• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    čuz, poradil by mi někdo pls, jak dostanu z Opery heslo k jednomu mému účtu? Prý se tu objevila nějaká utilitka, le nějak to nemohu najít
    BOPA
    BOPA --- ---
    NIXIMOR: díky díky, nějak se to zase ustálilo, aniž bych do toho vrtal - jen další aktualizace Vist...
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Nemas nastaveny moc velky pocet spojeni v Opere? Zkus to snizit...
    Jestli teda odpalovanim myslis ze tu wifi vytizi natolik, ze to spadne.
    Tools -> Preferences -> Advanced -> Network, dole.
    BOPA
    BOPA --- ---
    uaaa. Tak jsem zjistil, že Opera Verze 9.27 mi odpaluje připojení k WiFi... POkud použiju IE, vše bez problémů. Máte někdo podobné zkušenosti.
    Opera Verze 9.27
    Sestavení 8841
    Vista business
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    hura, jsem zvedav, toto v Opere chybi. skoda, ze nema nejake otevrene kvalitni pluginove rozhrani...
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    Welcome to Opera Dragonfly alpha, the foundations of Opera's upcoming Developer Tools. Debug JavaScript, inspect CSS and the DOM, and view any errors – Opera Dragonfly makes developing using Opera easier than ever, both on your computer and mobile phone. Check out our alpha release for a taste of things to come.

http://www.opera.com/products/dragonfly/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    mate nekdo zprovoznenou kontrolu pravopisu?

pisou:
    Step by step
    Install GNU Aspell.
    Install one or more Aspell dictionaries.
    Restart Opera.

On startup, Opera should automatically recognize when GNU Aspell and one or more dictionaries are installed on your computer, but without a dictionary, GNU Aspell will not function as a spell checker.

A hovno hovno zlata rybko :(

nejaky napad :)
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    NECROMAN: jj taky se mi to stava a je potreba vzdycky refresh..
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    NECROMAN, MIKZ: i když mám ads v blocklistu, tak se mi to stává pořád (kdekoliv na nyxu, ale jenom na nyxu)
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    NECROMAN: ne.. pze mam ads.*.* v blocklistu :)
    MUXX
    MUXX --- ---
    ja na to mam tlacitko na liste
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    IRON_STORM: souhlas!
    nestava se vam obcas, ze v NYXu kliknete na tema nebo sledovane, zasekne se nacitani s tim, ze ve stavove radce se ukazuje "connecting to ads.nyx.cz"?

A jeste jedna vychytavka, mozna uz o ni vite: kdy pravym kliknete nekam na stranku, tak tam mate nabidku Open with: Explorer/Firefox/Safari/ cokolivi jineho, co mate nainstalovaneho. Velmi sikovna vec, nez vzdy prepnout na plochu, kliknout na ikonku, Ctr C Ctrl V odkaz a Enter
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    teda musim rict ze beta2 slape jak hodinky, konecne nejaka rozumna verze kestrelu :)
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    NECROMAN: dík za tip, vyzkouším... (taky jsem použil classic)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Problem vyresen. Skutecne pomohl International installer.
    Zrejme byl problem v tom, ze ten classic installer neumel dobre ve Vistach nastavit asociaci odkazu a URL linku, kdezto ten msi to umi.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Kdysi jsem na podobne problemy narazil tehdy, kdyz jsem volil classic installer. Jakmile jsem pouzil ten msi International, tak to bylo OK. Zkusim to preinstalovat.
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    PINCHE_GRINGO: to samé a nefunguje :) Špatná instalace asi
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NECROMAN: Vista EN, 32b, Opera 9.5b2, miranda 0.8a, v pohode funguje otvirani odkazu z mirandy v opere. Z jinych programu jakbysmet..
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    MUXX: otevira to v te posledni nainstalovane. staci v te druhe nastavic asociace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam