• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    v 9.50 je predelana prace s maily a rss a uz se to neseka ;)
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    QUICK: rss nepouzivam, ale prace s mailem (a to v nem mam tisice zprav) pres imap se radikalne urychlila. nezatuhava to vubec, coz se i v 9.27 delo.
    QUICK
    QUICK --- ---
    btw jak to je v rss zdroji a maily v nove opere? V moji verzi 9.26 opera neprijemne pri startu zamrza. Snazi se aktualizovat vsechny zdroje + nacita spoustu mailu do pameti. Po chvili je vsechno v poradku a uz muzu zacit serfovat. Ale je to dost neprijemny. Setkali jste se s necim podobnym? Popripade opravuje to nova verze?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: doporucoval bych nekam vedle zazalohovat stare soubory s nastavenim a dat cistou instalaci, aby ti tam nezustal nejaky bordel ze starych nastaveni. Pak si to jen rucne prenastavit, me to zabralo cca 5 minut.
    Potom prekopirvat bookmarky, wand, urlfilter a podobne a je to v pohode
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Mám problémek s relacema. Míval jsem jednu, co se mi spouštěla při startu, před nějakým časem jsem si ale udělal novou, tu uložil jako výchozí a starou relaci, c ose mi spouštěla předtím, jsem smazal.

Jenže když teď spustím Operu, spustí se mi dvě okna. Jedno správně a druhé s tou starou (už smazanou) relací O_o;

Je nějakej hint na to, jakou magii mám ještě provést, aby se mi to starý okno přestalo otevírat? Diks ^_^
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    taky mam puvodni skin
    LYCO
    LYCO --- ---
    KOC256: Mě se včera podařilo stáhnout novou Operu, a skin do ní rovnou z ofiko stránek, taže asi jsou kompatibilní (nebo je zkonvertovali fakt rychle).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Jak je to s prechodem na novou verzi? zustanou vsechny nastaveni a v starem formatu nebo prechod na novou verzi zustane nevratnym...

a co skiny? musi byt nejake extra nebo zustane stary pouzitelny?
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    trochu zklamani ze v acidu furt 83
    KAERO
    KAERO --- ---
    TOMAS3333: oni to uz zas zmenili? sou blbi ne? predtim to bylo tusim ctrl+t, pak ctrl+b, ted ctrl+shift+v, a mam dojem ze za tu dobu co pouzivam operu byla jeste jedna standartni. jeste ze to jde zmenit
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    mne skrolling v tej novej opere celkovo moc vadi :(

pamatam si, ze uz v dakej starsej verzii toto prerabali, vtedy mi to vadilo tiez :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    dik. a este jedna vec, ale to asi nepojde... v starsich verziach po kliknuti stredneho tlacitka sa preplo do toho "posuvacieho rezimu" - ot je aj teraz, ok, ale predtym sa posuvalo standardne od stredu, myslim, ze stale bolo mozne dosiahnut rovnaku rychlost posuvania. teraz sa scrolluje od miesta kde sa kliklo, teda ak kliknem blizsie k spodnemu kraju obrazovky, tak hore to pojde rychlo ale dole pomaly, lebo sa dalej nebude moct pohnut kurzor. je to sice somarinka, ale dost mi vadi...
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    TOMAS3333: ctrl+f12 , advanced, shortcuts
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    JIMMI15: pryvm na ten kanal a properties :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    TOMAS3333: teraz to je ctrl+shift+v :/
    da sa to niekde prepisat?
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    OMG? ona uz v 9.5 nefunguje skratka ctrl+b?? wt??
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    nevite nekdo plz, kde se da nastavit casovy interval pro refresh rss kanalu? zda se mi, ze to kontroluje nejak hodne malo.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FERENCZY:
    tim ze bude nekdo drzet cerneho petra v prosazovani standardu jde vyvoj ostatnich jen k lepsimu. jelikoz si rikaji kdyz oni tak my taky ;-)
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    NIXIMOR: <noflame>treba je chyba, ze se Opera prilis drzi standardu, chtelo by vlastne pouze, aby vedela lepe nez uzivatel, co on sam chce videt. ale takovy prohlizec uz tu vlastne jeden mame :) <noflame>
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Jasne, beru ze cdr.cz psalo nejaky prase a pravdepodobne to ani jednou od zacatku neprepsali, kazdopadne fungovalo to ve stare Opere, funguje to ve FF i v IE, a urcite i dalsich podivnych prohlizecich, takze si myslim, ze chyba vazne bude v Opere :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam