• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    KOC256
    KOC256 --- ---
    No vyresil jsem to tak ze jsem pripojil dalsi monitor a okno pri stahovani jsem pripojil z5. Coz je sice funkcni ale nebude to unosne pokud to budu delat pokazde co prijdu na dalsi program ktery jsem predtim mel v druhem okne... :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FERENCZY:
    OK pak se omlouvam, jen jsem myslel ze jsi jeden z tech rejpalu...
    KAERO
    KAERO --- ---
    taky se musim pridat - upgrade na 9.5 linux 32 bit a slape jako vino, znatelny pokrok v rychlosti
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    KOC256: asi najit naky ini a vynulovat naky pos.. :)

btw nevim co s tou operou pachate ale me jede naprosto po masle a to mam trvale otevrenejch kolem 50ti tabu
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    THESTOUPA: tak na to koukam a vse mi tu uz funguje jak ma. takze nevim, kde byla chyba...
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    KOC256: to ja prave nevim, pokud by to mel nastarost OS a byly by to opravdu skutecna okna, melo by to fungovat (nebo je OS kram :)

kazdopadne nevim a proto se ptat budu! :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    JIMMI15:
    je deaktivovana... :(
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    KOC256: deaktivovat rozsirenou plochu?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    FERENCZY:
    jak jsem psal bude to nejspise veci OS ale tak pokud to vis tak nemlc. a pokud nevis tak mlc ;-)
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    pozici oken si resi aplikace sama nebo hostitelsky OS?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    Asi to bude vec spise windows ale zatim se mi to projevilo v Opere tak reportuji zde...

mel jsem pripojeny druhy monitor a dialog ulozeni (tam kde uz vybiram kam to ulozit). jsem mel na druhe obrazovce... a kdyz ted neco ukladam tak ten dialog je porad mimo obrazovku a nevim jak ho dostat z5.

Napad? :)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    JIMMI15: Uz se to resi, pokud jsi mel na mysli tohle: http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=236932
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    THOMAS_AARVEN: mozna by pomohlo celej flashplayer odinstalovat a znova nainstalovat. zjevne pri instalaci nejak "zapomina" na operu.... - jedna poznamka - pri instalaci flashe bys nemel mit spustenej zadnej browser, tedy ani operu...
    kdyby se ani tohle nepovedlo tak bych se zaptal gůgla, jak to tam doinstalovat rucne. jde o nejaky zkopirovani par souboru odnekud nekam, mozna drobnou upravu v .cfg opery...
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    V PRACI I DOMA S NOVOU OPEROU, VZDY A VSUDE.

DOBRE TO JEDE
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    THOMAS_AARVEN: ja bych to mozna nespojoval s updatem na 9.5, tuhle mi nejak nefungoval nakej flash jeste na starsi verzi... ale nemel jsem cas to zkoumat, a ani po updatu na 9.5. mozna dneska az dorazim domu, tak na to kouknu...
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    tolik kontruktivnich odpovedi.... to jsem fakt necekal
    BOPA
    BOPA --- ---
    ZUZU:
    THOMAS_AARVEN:
    FERENCZY:
    ty jo.... buď jsem LAMA a mám ikrutné štěstí, a nebo jsem šťastlivec.... vše naprosto bez jakýchkoli tíží...
    jediný problém, který jsem měl, jsem vyřešil reinstalem - nešlo mi spustit jakýkoli odkaz z externí aplikace... od reinstalu Opery - jen opravy - vše jede jak po drátkách :-) a jeví se mi o poznání svižnější...
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    ZUZU: me take. az mozna na par iritujicich drobnustek, kazdopadne synchronizace a dragonfly to vyvazuji :)
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    CARTMAN: nefunguje zadnej flash..
    ZUZU
    ZUZU --- ---
    tyjo ja jsem teda fakt stastnej, ze me ta 9.50 zatim naprosto bezproblemu funguje ke vsi spokojenosti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam