomel...
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    hm, a v 9.24 a 9.50 su az take zmeny ze pouzivaju rozdielne kniznice?
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    kurnik, nemam cd winu...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TOMAS3333:
    pokud jsi komplet vymazal vsechny soubory po Opere tak pak to musi byt nekde ve windowsech. Mozna se nejaka knihovna podelala. Pokud je pro tebe opera dost dulezita tak asi opravnou instalaci windowsu bych doporucil.
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    mozem sa tu spytat?
    vcera mi nahle opera spadla a restartol sa kvoli tomu cely komp, po boote som zapol operu a to iste... na tretikrat uz som dostal chybovu hlasku, ala windows: "Program vykonal nepovolenou operaci" a odvtedy nejde spustit... skusal som update na 9.24 (z 9.22), "opravit" (moznost v setupe), vymazat, nainstalovat, vymazat, zmazat registre, nainstalovat, zmazat stary profil a nic... stale ta chyba... som bol trochu na firefoxe ale mi z toho prislo zle, tak teraz som na 9.50B... viete tento problem nejaky pomoct vyriesit? dik
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Bohužel je to tak, že zkratky se defaultně mění podle toho, aby to měli úplně noví uživatelé jednodušš, případně ne-zas-tak-jednoduché (osud jednopísmenných zkratek), a aby byly podobné jiným programům (viz to FF). To není neprofesionální, to je prostě zákon trhu.
    Pokročilý uživatel si prostěě přenastavuje zkratky podle sebe.

KAERO: Jinak konfigurák nastavení zkratek, myši, toolbaru podobně a si klidně zkopírovat riskuj, protože jsou úplně totožné. Díky tomu taky jde používat pro Operu pod linuxem a Windows sdílený profil.
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    V opere 9.50 beta mi nejdou zkratky jako ctrl + alt + w (zavreni vsech tabu) , numlock 1 a 2 na posouvani tabu... docela me to stve
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAERO:
    pokud se jedna o zmeny v betaverzi tak bych se tim asi netrapil :)

ja spozoroval snad jen jednu zmenu... nekde ve verzi 7 -> 8 kde jsem byl zvykly otevorat novy TAB Ctrl+N (ala IE) a zmenili to na Ctrl + T (ala FF) :) Pokazde si to prenastavuji :)
    KAERO
    KAERO --- ---
    TROFOZOIT: prave ze ne. teda nekdy jo, ale napr. kdyz jsem presel z windows na linux tak jsem prekopirovani konfiguraku neriskoval. a taky uz se mi jeste na windowsech stalo ze jsem si porad kopiroval puvodni konfiguraky opery a zjistil jsem ze opera ma uz rok nejakou super novou funkci, ale mi se v nabidce neobjevila protoze jsem mel nastaveni ze stare verze (to bylo jeste nekdy u 6.xx)

taky jsem chtel nekomu ukazat operu jak je super, nainstaluju mu tam novou, a buch zjistuji ze cosi je zas jinak a musim to dohledavat a to pak nevypada jako prezentace opery ale me (ne)schopnosti :| a hlavne kdyz to udelaji u nekolika klavesovych zkratek trikrat v ramci jedne rady opery (9.xx) ...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    jasne ale je to dost neprofesionalni... teda pokud to neni nejaky novy zvyk. Vim ze i MS VISUAL STUDIO to delalo podobne. az na to ze melo v nastaveni moznost pouzivat zkratky z verze X Y Z
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Nevím proč vás to tak vzrušuje, prostě si vždycky nakopírujte vlastní upravené zkratky, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam