• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ted sem nainstaloval na muj laptop novou verzi opery a nejak mi potvurka neodchytava odkazy z jinych aplikaci (thunderbird, miranda, cokoliv). nevite, co s tim? jako default browser ji mam samozrejme nastavenou.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ZAGGI:
    Dotaz mi nedava smysl...
    Z prvni casti chapu ze pri zavreni chces aby se ti zaviraly vsechny TABy, ale z druhe casti zase mi vyplyva ze chces aby ti pri zavreni zustalo vsechno zachovano...

Tak jak ?
    ZAGGI
    ZAGGI --- ---
    zdravim, asi sem slepej, kde se v opere da zapnout neco jako dialogove okno "close all tabs?" kdyz dam exit? obcas omylem zapomenu ze tam mam otevrene neco co nechci stratit (nemuzu mit zapnutou historii ani otevreni posledniho stavu)
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    TROFOZOIT: poslednich 5 buildu nebo kolik? ja to hlavne nejak moc netestoval...

i kdyz! ted mi doslo.. ze v jednom buildu tam predelavali document.all a tedy mozna znefunkcnili jen javascript a ne onclick udalost ;) takze by to mohla bych chyba nyxu :)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    hlaseni bugu: https://bugs.opera.com/wizard/
    jim to poslete i s pozvankou ;)

(ten link by mohl byt v zahlavi)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    No poslední weekly jsou nebývale nestabilní a bugovaté.
    Proč to používáte na něco jiného než na testování? Je možné, že je to nějaká známá chyba těchto buildů.
    KAERO
    KAERO --- ---
    MIKZ: bugreport Nyxovi nebo vyrobcum opery? :)
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    achjo, musim s politovanim oznamit, ze posledni build ve kterem funguje nyx je 9745 :-/ ani 9815 nefunguje.. achjo.. nechce nekdo poslat bugreport? :-)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    2BFREE: Napis do adresniho radku: opera:config#UserPrefs|SpeedDialSearchType
    Zmen to tusim na 0 (nebo zkousej jiny). Snad to pomuze
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    VOY: Tady je to i s povidanim: http://my.opera.com/desktopteam/blog/
    DRAGONLORD
    DRAGONLORD --- ---
    DATEL: Tak bez toho bych se též neobešel :( Linux to naštěstí zvládá, i s beta verzí.
    DATEL
    DATEL --- ---
    Hm, já jsem právě zjistil docela blbou (pro mě) věc, a sice, že v Opeře mi nefunguje scanování textu StarDictem :( On má nějakou dll s hookem textu pod myší, ale v O to nereaguje.
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    uz v tech betach funguje nyx? :)
    VOY
    VOY --- ---
    SMARTY: Dik
    DATEL
    DATEL --- ---
    DATEL: tak synchronizace už zase jede
    VOY
    VOY --- ---
    Odkud se daji tahat ty betaverze? Jsou nekde nejake version notes k nim?
    DATEL
    DATEL --- ---
    Nějak přestala fungovat synchronizace, ani v community sekci na webu se do záložek nedostanu, asi mají nějaký výpadek. Nevíte o tom někdo víc?
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    SMARTY: opera:config#UserPrefs|SmoothScrolling
    SMARTY
    SMARTY --- ---
    tak sem dnes vyzkousel 9.50b a neprijemna zmena pri scrollingu mi to tak trosku tearuje pravda nemam nejlepsi lcd monitor ale 9.26 byla v klidu da se to nekde nejak postelovat? dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam