• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    THOMAS_AARVEN
    THOMAS_AARVEN --- ---
    zdravim... dnes rano install 9.5 na stavajici operu a nejedou mi flashe... viz zde

any clue?
    instaloval sem i novej flash 10 a nic...
    content povoleny... uz nevim co bych :-(
    LYCO
    LYCO --- ---
    TOMAS3333: AFAIK načítá z cache, teď jsem to zkoušel. (Nyx, tenhle klub.)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    hmm, mam len ja taky pocit, alebo sa uz "back" nenahrava z cache ale normalne sa nacitava stranka?
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    zpatky na 9.24 a panove ... je to uleva :)
    Ale uznavam, ze podle ohlasu se vam ta opera chova uplne jinak nez me , mozna je to mojim amaterismem , ale ackoliv jsem se zkousel prat s nastavenim , nic nepomohlo.

Vsude dobre , doma nejlip :)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    JIMMI15: Me taky, asi 3x, zrovna kdyz jsem stahoval vetsi soubor... Pokazde pri jinem skinu (trosku to testuju), proste se opera rozsypala. Jinak je stabilni a bez problemu
    BOPA
    BOPA --- ---
    AIRGURU: náhled opravdu nepoužívám
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Pokud vim, zalezi to na tom, jestli mate premiovou verzi a vyplou reklamu, nebo ne... S vyplou reklamou v premiovce by se to stavat nemelo, se zapnutou jo.
    AIRGURU
    AIRGURU --- ---
    BOPA: zkus nedavat pred odeslanim nahled
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    me teda parkrat uz zatuhl cely interface a pomuze vzdycky jenom restart opery.
    BOPA
    BOPA --- ---
    AIRGURU: zatím všude OK bez problémů. Nyx i cokoli jiného
    AIRGURU
    AIRGURU --- ---
    TOMAS3333: jen nyx to není, pozoruju to i jinde
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    imho to je nyx, lebo v inych textareach na inych weboch mi to nerobi
    KOC256
    KOC256 --- ---
    QUICK:
    me by spise zajimalo jestli to neni zpusobeno nejakou ficurou NYXe... kdo vi jak to ma delane...
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    FERENCZY: Taky, ale jenom v praci, kde mam mizerny net. Doma na rychlem netu v pohode. Snazil jsem se v diskuzich neco najit, ale nepodarilo se mi.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    QUICK: taky ti to vadi, me dost, clovek potom nevi, jestli dal nahled, nebo odeslat
    QUICK
    QUICK --- ---
    btw co je to v oere 9.5 za ficuru, ze i po odeslani prispevku na nyx, zustane obsah v textboxu?
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    funguje vam dobre synchronizace v nove 9.5? me to nejak casto ukazuje ve stavovem radku cervenou ikonku...
    INSECTTRIBE
    INSECTTRIBE --- ---
    Tak uz jsem to prestal resit. Ve skole jsem se chtel prihlasit na wifinu a opera mi ani nedokazala vyhodit prihlasovaci obrazovku. Takze dokud ji trochu nedodelaj tak zpatky na starou verzi. Je sice hezky , ze nova opera vysla pred FF, ale takhle si akorat zakaznikdy odradej
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    KOC256: take jsem od Beta dvojky testoval kazdy build a musim rict, ze tak dva tri buildy pred ostrou verzi by jim jen prospeli.
    MUXX
    MUXX --- ---
    NECROMAN: mam pocit jako by to vydali jen proto aby byli driv nez ff3.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam