• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KAERO
    KAERO --- ---
    MIKZ: me to dela pravidelne uz od 8.0. staci dat manage feeds, a vsechny feeds odkliknout a zase zakliknout. jen si to treba tyden neuvedomim a pak premyslim jakto ze ten komix uz tyden nevysel a tak :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    spise se momentalne zameruji na design a facelift. Jeste si podle me par tydnu pockame. Take by se mohli zamerit na ACID3 a dodelat tech zbyvajicich 17 testu do finalu.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Tak tu mame dalsi build, a zda se, ze se blizi 9.5 final... Uz jen jeden known bug.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KYTT: jj, v tom novem buildu je default vypnuty, ale v nastaveni se da zapnout. Take jsem s tim chvili bojoval.
    KYTT
    KYTT --- ---
    KYTT: A sakra takze EDIT: Přepínač pro rychlej přístup k panelové liště funguje, moje chyba:)
    KYTT
    KYTT --- ---
    Hmm takze novy look, napad dobrej, ale chce to doladit, jednak tenci - klidne o pulku listu s tabama, moznost odebrat to tlacitko pro new tabs a hlavne ja byl zvyklej vysouvat panelovou listu poklepanim na pravej(levej) okraj obrazovky, ale to mi ted nejde, napad dobrej, jenom doladit!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NIXIMOR: jj, tak to delam. Jednoduseji to bohuzel nejde. Jinak tento build se instaluje do slozky Opera a ne opera 9.5 beta, takze bacha na prenos nastaveni.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    NECROMAN: Zapni si Main toolbar, a presun addressbar do nej?
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    jsem jistil ze mi nejak prestaly chodit rss.. :)
    build 10005
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    - novy default look
    Asi se snazi byt vice jako IE... hmm
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    NECROMAN: ukaz novy look...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Ta cela nova verze Opery je nejaka divna, nejen, ze prekopaly zaklady GUI, na ktere byl clovek zvykly, i ten novy styl je takovy obrovsky.
    Btw. nevite nekdo snadny navod, jak zobrazit tab bar POD address barem? prijde mi divne mit ho nad nim, clovek mnohem casteji prepina taby, nez pise rucne adresu, tudiz tab bar by ymel byt blize stranky pro usetretni pohybu.
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    to pridavani vyhledavani takto jednoduse pres GUI jsem netusil! luxus ;)
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    super, diky moc hned jak pridu domu to vyzkousim :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    HAVANA: ad zaloha: Zazalohuj si cely adresar Opery z Documents and Settings, Data aplikaci/Opera. Pak ho jen obnovis na stejnem miste a bude to jako pred reinstalaci.
    ad hledani: Jdi na youtube, klikni pravym na vyhledavaci policko, a uplne dole vyber Create search. Nazev si dej jaky chces, a pod nim je keyword - tak tam napis y, a bude to fungovat tak jak chces.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    +jeste jedna vec: kdyz se napise: g neco tak to hned hleda na googlu..nevite jestli by slo nejak nastavit aby se napsalo y neco a hledalo to na youtube ?
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    ahoj, mel bych mensi dotaz. nevite nekdo jak se da zazlohovat nastaveni opery(tech prvnich 9 stranek na zacatku, zalozky, nastaveni baru etc...)? chci reinstalovat system, a operu tam mam celkem potunenou a ponastavovanou a nerad bych to cely delal znova...
    MUXX
    MUXX --- ---
    no ja bych se tomu vubec nedivil teda. ale taky nemam po ruce xpcka abych to potvrdil.

ten text v ramecku mi zustal jen jednou. ted uz mi to nedela
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    ehm, zas tak jasne jsem to nemyslel - nemam Visty, takze jsem to na nich nezkousel, jen rikam, ze me to na XP jede. Klidne se muze stat ze mam stesti, a byl to globalnejsi problem, ktery se muze klidne vyskytovat i na XP.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam