• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOC256Opera - Fast and Sexy browser
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    nemi = nemusi :)
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    NECROMAN: jaky? tech je hromada. uspesne jsem min. 2 pouzival. vetsinou funguji jako GUI aplikace - zobrazi se dialog se zahvezdickovanym heslem, spustis PwdReveal, drag&drop pretahnes nejaky graficky symbol nad pozadovane policko s heslem a heslo se objevi v PwdRevealu. existuji ale i konsolove aplikace, ktere vypisi vsechna hesla ze vsech komponent s heslem, ktere jsou v pameti (nemi byt ani videt).
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    zkousel jsem ten revealer a nic, ten na wand je fajn napad, ale ja to nemam jako wand heslo, ale jako udaje pro pripojeni k ADSL, ktere jsou na servisni strance modemu. Kdyz tu stranku otevru, tak je tam vse vyplnene. Spise by to chtelo nejaky DOM browser, ktery umi precist udaje v polich.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    FERENCZY
    FERENCZY --- ---
    NECROMAN: googli "password reveal". netyka se to zadneho konkretniho SW, jde o vytazeni hodnoty z te komponenty s heslem (vykresluje hvezdicky, ale samozrejme musi mit v pameti skutecnou hodnotu)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    potreboval bych radu, jak ziskat z prohlizece zahvezdickovane heslo. Staci postup pro Operu nebo FF nebo IE. Diky
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    ARKIN: Paráda, povedlo se, díky moc.
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    ARKIN: Jenomže já potřebuju mít osobní lištu synchronizovanou na všech PC, navíc je to jediná lišta, do který je možný dávat i složky,
    PATULJAK
    PATULJAK --- ---
    Existuje způsob, jak posunout osobní lištu pod lištu průběhu?
    IRON_STORM
    IRON_STORM --- ---
    NECROMAN: to je krasny!! :D
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Version 9.50 ,Build 10063
    MUXX
    MUXX --- ---
    co pouzivas vubec za verzi?
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    PINCHE_GRINGO: pokusim se, i když to líp obsáhl HADIAK: ..jde o to, že když si na nějaký stránce uložíš heslo a login, a zabookneš to jen pro tuto stránku, objevuje se Ti potom v polích pro Log a pwd žlutý rámeček, jenže mě se čas od času stane, viz zmiňované centrum.cz, že se nezobrazuje zmíněné zapamatované log ani pwd...

ot. čím to doprdky je? změna stránky, i když doména, či jak se tomu nadává (adresa) je pořád stejná?? nevim, sem pc lama, takže pokud sem mimo mísu pls jemně:)
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    NYX: diky
    NYX
    NYX --- ---
    tohle jsem pred chvilkou opravil, tak vysypte cache a melo by to byt ok
    CARTMAN
    CARTMAN --- ---
    stalo se ted nekomu pri novy verzi nyxu ze opera nejak odmita nacitat uz jednou nastiveny stranky a taha je cely z cache... pri kazdym vstupu do sledovanych musim refreshovat pri kazdym novym prispevku v nakym klubu musim refreshovat driv se to bralo v pohode...
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    MEPHISTO: opera si pamata (neviem ako presne do akej "hlbky") obsah stranky, nazov formularovych poli a formulara samotneho - abo daco take.
    tzn, ze na danej stranke sa nieco z toho zmenilo, a tym padom je to pre operu "ina" stranka.
    [je to vyborne v pripade hacku daneho webu a pod.]
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    :-D
    PINCHE_GRINGO
    PINCHE_GRINGO --- ---
    MEPHISTO: Mohl bys to popsat jinak? Ja nepochopil, na co se ptas..
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    může mi někdo pomoct, proč se po čase ztratí možnost předvoleného a předdefinovaného hesla? např mě se to povedlo na Centrum.cz...

dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam