• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    NYX: diky
    NYX
    NYX --- ---
    tohle jsem pred chvilkou opravil, tak vysypte cache a melo by to byt ok
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    stalo se ted nekomu pri novy verzi nyxu ze opera nejak odmita nacitat uz jednou nastiveny stranky a taha je cely z cache... pri kazdym vstupu do sledovanych musim refreshovat pri kazdym novym prispevku v nakym klubu musim refreshovat driv se to bralo v pohode...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MEPHISTO: opera si pamata (neviem ako presne do akej "hlbky") obsah stranky, nazov formularovych poli a formulara samotneho - abo daco take.
    tzn, ze na danej stranke sa nieco z toho zmenilo, a tym padom je to pre operu "ina" stranka.
    [je to vyborne v pripade hacku daneho webu a pod.]
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    :-D
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    MEPHISTO: Mohl bys to popsat jinak? Ja nepochopil, na co se ptas..
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    může mi někdo pomoct, proč se po čase ztratí možnost předvoleného a předdefinovaného hesla? např mě se to povedlo na Centrum.cz...

dík
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    HADIAK: aaha, tu volbu "povolit jednoklavesove skratky" som prehliadol... dik
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    TOMAS3333: Skus si povolit jednoklavesove skratky (ak to teda nemas, bo defaultne je to off) a potom tam isto nastavit prip. klav. skratky ako v "starej" opere. vsetko v preferenkiach :)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    hm, v tej predoslej verzii opery bolo na klavesu 5 na numerickej klavesnici nastavena minimalizacia tabu, da sa to nastavit aj v 9.5? pod cim mam hladat?
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Tak jsem stahl novy FF3, pri instalaci asi na minutu vytuhnul, po spusteni same efekty a animace, chci to zmenit a na zalozce Content se to zzsekne a spadne. Hmm, kde udelali soudruzi chybu?
    Ale za pokus to stalo, back to Opera.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    PINCHE_GRINGO: ok, diky
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    MICTECH: Mysi klikni na pravy tlacitko a toc koleckem (na mysi)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    tak jsem chvili pouzival operu s vertikalnima tabama, jenze kdyz prekrocim poctem tabu vejsku toho baru, tak tam neni zadny posouvatko na dalsi nebo tak...
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    2BFREE: ANO, kdyz pouzivas sifrovanou db

ale opera proste sifrovany uloziste nema.. takze je to jedno zejo :)
    MIKZ
    MIKZ --- ---
    2BFREE: ale k tomu se stejne nekdo dostane pokud ma tu flasku... data tam jsou :-)
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    2BFREE: Nepripada mi to smutne. Tohle by podle me melo byt resene pred uzivatelske ucty operacniho systemu a ne pres browser. Pokud je nekdo na tvem uzivatelkskem uctu, tak se k tvemu profilu Opery stejne dostane, i kdyby se stokrat ptala na heslo pri spusteni
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    THOMAS_AARVEN: zkus zazalohovat a smazat indexove soubory, mely by se vytvorit nove, jen to chvili trva (od toho jsou indexy, aby to tak dlouho netrvalo pokazde).
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    FI_YOU: to bude klasika... = blokni si banner a vyzkousej
    FI_YOU
    FI_YOU --- ---
    opera 9.51 ...ted sem nainstalil a vse se zda v klidu az na login sem na nyx

naskoci jen tohle

musim kliknout na sledovane aby se mi zobrazila stranka...nekdy nefunguje vubec...

nekdo zaznamenal neco podobneho?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam