• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    FRANCIMOR
    FRANCIMOR --- ---
    pratele nevite jestli opera nema nakej plug-in podobny "scrapbook" ve firefox?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    IE6 SP2: 12, IE7: 13
    FF 2.0.0.11: 50, FF3 beta2: 56, Konqueror 4: 38
    Opera 9.25: 47, Opera 9.50 beta: 60
    Safari 3.523: 40
    Takze Opera je zatim da best... z nejakeho duvodu me to ani neprekvapuje ;)
    Uvidime, az bude zverejnena finalni verze toho Acid3 testu.
    Je pravdou, ze Acid testy nekontroluji jen to, jak se naklada se spravnymi tagy, ale predevsim, jak se naklada s chybnymi tagy a instrukcemi jak v HTML, CSS, JS a i nyni i v dalsich WEB 2.0 vecech...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Takze opera na tom zase tak spatne neni....

BTW: nekde jsem cetl ze acid testy nemaji dokazovat spravnou funkcnost prohlizecu ale prave ukazovat na jejich chyby... takze je primo staveny na zname chyby...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    2BFREE: ff3 beta2 15 :)))
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Opera 9.5 - 60
    IE7 - 12 nebo 13, prekryva se to a neda se to precist
    KOC256
    KOC256 --- ---
    2BFREE:
    OPERA 9,25 - 47
    FF 2,0,0,11 - 50
    IE6 - 13

Zkuste nekdo IE7 a OP 9,50 pripadne FF 3,0 pokud uz je alfa (to moc nesleduji) :)
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: jo , to pouzivam , mel jsem stejnej problem , vyresil jsem ho takle jak to tam popisujou, nejakou dobu to slo ... no ted to stejnak nejde :)
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: podle me je spatnej ten np-mswmp.dll mam verzi starou 10.4.2007
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEFILER:
    takze predpokladam ze mas overeno ze plugin je pro visty 64bit, a ze kodeky mas taky nejake takove. pak jedine zkusti OP 9.5 jestli s ni nebudes mit vice stesti...
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: dekuji odkazovana vec nepomohla a ano pouzil jsem zhruba stejnou frazi v googlu a uz jsem na tuto stranku narazil :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEFILER:
    ale ja jsem ti poradil... jedine co muze nefakcit je spatny plugin. nebo si zkus neco najit o uvadenem spojeni (OP 9.25 + Win Vista 64bit + tva chyba)

ono to pak jde samo...

http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=12915
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: prosimte kdyz nechces konstruktivne odpovidat tak neodpovidej vubec, poucovat me vubec nemusis ... "normalni windows error "chybná bitová kopie" , nejde temer zadny wmv stream (nezalezi na strance)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEFILER:
    ktery stranka ti konkretne nejde? pokud mi neco neslo stahl jsem si plugin...
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: TOM_HOST: me staci vedet jestli nekomu jde opera s vistama a s wmv , popripade jakto ze jde :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEFILER:
    IE je vec od MS takze je logicke ze bude v defaultu umet soustet WMV (je taky format od MS). Jinak mas az na zpusob popisu problemu naprostou pravdu.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ja teda nevim ale imho je na wmv prehravani v ie defaultne windows media player kery asi nema plugin pro operu (nebo ji tam nemas implmentovanou)
    DEFILER
    DEFILER --- ---
    KOC256: no vzhledem k tomu, ze mi to v internet explorer jde , a ze se musi davat specialne plugin do opery , kterej nevim jestli prave ted s aktualizaci vist zacal blbnout, tak docela dost :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DEFILER:
    a co ma WMV s operou spolecneho ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam