• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    MUXX
    MUXX --- ---
    na tyhle jsem se tesil

[Bug 303604] Fixed Link icon in the toolbar not showing
    [Bug 304214] Fixed crasher on emptying trash
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Vysel dalsi build 9.5, krome toho, ze uz se zda, ze known issues uz nevypadaji nijak zavazne, tak je tam konecne ta dulezita zminka:
    32-bit plugins (like Flash) and 64-bit plugins now work out-of-the-box in 64-bit Linux builds.
    http://my.opera.com/desktopteam/blog/2008/01/04/new-year-new-build
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: CARTMAN: prob je ten ze do HTC (aspon do kaisra) davaji nakou pomrdanou javu pod kerou nejde ani jimm ani mini opera ... takze je nutno sosnout nake javy jinych firem ci co ;)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ARKIN:
    jo to funguje na NTB na normal PC ta zkeratka nefakci ale to uz si najdu a poresim dik... :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ARKIN:
    asi ten view buttonek prave nevidim... vim ze u te zalozky to bylo velmi easy ale kdyz uz to mam skryte a musim to rozkryvat pomoci F4 tak to nejak nevidim :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    chytre jsme si nastavil aby se mi soubory stahovali na pozadi... jak nastavim zpet aby se mi stahovaly soubory v zalozce :) taky jsme to uz nekdy menil ale ted ani tuk...
    MUXX
    MUXX --- ---
    tak jsem dospel k tomu ze mi to funguje jen to spadne kdyz smazu neco z kose. nejspis tam mam nekde neco spatne a budu muset zacit od komplet cistyho profilu
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    zdvojovani mi to taky delalo. tak jsem jim to zareportoval, prilozil svoje bookmarky a uz to nedela ;)
    MUXX
    MUXX --- ---
    funguje vam synchronizace bookmarku? nejdriv mi to vsechno zdvojilo a ted mi padne cela opera kdyz se pokusim o synchro. na obou kompech a dokonce i s novym uctem :/
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOC256: ano je to java.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CARTMAN:
    na Win mobile 6? Jako pokud to myslis vazne tak to kamosovi doporucim... ale vubec nemam paru o cem to je. Jestli to je java nebo neco jineho.
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    KOC256: pouzivat operu mini ktera je free?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    oki pardon, jsem si to spletl to neni totiz pro me... a resenim tedy je ?
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    KOC256: Jenže to si pleteš, to není Opera Mini, ale Opera Mobile, to je klasická Opera portovaná pro chytré mobily.
    Opera mini je jednoduchá mobilní aplikace komunikující skrz server, který ji předžvýkává stránky.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KOC256:
    Napoveda ktera mi nepomaha:

Opera 8.6 of Windows Mobile or newer: To get your "Device ID", go to "Register Opera" in the browser menu. Note that only "Device ID" can be used on Opera version 8.6 or newer of Windows Mobile.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Tak jsem to nasel:

Device ID: Required for Opera for Mobile purchases. See right side for details.

Kde toto zjisti ? Jde o HTC a Win Mobile 6
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TROFOZOIT:
    doufam ze nekecam ale opera mini neni zdarma...

http://www.opera.com/products/mobile/products/
    KAERO
    KAERO --- ---
    TROFOZOIT: mozna je kamarad velka telekomunikacni spolecnost, co to chce implementovat do noveho typu mobilu :)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    Opera Mini se IMHO nekupuje, je zdarma.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Je tu nekdo kdo si kupoval Operu mini ? Po kamosovi to chce pri nakupu nejaky KOD ale nevi co to je...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam