• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CARTMAN:
    na Win mobile 6? Jako pokud to myslis vazne tak to kamosovi doporucim... ale vubec nemam paru o cem to je. Jestli to je java nebo neco jineho.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOC256: pouzivat operu mini ktera je free?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    oki pardon, jsem si to spletl to neni totiz pro me... a resenim tedy je ?
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    KOC256: Jenže to si pleteš, to není Opera Mini, ale Opera Mobile, to je klasická Opera portovaná pro chytré mobily.
    Opera mini je jednoduchá mobilní aplikace komunikující skrz server, který ji předžvýkává stránky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Napoveda ktera mi nepomaha:

Opera 8.6 of Windows Mobile or newer: To get your "Device ID", go to "Register Opera" in the browser menu. Note that only "Device ID" can be used on Opera version 8.6 or newer of Windows Mobile.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak jsem to nasel:

Device ID: Required for Opera for Mobile purchases. See right side for details.

Kde toto zjisti ? Jde o HTC a Win Mobile 6
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    doufam ze nekecam ale opera mini neni zdarma...

http://www.opera.com/products/mobile/products/
    KAERO
    KAERO --- ---
    TROFOZOIT: mozna je kamarad velka telekomunikacni spolecnost, co to chce implementovat do noveho typu mobilu :)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Opera Mini se IMHO nekupuje, je zdarma.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Je tu nekdo kdo si kupoval Operu mini ? Po kamosovi to chce pri nakupu nejaky KOD ale nevi co to je...
    BUBERSSON
    BUBERSSON --- ---
    LONGIN3K: nemuže to bejt třeba tim, že ti opera zrovna natahává rss?? jinak netušim čim by to mohlo bejt. Nepomohla reinstalace?
    LONGIN3K
    LONGIN3K --- ---
    ARKIN: nepomaha.
    MUXX
    MUXX --- ---
    Opera 9.25 je oficiálně venku a ke stažení
    LONGIN3K
    LONGIN3K --- ---
    mam problemek s operou, kdyz pracuju, tak pracuju na domene "moje_domena" kterou mam v hosts zapsanou na localhost. Problem je, ze cas od casu ta opera dela nevim co (tip: zkousi dnsko?) jenze ji to trva dobu a navic je behem ty doby nepouzitelna ... kdyz jsem si dal vyhledat "dns" tak se mi objevilo jen nejake "synchronous dns lookup", to se mi sice nezdalo ale stejne jsem to zaskrt ... no effect. Nevite o nejake te volbe nebo neco ?
    BUBERSSON
    BUBERSSON --- ---
    NIXIMOR: Už jsem to vyřešil kompletně novou a čistou instalací, akorát s tim znovunastavovánim byla práce. Myslim že problém byl někde v M2, protože když jsem importoval maily z té předchozí opery, tak to zas alokovalo 700MB. Teď má operka tak 40MB (2 mail acc, 40 rss, 10 oken). (WinLiteXP)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    BUBERSSON: Ted jedu na tom poslednim, a problemy s leaky rozhodne nemam. Akorat teda Linux x86_64, takze mozna jinde to platit nemusi :)
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    MUXX: Máš pravdu. Aspoň, že to nějak jde.
    MUXX
    MUXX --- ---
    jediny na co jsem prisel je dat si stranku do bookmarku a z bookmarku ji pak pretahnout na listu pri otevrenym panelu customize
    MUXX
    MUXX --- ---
    PATULJAK: koukam na to ze mi to taky uz nejde :/ pritom vim ze jsem to tak nedavno delal
    LONGIN3K
    LONGIN3K --- ---
    CAKATAM: zadavas spatne jmeno nebo heslo ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam