• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    VASAX: Jestli to pouzivas, tak dej kdyztak screenshot, ja to nechci zatim instalovat, ale zajima me, jak to vypada
    VASAX
    VASAX --- ---
    VASAX: Tím jsem myslel jinak jakože to bude i vadný text podtrhávat a tak...
    VASAX
    VASAX --- ---
    Doufal jsem že to půjde i jinak než přes aspell :-). No nic, díky...a koukám že čeština tam má největší slovník :-DDD
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    VASAX: Tohle u 9.5x nefunguje? (nevim, nezkousel jsem to)
    http://www.opera.com/support/tutorials/opera/spellcheck/
    VASAX
    VASAX --- ---
    Je nějaký způsob jak jednoduše do Opery 9.5x (latest) naimplementovat český spell checker?
    Díky
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    NIXIMOR: aha, tak to vubec netusim, o cem se bavite, jaky web kam vyplnuje heslo. myslel jsem, ze je rec spise o heslech z Wandu, resp. obecne o password komponente.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Vzhledem k tomu, ze jsem to heslo uz nasel jinde, tak uz to moc neresim. Ale diky za rady kazdopadne :)
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    FERENCZY: Pokud vim, tak jde o to, ze to heslo tam nevyplnuje Opera, ale primo ten web...

NECROMAN: A to nejde odsimulovat to chovani javascriptu nejak? Jestli to taha AJAXem, tak bych vycetl tu URL, a proste ji otevrel normalne v prohlizeci, jestli jinak, tak tam to heslo nekde musi byt napsane.
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    NECROMAN: ani na ten JS (tzn. mou zminovany DOM) bych to nevidel. bylo by to fakt zbyecne slozite, kdyz se to da udelat vic low-level.
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    NIXIMOR: nechce se mi to zkouset, ale uprimne dost pochybuju, ze Opera upravuje HTML zdroj, aby dostala ulozene heslo do inputu. Kdyz uz, doplnila by to pres DOM, ale nechapu, proc tak slozite, kdyz ma primy pristup na tu komponentu (Win API, MFC, VCL apod.)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    NIXIMOR: taha se to to dymanicky pomoci javascriptu, HTMLko jsem uz checkoval
    NIXIMOR
    NIXIMOR --- ---
    Tak pokud to tam je predvyplnene, tak bych zacal zkoumanim HTMLka ne?
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    NECROMAN: aha, ja netusil, ze mas Visty. tam opravdu netusim. je videt, ze jsi vcelku v obraze, takze vice asi neporadim. pokud to neni systemova komponenta, opravdu to nemusi fungovat. stejne jako muze byt zmenena komponenta, co je ve Vistach. ja to s uspechem pouzival jen na Win2k a XP...
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    FERENCZY: jestli nein probem s vistama, ktere maji trochu jine API. Jinak zkousel jsem ten konzolovy password reveal a ten nenasel nic. Zkousel jsem ten drag&drop IOpus password recovery a ten take nic. Jako by si prohlizece implementovaly passwordboxy po svem a ty programky pro odhaleni se k tomu nemohou dostat.
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    nemi = nemusi :)
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    NECROMAN: jaky? tech je hromada. uspesne jsem min. 2 pouzival. vetsinou funguji jako GUI aplikace - zobrazi se dialog se zahvezdickovanym heslem, spustis PwdReveal, drag&drop pretahnes nejaky graficky symbol nad pozadovane policko s heslem a heslo se objevi v PwdRevealu. existuji ale i konsolove aplikace, ktere vypisi vsechna hesla ze vsech komponent s heslem, ktere jsou v pameti (nemi byt ani videt).
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    zkousel jsem ten revealer a nic, ten na wand je fajn napad, ale ja to nemam jako wand heslo, ale jako udaje pro pripojeni k ADSL, ktere jsou na servisni strance modemu. Kdyz tu stranku otevru, tak je tam vse vyplnene. Spise by to chtelo nejaky DOM browser, ktery umi precist udaje v polich.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    NECROMAN: googli "password reveal". netyka se to zadneho konkretniho SW, jde o vytazeni hodnoty z te komponenty s heslem (vykresluje hvezdicky, ale samozrejme musi mit v pameti skutecnou hodnotu)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    potreboval bych radu, jak ziskat z prohlizece zahvezdickovane heslo. Staci postup pro Operu nebo FF nebo IE. Diky
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    ARKIN: Paráda, povedlo se, díky moc.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam