• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NIXIMOR: diky, funguje v pohode
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Tak jeste update, fit to width neni potreba, staci jednoduchoucky userjs: http://www.operacesky.net/forum/viewtopic.php?p=25209#p25209
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    PINCHE_GRINGO: Fit to width, diky! Nikdy driv jsem ho nepouzil (nebylo potreba), takze me to ani nenapadlo zkusit, kazdopadne ted si ho na nejaky toolbar pridam, a bude to :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Vetsinou za to muze, pokud se pouizje Classic installer, je treba pouzit ten msi installer.
    BOPA
    BOPA --- ---
    ARKIN: mám IE a Operu. Vše šlapalo bez problému do instalace 9.5... Zkouknul jsem default a byla Opera. Ale jak jsem řekl, reinstal vše vyřešil :-)
    BOPA
    BOPA --- ---
    TROFOZOIT:
    CALIBOS:
    Díky, default samozřejmě nastaven. Pomohl reinstal - což byl pro mně docela šok :-)

Díky moc
    CALIBOS
    CALIBOS --- ---
    BOPA: nainstaluj ještě jednou... občas se stane
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    BOPA: Máš ji nastavenou jako defaultní prohlížeč?
    BOPA
    BOPA --- ---
    help me... nainstaloval jsem 9.5 a teď mi njede spustit jakýkoli externí odkaz z čehokoli - Miranda,Outlook. A jsem z toho zmatenej jak polární liška. Určitě to bude nějaká blbost, kterou neustále přehlížím, ale fakt už nevím...
    díkec
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    TROFOZOIT: asi en ale otravny je to na nyxu jak cep :)
    TROFOZOIT
    TROFOZOIT --- ---
    MIKZ: Jsi si jistý, že to není chyba?
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    NIXIMOR: Primo u clanku na cdr.cz o Opere 9.5 si lide stezuji, bez jedine reakce cdr.cz... tim prisli o jednoho ctenare. Jinak jedinym kliknutim na "Prizpusobit sirce" vpravo dole na liste se to zpravi
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    TOMAS3333: feature
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    a dalsia vec co som si vsimol, ked tu na nyxe poslem spravu, tak zostane v textaree aj po reloade - bug/feature?
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    jo, ale ked pride novy mail, a kliknete na to "okno" co vylezie, tak to odkaze vsetky spravy - precitane, neprecitane aj odoslane
    da sa zmenit, aby to odkazalo na neprecitane?
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    v 9.50 je predelana prace s maily a rss a uz se to neseka ;)
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    QUICK: rss nepouzivam, ale prace s mailem (a to v nem mam tisice zprav) pres imap se radikalne urychlila. nezatuhava to vubec, coz se i v 9.27 delo.
    QUICK
    QUICK --- ---
    btw jak to je v rss zdroji a maily v nove opere? V moji verzi 9.26 opera neprijemne pri startu zamrza. Snazi se aktualizovat vsechny zdroje + nacita spoustu mailu do pameti. Po chvili je vsechno v poradku a uz muzu zacit serfovat. Ale je to dost neprijemny. Setkali jste se s necim podobnym? Popripade opravuje to nova verze?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: doporucoval bych nekam vedle zazalohovat stare soubory s nastavenim a dat cistou instalaci, aby ti tam nezustal nejaky bordel ze starych nastaveni. Pak si to jen rucne prenastavit, me to zabralo cca 5 minut.
    Potom prekopirvat bookmarky, wand, urlfilter a podobne a je to v pohode
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Mám problémek s relacema. Míval jsem jednu, co se mi spouštěla při startu, před nějakým časem jsem si ale udělal novou, tu uložil jako výchozí a starou relaci, c ose mi spouštěla předtím, jsem smazal.

Jenže když teď spustím Operu, spustí se mi dvě okna. Jedno správně a druhé s tou starou (už smazanou) relací O_o;

Je nějakej hint na to, jakou magii mám ještě provést, aby se mi to starý okno přestalo otevírat? Diks ^_^
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam