• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: je rychla, az me to prekvapilo, take rychle hledani v historii je fajn a spousta vychytavek, ktere treba casem ocenis ;)
    NIXIMOR: jj, take jsem reportoval, ale staci se podivat na ten zdrojak cdr.cz, to je styl psani stranky ala 10 let dozadu, o Validite to ani neslyselo
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Akorat cdr.cz se stale zobrazuje roztazene pres vic jak 100% prohlizece, bohuzel to neopravili (dokonce jsem to reportoval)... Teda predpokladam, ze se to nedeje jen mne?
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    KOC256: na webu maji napsane novinky, ne? me kazdopadne nejvice lakal Dragonfly a synchronizace nastaveni pres server. az se divim, ze tu Operu nevydali jako 10. a sviznejsi je docela vyrazne. pro me kazdopadne nejprijemnejsi zmeny za poslednich nekolik (major!) verzi.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KOC256: je svizna jako prase :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ma smysl prechazet na operu 9,5? je tam neco WOW a nebo to je zatim cerstva nova verze ? :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    cisty, krasny a funkcni design, jak si ho ja predstavuji, ve finalni Opere 9.5
    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    wtf, opera 9.5 vydana a acid3 porad 83.. to mohli dodelat teda
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    MICKI: ne, nesmensi soubor co tam mam je signature1.txt mejici 3B…
    MICKI
    MICKI --- ---
    KAERO: Mě se nedělo totéž, ale spíš pravý opak (rss mi chodily od určitého data neustále a opaovaně)
    Nemáte ve služce ...\Opera9\mail\ balast - soubory s nulovou velikostí?
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    KAERO: pomohlo, DIK!
    KAERO
    KAERO --- ---
    MIKZ: me to dela pravidelne uz od 8.0. staci dat manage feeds, a vsechny feeds odkliknout a zase zakliknout. jen si to treba tyden neuvedomim a pak premyslim jakto ze ten komix uz tyden nevysel a tak :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    spise se momentalne zameruji na design a facelift. Jeste si podle me par tydnu pockame. Take by se mohli zamerit na ACID3 a dodelat tech zbyvajicich 17 testu do finalu.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Tak tu mame dalsi build, a zda se, ze se blizi 9.5 final... Uz jen jeden known bug.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KYTT: jj, v tom novem buildu je default vypnuty, ale v nastaveni se da zapnout. Take jsem s tim chvili bojoval.
    KYTT
    KYTT --- ---
    KYTT: A sakra takze EDIT: Přepínač pro rychlej přístup k panelové liště funguje, moje chyba:)
    KYTT
    KYTT --- ---
    Hmm takze novy look, napad dobrej, ale chce to doladit, jednak tenci - klidne o pulku listu s tabama, moznost odebrat to tlacitko pro new tabs a hlavne ja byl zvyklej vysouvat panelovou listu poklepanim na pravej(levej) okraj obrazovky, ale to mi ted nejde, napad dobrej, jenom doladit!
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NIXIMOR: jj, tak to delam. Jednoduseji to bohuzel nejde. Jinak tento build se instaluje do slozky Opera a ne opera 9.5 beta, takze bacha na prenos nastaveni.
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    NECROMAN: Zapni si Main toolbar, a presun addressbar do nej?
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    jsem jistil ze mi nejak prestaly chodit rss.. :)
    build 10005
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    - novy default look
    Asi se snazi byt vice jako IE... hmm
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam